Sinirimden durmadan Ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
53
34
Daha dün konu açtım buda onun devamı kızlar.
Ders calisamiyorum abim yüzünden ha bire nisanlisini o yetmiyor gibi ailesini getirip duruyo demiştim.

Bugün 2 saat önce eve geldi düğün yeri bakmaya gitmislerdi. Tam sınav haftasına düğün yeri tutmuş .

Utanmadan bana bunu diyor. Yüzüne bile bakmadan odama gittim ağladım . Sabahta annem le kavga ettim sinir krizi geçirdim sen oğluna ayrı bana ayrı davranıyorsun diye .
BAk ders calisamiyorum konuş şunları diye tamam dedi ama nafile.

Kızlar abartiyosun diyeceksiniz belki ama abartmiyorum ben 4 den fazla sınava hazırlanıyorum ve cok yogun derslerin.

Şu an sinirden Ağlıyorum çok kötüyüm ve şeytan diyor ki artık ipleri kopar de ki sen beni dusunmuyosun senin düğününe gelmeyecegim. ..!

Öyle kötüyüm ki artık stresten hasta olacağım diye korkuyorum.

Ne yapmalıyım sabredip öfkemi dindiremiyorum da çünkü beni kimse anlamıyor .... :((

Abinle dimdirekt konuş, sınavıma kadat getirme sen onların evine git de.

Kızla da açıkça konuş madem akraba olacaksınız lafı çevirmeye gerek yok, ben ders çalışcam gelme de.

Gelirlerse de odandan çıkma ne uğraşcaksın.

Sorun kızın gelmesi de değil artık.
Abim daha 2 gün önce dediki sınav haftası düğün olmasın madem sınavdan sonra tutarım salonu dedi.
Bugün gelmiş tam sınav haftası salonu tuttuğunu söyledi. Düğün kolaymi gelen giden hazırlık sınav haftası ne yapacağım ben ya kafayı yiyeceğim. ..........

Ders calisamiyorum abim yüzünden ha bire nisanlisini o yetmiyor gibi ailesini getirip duruyo demiştim.

Bugün 2 saat önce eve geldi düğün yeri bakmaya gitmislerdi. Tam sınav haftasına düğün yeri tutmuş .

Utanmadan bana bunu diyor. Yüzüne bile bakmadan odama gittim ağladım . Sabahta annem le kavga ettim sinir krizi geçirdim sen oğluna ayrı bana ayrı davranıyorsun diye .

Kızlar abartiyosun diyeceksiniz belki ama abartmiyorum ben 4 den fazla sınava hazırlanıyorum ve cok yogun derslerin.

Şu an sinirden Ağlıyorum çok kötüyüm ve şeytan diyor ki artık ipleri kopar de ki sen beni dusunmuyosun senin düğününe gelmeyecegim. ..!

Ne yapmalıyım sabredip öfkemi dindiremiyorum da çünkü beni kimse anlamıyor .... :KK43:(

O sınava yine çalışır yine girersin. Ama annen sana bir abi daha doğuramaz. Adamın mutlu günlerinde yanında olun. Aynı durumda sizde olacaksınız birgün ve yanınızda görmek isteyeceğiniz kişilerin başında abiniz olacak.. Nişanlısı tabiki gidip gelecek .. Selamlaşıp odanıza çekilin müsaade isteyip... Kimse sizi yadırgamaz. Ama böyle fazla görümcesin :)

O sınava yine çalışır yine girersin. Ama annen sana bir abi daha doğuramaz. Adamın mutlu günlerinde yanında olun. Aynı durumda sizde olacaksınız birgün ve yanınızda görmek isteyeceğiniz kişilerin başında abiniz olacak.. Nişanlısı tabiki gidip gelecek .. Selamlaşıp odanıza çekilin müsaade isteyip... Kimse sizi yadırgamaz. Ama böyle fazla görümcesin :)

Canim lütfen bır önceki yorumumu oku sorun gelip gitmede değil artık abim resmen kazık attı bana sınavlara da birdaha girme şansım yok

Canim lütfen bır önceki yorumumu oku sorun gelip gitmede değil artık abim resmen kazık attı bana sınavlara da birdaha girme şansım yok

Ben abimin düğününe bir hafta kala bir kursa gitmiştim 1 haftalık kamptı.. Sende bu şekilde uzaklaşabilirsin o telaşeden. Kütüphaneler var böyle günler için.. Bunu dene ama abini de ezip geçme bu süreçte.. Evlilik arefesi de çok stresli oluyor insan.

Sorun kızın gelmesi de değil artık.
Abim daha 2 gün önce dediki sınav haftası düğün olmasın madem sınavdan sonra tutarım salonu dedi.
Bugün gelmiş tam sınav haftası salonu tuttuğunu söyledi. Düğün kolaymi gelen giden hazırlık sınav haftası ne yapacağım ben ya kafayı yiyeceğim. ..........
niye çekiyorsunuz ki bunu? tutturun babanıza yurda versin sizi veya bir arkadaşınızla eve çıkın. alın karşınıza uzun uzun konuşun bu ne bencillik ya böyle, ağabey olacak bir de.

