SİNİRİMDEN AĞLAYACAGIM

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
Bayramdan hemen önce hamile olduğumu öğrendim, bu hafta büyük bir sevinçle bebeğimin kesesini görmek için yola koyuldum.. Konya Faruk Sükan hastanesine gittim.. Doktor hemen yatırdı sedyeye suratima bile bakmadi ultrosonla isini halletyi ve ardindan sedyeden bocek silkeler gibi el hareketi yapıp kalk dedi.. "Ne.. Ne oldu, kese varmıymış" dedim yanımdakine duydu ama cevap bile vermedi.. Ustelik ilk hastasi sayilirdim sinirlenecek birsey yoktu.. Neyse ki bebegimin kesesini gordum (bana gostermedi ama var oldugunu biliyorum) haftaya kesenin gelisimine bakacağız amaa adim atmayi bile dusunmuyorum.. Bilmiyorum ne yapsam..

Tatlım hastane seçimi yanlış diye düşünüyorum bi özel hastaneye gidip bütün sorularına cvp alabilirsin. Maalesef devlet Hast. Böyle bende başkente gidiyorum

Şimdi kayınvalidemle konuşacağım zaten.. Böyle doktora ha gitmişim ha gitmemişim ne fark eder.. Teşekkür ederim cevaplarınız için..

Şimdi kayınvalidemle konuşacağım zaten.. Böyle doktora ha gitmişim ha gitmemişim ne fark eder.. Teşekkür ederim cevaplarınız için..
Hayırlı olsun öncelikle canım bnde konyadayım ve kötü olduğunu daha önce de duydum o hastanenin başka bi hastaneyi dene bence de için rahat etsin

Devlet hastanesinde genelde insan yerine koymuyorlar hastaları özel hastaneye gitmenizi tavsiye ederim

1- Kayınvalidenin ne alakası var konu ile?
2- kendinizi rahat ve güvende hissetmediğiniz doktorlara devam etmeyin, tüm hamilelik ve doğum sürecini de riske atmayın. Bizzat bir sürü hastane gezmiş biri olarak, ancak içinizin sindiği doktora gitmenizi tavsiye ederim...

Rabbim hayırlısı ile sağlık ile gelişmesini, sağ salim kucağınıza almanızı dilerim.
Doktor seçimi çok önemli, o yüzden inşallah tam istediğiniz gibi ilgi alaka göreceğiniz bir doktora tez zamanda denk gelirsiniz.
İmkanınız varsa da muhakkak özel hastane tavsiye ederim, ama tabii doktor seçimi de önemli...

Hayırlı olsun inşallah...

Cok sag olun oneriniz icin.. Bu arada konunun kaynvalidemle alakasi su istisare ederek birlikte hareket ediyoruz ve ozele gidicez artik insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…