kadın kolay kolay sinirlenmez sabırlıdır sabırlı olmak zorundadır birikimler sonucundada böyle durmak bilmeyen sinire sahip olur rahatsızlıklarımız bu yüzden değilmi neden erkekler psikolojik tedavi görmüyorlarda kadınlar psikoloklardan çıkmıyor
erkekler psıkolojık tedavıyı luzumsuz goruyorlardır da ondan gıtmıyorlardır.ama gercekten bazen sınırı zorluyorum fakat şimdılerde cok nadır sınırları zorluyorum artık caresını buldum azıcık okkalı bır soz soyluyorum sonrasında susuyorum ha bu okkalı soz bana yetıyormu tabıkı hayır ama sonrasında kendını rahatsız hıssedecegını bıldıgım ıcın sabredıyorum
ay cok komik ya ama dogru bence .... bende sinirlendimmi felaket oluorum gözüm hic bişeyi görmüo vede kolay kolayda gecmiooo:)
yazık askıma benim valla alttan alıcam dieeeee
off her huyumdan vazgeçiyorum da şu sinirimden inadımdan geçemiyorum.. ben sinirlenince felaket oluyorum.anında deli gibi sinirlerim tavan yapıyo.ben öyle olunca da aşkım başlıyo gülmeye.o şekilde sinirimi geçiriyo işte ama biricğimde çok sinirli.birimz sinirlenince birimiz sırıtıyoruz işte.yoksa nasıl olur.o gerçekten sinirlendiğinde başka bir odaya kaçış yapıp ağlama numarına giriyorum hiç ses çıkarmıyorum o da susuyo kıyamıyo dayanamıyo öpüyo hemen barışıveriyoruzz
ya bende link acilmadiiiiiiii ((
neyse yine de yorum yapayim
Ben sinirlenince aciyorum agzimi yumuyorum gozumu ama erkek arkadasim "tamam askim, sakinles askim, askim sonra konusalim, tamam askim" diye diye beni susturuyo bu sefer hepten deliriyorum.
ben sınırlendımmı o anda baska odaya gıdeyım en fazla 5 dk orda durayım sonra tekrar gıdeyım hıc bırseyım kalmaz. guzellıkle konusurum..:) evlıyken esıme anlattım ben bole bole yaparsam hemen gecer dıe .. bıgun cok cok kavga edıyorduk otekı odaya gıttım kıyamet koptu. bende cok fazla laf solemeyım dıe yapmıstım sonuc yıne kotu oldu .. esımde dısarı gıtmek ısterdı. bende o gıtmek ısteyınce sınır olurdum . o cıkardı bende arkasından cıkardım hemen koluna gırerdım :) barısırdık :))) gulerdı delı kız yıne mı gelıyon derdı:)