Ne yapmalıyım sabredip öfkemi dindiremiyorum da çünkü beni kimse anlamıyor .... :KK43:(

Biraz abartmıyomusunuz? Şuan sizin ailece en tatlı en güzel telaşlarınızın olması gerekiyo ve siz zehir ediyosunuz kendinizede annenizede. Okadar insan bir sizin için hareket edemez. Siz onlara tabikide ayak uydurucaksınız.

Abinlerin kasıtlı olarak o hafta için düğün günü alfıklarını düşünmüyorum. En uygun olan boş günler o haftaya denk gelmiştir. Bidaha hazırlanır bidaha girersin.

Anneniz ameliyatlıydı en son ve siz okadınla kavga ediyosunuz onu buyüzden üzmeye hakkınız varmı?

Gitmeyin. Sizin durumunuzu bilip "Sınavından sonra tutarım" deyip sınav haftası tutan abinin hayatta düğününe gitmem bana ne. Bana verdiği sözü de tutmamış oluyor, saygısızlık bu. Düşüncesizin önde gideni.

Abinize sebebini sormadan neden kızıp odanıza çekiliyorsunuz ki...sonuçta abiniz önce neden sınav zamanına düğünü getirdiğini sorup bir öğrenseydiniz derim...belki sizi tatmin edecek bir cvp alırdınız...zaten kendiniz demiştiniz annem babam gelin adayı gelsin sen dersine çalış yinede...ben olsam eğer annemin babamın izni varsa rahat rahat sınavıma çalışırdım kim gelmiş gitmiş fazla kendimi sıkmazdım.

Esra sana dedik ama, az sesini çıkar, o artık misafir değil, kendi yapsın hizmetini az sesin çıksın dedik. Zaten Sınav haftalarında yapmalarını bekliyordun. Neye şaşırdın. Neden konuşmadın.

Sen haklısın.
Hiç öyle annen sana başka abi doğuramaz falan demeye gerek yok bu mantıkla annen de abine başka kardeş doğuramaz. O da biraz kardeşini düşünsün.
Ki sınav bu yani kızın isteği gayet haklı.
Abiniz çok düşünceniz, anneniz de çok düşüncesiz.
Bu durumda net bir şekilde resti çekin. Ben düğüne gelmiyorum sınavım ve geleceğim göbek atmadan daha önemli, ben abimden ufacık bir ricada bulundum bunu yapmadı. Demek ki düğünde benim olmamı çok da istemiyormuş. Bundan sonrada eve toplaşıp gelirlerse merhaba der odama girerim haberiniz olsun. Sınavım benim için çok önemli de. Bunu derken biraz ağla hatta kriz halinde ağla ki elleyemesinler sana.
Bu ne yani seni de düşünmek zorundalar.
Yine anlamazlarsa kuzenin falan varsa başka şehirde ona git kal düğün zamanına kadar.

Bence siz biraz abartıyorsunuz. Hepimiz okul okuduk, üniversiteye gittik, gayet de girilir sınava. Azıcık uykunuzdan feragat edersiniz yine de girersiniz sınava. Bir gün de uyumam abim için, ne olacak. Sınav günü bile değil, sırf o hafta diye bu kadar olay yapmışsınız. Değer mi diye düşünmek lazım. Ayrıca hiç lüzumu yok öyle yok ağlama krizlerine, büyük sahnelere. Bi sorsaydın güzelce sebebini, konuşmadan etmeden arkanızı dönüp gitmek nedir Allah için ya. Çok çocukça.

Gelen giden meselesini çözmüşsünüz sanırım, kimse prenses değil, gelen kişi artık o evin kızı. Çayını da alır hizmeti de yapar. Sen dersin varsa bi hoşgeldin de, git odana çalış yani.

Düğün, nişan gibi özel olaylarda herkese uyan tarih ayarlamak kolay olmuyor, evlenirken siz de göreceksiniz. Tarih birine uysa diğerine uymuyor, hep bir alınan, kırılan çıkıyor. Anlayışlı olmak lazım, bu güzel günleri zehir etmemek lazım. Kendimden örnek vereceğim; ablamın nişanında benim sabah 9da sınavım vardı, sadece üniversiteye gidiş geliş toplam 4 saat sürecekti yol. Hiç olay çıkartmadım, sabah güneş doğmadan çıktım, sınavıma girdim, evdekiler çıkarken ben dönmüştüm, yetiştim ama direkt arabaya bindim, gittiğimiz yerde giyindim yani ama hala hatırladıkça mutlu olur, gurur duyarım. Ablamı yalnız bırakmadım, her anında yanındaydım. Sınavdan da geçtim, canım ablamdan kıymetli değildi kalsaydım bile.

Son düzenleme:
Abiniz bencil, evet. Misafir konusunda da haklısınız ama şöyle, gelenlere hoşgeldiniz deyip bi 15-20 dakika yanlarında oturduktan sonra mazeret bildirip iyi akşamlar dileyip odanıza kapanabilirsiniz. Kim size ne diyecek? Düğün de aynı şekilde, 2 saat oturun hatta annenizden babanızdan önce dönün eve, dersinize başlayın. Sonuçta herkes bilmiyor mu sizin sınava hazırlandığınızı? Siz de 2 saat kafa dağıtmış olursunuz. Sakin olun biraz.

Back
X