Hayir zenginde degiliz ki cahil kafasiyla zengin meslegi saniyorlar.Boşveeeeeer..
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış:)
Yok canım ben zenginsiniz diye demedim. 3 evle zengin olunuyorsa zaten.. Ama işte kendilerinin bi tane bile yoksa, sizinkileri konuşacaklar tabi.Hayir zenginde degiliz ki cahil kafasiyla zengin meslegi saniyorlar.
Kizlar iyi aksamlar.Bugun iş çikişi bi akrabamiza ugradim neyse mutfakta kizla otururken ben bi lavobaya gideyim dedim.Lavobanin yaninda odada kadinlar konusurken benim ailemi kesiyorlardi duydum ve hemen iceri daldim.Konusma su sekilde:İste babam icin, o kadar paralari var yiyoylar simdiye kadar uc ev alabilmisler vs bi seyler geveliyorlar.Bu arada biz ailecek yemeyi ,gezmeyi severiz.Babamla erkek kardesim hanimlari icin calisirlar.Bende dedim ki size ne istersek o evlero de satip yeriz.Bu akilli onuda yaparsiniz dediAyip dedim sinirle ciktim evden.Sonra o dedikodumuzu yapan teyzenin kizi aradi annesi adina ozur diledi ama benim sinirim gecmiyor.Yani kime ne anlamiyorum.Haftaya dugun var orda da gorcem bu dedikoducu teyzeleri gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum.Sinirimi bozdular Acaba tum sulale arkamizdan mi konusuyor boyle diye aklima takildi.Babamin meslegindekilerin on evi varmi bi de onu diyor.Sagodum ya herkesten
Aynen iste oyle saniyorlar cope atiyoruz her seyi tutumlu olsak on evimiz olurmus gibi davraniyorlar.Ben harcayi eglenmedikten sonra evim olsa nolurHaset gibi durumlarda ne yazikki yapiyorlar boyle seyleri
Bizim icibde hep akrabalar arasi bu tarz bi dedikodu donerdi herkes bi elimiz yagda bi elimiz balda diye zannedip konusurdu
Iste cope muz falan atiyormusuz kimse kimsenin halini bilmez ama
Bence ben olsam bu kadar dert etmezdim bellikikiskandiklari icin konusuyorlar ben olsam cok sukur var ki harciyoruz Allah olmayanada versin derim baskada bisey demem daha kudururlar
Evet biraz sakinlestim gitcem zaten kiz aradigi icin biraz moralim duzeldi.Oyle anada boyle kizGogsunu gere gere git dugune. Yalniz o dedikoducu bayanin kizi ne kadar nezaketliymis. Ilk defa duydum boyle ozur dileyenini.
Aynen iste oyle saniyorlar cope atiyoruz her seyi tutumlu olsak on evimiz olurmus gibi davraniyorlar.Ben harcayi eglenmedikten sonra evim olsa nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?