Sinirin geçsin diye bekledim lafı

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Erkeklerle tartışınca ortam bozulunca falan bazıları bikaçgün bir hafta sessiz kalır, biz de iyce bi sinirleniriz neden gönül almıyor hemen kaybetmeyi göze mi alıyor ne düşünüyor diye. Sonra da sitem dolu ilk adımı atarız, onların da klasik cevabı şudur: sinirin geçsin diye bekledim

Böyle bişi var mı harbiden yoksa ugrasmak istemedikleri veya cekindikleri icin klasik bir yalan mı

Erkeklerle tartışınca ortam bozulunca falan bazıları bikaçgün bir hafta sessiz kalır, biz de iyce bi sinirleniriz neden gönül almıyor hemen kaybetmeyi göze mi alıyor ne düşünüyor diye. Sonra da sitem dolu ilk adımı atarız, onların da klasik cevabı şudur: sinirin geçsin diye bekledim

Böyle bişi var mı harbiden yoksa ugrasmak istemedikleri veya cekindikleri icin klasik bir yalan mı
seven erkek sinirin geçmesi için bir hafta falan beklemez. msj atınca tekrardan deneyeyim demek için bahane sadece sinirin geçmesi

Doğru da olabilir, bahane de olabilir. Kendi adıma konuşmam gerekirse sinirler gerginken bi konu uzar da uzar, sakinleştikten sonra konuşmak daha mantıklı.

yani benim eşimde de var bu . bekler. bekleyebilir.
biz bayanlar illa hemen halledip rafa kaldıracağız problemi ama erkeklerin öyle bir derdi yok . bekleyebilir

Bence insan karşıdakinin siniri geçsin diye beklemez,bahane bu.
Ama kendi siniri geçsin diye beklemeli,o da en fazla 1gün sürer.

Bence insan karşıdakinin siniri geçsin diye beklemez,bahane bu.
Ama kendi siniri geçsin diye beklemeli,o da en fazla 1gün sürer.

3 gün 5 gün bekleyip sonra hiçbişi olmamış gibi devam etmek isteyenler genelde bunu soyler
sanki kendikendine duzeliyor hersey

Evet boyle konularda hiç aceleci değiller maşallah
Hatalı biz olsak içimiz içimize sığmaz

bir laf var çok severim

"aşk, kadını ve erkeği farklı etkiler.
aşık olan kadının gözünde başka hiçbir şeyin değeri kalmaz.
aşık olan erkeğin gözünde ise her şey yeniden değerlenir.
çünkü aşık kadın "nasıl olsa bitecek" sezgisi ile hareket eder.
aşık erkek ise "nasıl olsa sonsuza dek sürecek" yanılgısıyla..." :KK51:

ne kadar doğru değil mi, en azından ben kendime baktığımda hak veriyorum...

bir laf var çok severim

"aşk, kadını ve erkeği farklı etkiler.
aşık olan kadının gözünde başka hiçbir şeyin değeri kalmaz.
aşık olan erkeğin gözünde ise her şey yeniden değerlenir.
çünkü aşık kadın "nasıl olsa bitecek" sezgisi ile hareket eder.
aşık erkek ise "nasıl olsa sonsuza dek sürecek" yanılgısıyla..." :KK51:

ne kadar doğru değil mi, en azından ben kendime baktığımda hak veriyorum...

Güzelmiş
Yalnız erkeğin sonsuza dek sürecek demesi daha çok nasılolsa ayrılamaz düşüncesi gibi geliyor bana...

Zaman oyle bi zaman olmuş ki
Erkekler kız gibi naza cekiyorlar kendilerini trip atıyorlar
Kızlar ise aman elden kacırmayayık modunda

Benim için doğru.
Sinirim zirvedeyken kırıcı olurum, bayağı kavga çıkarma potansiyelim olur. O yüzden karşımdakine kalmadan, -sevgili, aile, arkadaş, vs- "çok sinirliyim, sinirim geçsin sonra konuşalım"diye ben derim çünkü mantıklı olamam o sinirle.

Sinirim geçer, sonra güzelce konuşurum.

Benim için doğru.
Sinirim zirvedeyken kırıcı olurum, bayağı kavga çıkarma potansiyelim olur. O yüzden karşımdakine kalmadan, -sevgili, aile, arkadaş, vs- "çok sinirliyim, sinirim geçsin sonra konuşalım"diye ben derim çünkü mantıklı olamam o sinirle.

Sinirim geçer, sonra güzelce konuşurum.

Evet insan bazen cok dolduruyor kendini yukseldikce yukseliyor konu
Bazen biraz ara vermek işe yarabilir

Evet insan bazen cok dolduruyor kendini yukseldikce yukseliyor konu
Bazen biraz ara vermek işe yarabilir
Ara verince önce kendi kendime söyleniyorum, öyleymiş de böyleymiş de bıdı bıdıymış da falan diye. Sonra sinirim azalıyor, sonra sönüyor. Bu sefer ben gidiyorum "hadi konuşalım tamam geçti" diye, veya karşımdaki geliyor "geçti mi sinirin" diye.

Ama bana o bekleme süresi verilmezse o sinir kolay kolay geçmiyor.

O yüzden bence karşıdakine bağlı. Kimi insan ara girerse daha kötü oluyor, kimi benim gibi araya ihtiyaç duyuyor.

Back
X