Sinirlenince kafasn yere vuruyor

KuzeyEge

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
4.050
269
363
46
İstanbul
arkadaşalr merhaba
benim bebeğim 11 aylık duru çabuk sinirlenen bi bebek ve çok kızarsa kafasını yere vuruyor kesmezse gelip kafasını bana vuruyo ben böyle yapınca aman yapma falan demiyorum daha çok görmezlikten geliyorum dikaktini başka bi yere vermeye çalışıyorım..vss sizin bbekelrinizden de bunu yapan hiç varmı

18 aylık oğlum son bi kaç gündr benzer durumda aşırı çığlık aatıyor we kafasına elleriyle wuruyor.çok asabileşti.nedenini anlamıyorum.

Benim de dayımın oğlu sinirlenince kafasını yere vururdu, kardeşimle teyzeminoğlu da onu görüp kafalarını yere vururlardı. 3 ü metalci gruplar gibilerdi o zamanlar :) . Nedenini bende merak ettim doğrusu CADIARZU

benim eltimin oğluda yapıyordu bunu sinirlenince kafasını yerlere vuruyordu;kızında da saçını çekme vardı sinirlenince..
sanırım çocuklara has bir şey endişe etme.ama kız.görmezden gelme..

ah canım benim benim oğlumda aynı büyüdü..şu an 4 yaşında ama bide bana sorun ki nasıl büyüdü...kendini yere atardı sinirlenince ve kafasınıda inadına vururdu yere..bazende çekyatlara vururdu..sinirini alamayıncada gelip bana kafa atardı ..bi düşünün yani..şimdi o huyunu bıraktı şükür ..ama ağlayıp bağırması hala devam ediyo tabiki ....o ayrı .....benimde psikolojim bozuldu bu yüzden doktora gittim ..şu an tedavi görüyorum ..ilaç kullanıyorum...annelik zor iş ...

kızım daha 11 aylık akşam uyku öncesi mamsını hazırlıyorum pati pati geldi yanıma belliki acıkmış ev uykusu gelmiş üstümde de şort var geldi arkadan bacağımı bir ısırdı sanırsınki jiletle kestiler 4 tane dişi var zaten Allah yardımcımız olsun
Annanecim hep derdi Allah sana senin gibi bi kız versin Duasımı tuttuki diyorum

Benimde 11.aylik kizim ayni durumda sinirlenince veya basit örnek biseye hayir dedigimde tamamdir atiyor kendinide kafasinida arkaya dogru kiziyorum inada daha cok yapiyor yap diyincede yapiyor yapma diyincede yapiyor bi türlü anlam veremiyorum ne yapabilirim onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…