• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırımden tırnaklarımı kırdım..

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
sewgılı nısanlımm yıldonumumuzu kutlamayıp sewgılıler gununu kutlayacagına soz werıp.. ısten 5 te cıkmasına ragmen zamanında işlerinin yapmayıp yapmayıp sımdı bırıken ıslerı son gununde yetıstırmeye calısan ve rezerwasyonumuz olmasına ragmen hala gelmeyen benıde arayıp bır haber wermeyen bır kısı... geldeee sınırınden kudurma.. hazırlanıp suslenıp beyımızı beklıyoruz.. bu adamm ben ne yapsamda degısmıyor arkadas ben bunu anladım. katıl olcam..töbe yarabbım yaaa

seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki tabi benimki senin ki kadar kötü olmayabilir ama erkeklerin odun olduğu konusu ortak nokta bende o kdar ugraştım ona hem maddi hemde manevi sayılacak bi hediye hazırldım onunda bana getirdiği sadece bi gül ...ne var bunda diyebilirsiniz ama özel bi gün oldugunda ya unutuyo yada bi gül alıyo artık klasikleşti yani sıradan bi hal aldı benim için hem hiçte özel birey değil..çünkü çogu erkek konuşmalarına şahit oldugum için diyorum sevgilisi veya eşi sussun diye bi gül alıp gidiyolar akşam evde dırdır çekmemk için ...kısacası şok oldummmmmmm

seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki tabi benimki senin ki kadar kötü olmayabilir ama erkeklerin odun olduğu konusu ortak nokta bende o kdar ugraştım ona hem maddi hemde manevi sayılacak bi hediye hazırldım onunda bana getirdiği sadece bi gül ...ne var bunda diyebilirsiniz ama özel bi gün oldugunda ya unutuyo yada bi gül alıyo artık klasikleşti yani sıradan bi hal aldı benim için hem hiçte özel birey değil..çünkü çogu erkek konuşmalarına şahit oldugum için diyorum sevgilisi veya eşi sussun diye bi gül alıp gidiyolar akşam evde dırdır çekmemk için ...kısacası şok oldummmmmmm

Beterin beteri var.7 senelik birlikteliğimde hiç sevgililer günü kutlamadık...İnanmıyormuş öyle günlere

cnm ne düşündüğünü çok iyi anlıyorum ama birazda hata sende bence nasıl alıştırrısan öle gidermiş bence ipleri eline almaya çalış..

nişanlımın hakkını yemısım kızlar ewden annesıgılı yollayıp bana mumlarla cok guzel bı supris yaptı sasırdım beklemıyordum ama yınede gec geldı kızdım :D

Back
X