• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirim Bozuldu

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.780
398
Kizlar iyi aksamlar.Bugun iş çikişi bi akrabamiza ugradim neyse mutfakta kizla otururken ben bi lavobaya gideyim dedim.Lavobanin yaninda odada kadinlar konusurken benim ailemi kesiyorlardi duydum ve hemen iceri daldim.Konusma su sekilde:İste babam icin, o kadar paralari var yiyoylar simdiye kadar uc ev alabilmisler vs bi seyler geveliyorlar.Bu arada biz ailecek yemeyi ,gezmeyi severiz.Babamla erkek kardesim hanimlari icin calisirlar.Bende dedim ki size ne istersek o evlero de satip yeriz.Bu akilli onuda yaparsiniz dedi:KK57: Ayip dedim sinirle ciktim evden.Sonra o dedikodumuzu yapan teyzenin kizi aradi annesi adina ozur diledi ama benim sinirim gecmiyor.Yani kime ne anlamiyorum.Haftaya dugun var orda da gorcem bu dedikoducu teyzeleri gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum.Sinirimi bozdular:sopa:Acaba tum sulale arkamizdan mi konusuyor boyle diye aklima takildi.Babamin meslegindekilerin on evi varmi bi de onu diyor.Sagodum ya herkesten

Problem edip kafaya takacak hiç bişey göremedim ben valla. He de geç as gezdik az daha gezicez de

Giy en güzel elbiseni ve git o düğüne ... Sen değil onlar rahatsız olsun konuşan onlar sonuçta ... Ben şu insanlarn başkalarının maddi harcamalarına imkanlarına burun sokup yorum yapmalarına ayar oluyorum ! Sanane !!

Mütevazı olmanıza gerek yok Bu zamanda 3 tane evi olan durumu iyi demek kimseye muhtaç değilsiniz
Belki kendilerinin evleri durumları yoksa sizde yiyip çok geziyorsanız dikkatlerini çekmiş gıpta etmiş olabilirler

çatlamışlar hasetlerinden bu fesatlıkla giderlerse de hiç bir zaman hiç bir şeye sahip olamazlar.
yiyin-için-gezin kime ne hayat sizin.
yarına aldığınız evler anı olarak kalmayacak.
bu yaşınıza da bir daha gelmeyeceksiniz yaptıklarınız kar kalacak yanınıza.
keyfinize bakın ;);)

Cok sacmalamislar bosver onlari herkes oyle konusuyormu diye dusunme olur boyle akrabalarda bos konusan insanlar dedikoduyla beslenen cok

hee haklısınız. i... urur kervan yürür sizi mi gerdi diyeydin ya uyuz oluyorum böyle elalemin işlerine burnunu sokanlara işleri güçleri yok da ondan boyleler boş insanlar boş kafadalar sen de boşver git düğüne iyice bi suslen çık bi de güzel oyna

Eğer yemeyip üç ev alsaydı da babanız, bu kızın babası cimrinin teki. Ailesine zırnık koklatmıyor gibi şeyler zırvalarlardı. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Daima konuşacak bir şeyler bulurlar.

Salla gitsin...

Gogsunu gere gere git dugune. Yalniz o dedikoducu bayanin kizi ne kadar nezaketliymis. Ilk defa duydum boyle ozur dileyenini.

Kizlar iyi aksamlar.Bugun iş çikişi bi akrabamiza ugradim neyse mutfakta kizla otururken ben bi lavobaya gideyim dedim.Lavobanin yaninda odada kadinlar konusurken benim ailemi kesiyorlardi duydum ve hemen iceri daldim.Konusma su sekilde:İste babam icin, o kadar paralari var yiyoylar simdiye kadar uc ev alabilmisler vs bi seyler geveliyorlar.Bu arada biz ailecek yemeyi ,gezmeyi severiz.Babamla erkek kardesim hanimlari icin calisirlar.Bende dedim ki size ne istersek o evlero de satip yeriz.Bu akilli onuda yaparsiniz dedi:KK57: Ayip dedim sinirle ciktim evden.Sonra o dedikodumuzu yapan teyzenin kizi aradi annesi adina ozur diledi ama benim sinirim gecmiyor.Yani kime ne anlamiyorum.Haftaya dugun var orda da gorcem bu dedikoducu teyzeleri gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum.Sinirimi bozdular:sopa:Acaba tum sulale arkamizdan mi konusuyor boyle diye aklima takildi.Babamin meslegindekilerin on evi varmi bi de onu diyor.Sagodum ya herkesten

Haset gibi durumlarda ne yazikki yapiyorlar boyle seyleri

Bizim icibde hep akrabalar arasi bu tarz bi dedikodu donerdi herkes bi elimiz yagda bi elimiz balda diye zannedip konusurdu

Iste cope muz falan atiyormusuz kimse kimsenin halini bilmez ama

Bence ben olsam bu kadar dert etmezdim bellikikiskandiklari icin konusuyorlar ben olsam cok sukur var ki harciyoruz Allah olmayanada versin derim baskada bisey demem daha kudururlar

Haset gibi durumlarda ne yazikki yapiyorlar boyle seyleri

Bizim icibde hep akrabalar arasi bu tarz bi dedikodu donerdi herkes bi elimiz yagda bi elimiz balda diye zannedip konusurdu

Iste cope muz falan atiyormusuz kimse kimsenin halini bilmez ama

Bence ben olsam bu kadar dert etmezdim bellikikiskandiklari icin konusuyorlar ben olsam cok sukur var ki harciyoruz Allah olmayanada versin derim baskada bisey demem daha kudururlar
Aynen iste oyle saniyorlar cope atiyoruz her seyi tutumlu olsak on evimiz olurmus gibi davraniyorlar.Ben harcayi eglenmedikten sonra evim olsa nolur

Aynen iste oyle saniyorlar cope atiyoruz her seyi tutumlu olsak on evimiz olurmus gibi davraniyorlar.Ben harcayi eglenmedikten sonra evim olsa nolur

Herkes nasil istiyosa oyle harcar kimseye el acmadiktan sonra valla bizim evde yiyecek lokmamiz olmadigi zamsnlarda bile insanlar oyle dedikodu dondururduler

Simdi diyiruk keske bendd az biliyosunuz diye saysamdim bence hic caninizi sıkmayin

Hic olmafi bigun sizin kapinizda el acarsak o zamsn konusursunuz deyin

zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış.keyfimizin kahyası mısınız çatır çatır yiyip içiyoruz size mi soracaktık deseydin.

Amann insanlar hep konjsur 10 tane eviniz olsaydi yiyip icmiyorlar derlerdi.
Zenginin mali zugurtun cenesini yorar

Back
X