- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Tatlım hastane seçimi yanlış diye düşünüyorum bi özel hastaneye gidip bütün sorularına cvp alabilirsin. Maalesef devlet Hast. Böyle bende başkente gidiyorumBayramdan hemen önce hamile olduğumu öğrendim, bu hafta büyük bir sevinçle bebeğimin kesesini görmek için yola koyuldum.. Konya Faruk Sükan hastanesine gittim.. Doktor hemen yatırdı sedyeye suratima bile bakmadi ultrosonla isini halletyi ve ardindan sedyeden bocek silkeler gibi el hareketi yapıp kalk dedi.. "Ne.. Ne oldu, kese varmıymış" dedim yanımdakine duydu ama cevap bile vermedi.. Ustelik ilk hastasi sayilirdim sinirlenecek birsey yoktu.. Neyse ki bebegimin kesesini gordum (bana gostermedi ama var oldugunu biliyorum) haftaya kesenin gelisimine bakacağız amaa adim atmayi bile dusunmuyorum.. Bilmiyorum ne yapsam..
Hayırlı olsun öncelikle canım bnde konyadayım ve kötü olduğunu daha önce de duydum o hastanenin başka bi hastaneyi dene bence de için rahat etsinŞimdi kayınvalidemle konuşacağım zaten.. Böyle doktora ha gitmişim ha gitmemişim ne fark eder.. Teşekkür ederim cevaplarınız için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?