• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlenince küfür eden erkek

uzulmektenyoruldum

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-34
Puanlar
6
merhaba uzun bir ilişkim var toksit oldu artık beş yıllık ilişki sürekli ayrıl barış bir ilişki en son olarak yine beni aradı sözler verdi sevdiğini yapamadığını söyledi barıştık biz dün çarşıya çıkacaktım arkadaşımla beni görüntülü aradı ne giydiğime bakmak için normal pantolon ve bluz tarzı bir şey giydim üstüne de mont bluz altında sol tarafimin sadece iç çamaşır çizgisi gozukmüş güneşten belli olmuş bu kendini parçaladı resmen ben sana kaç kere diycem düzgün giy diye senden bir şey olmaz vs. yarım saat sonra aradı gel yanıma çabuk çabuk diye bağırıyor bende noluyo bu nasıl bir konuşma diye kavga ettik kavga sırasında gelirsem seni bulursam senin ağzını beynini s..... sana değer verdik g*tün kalktı gibi çok iğrenç cümleler kullandi bir kaç saat sonra özür diledi barışmaya çalıştı ama hâlâ suçu bende buluyor istemedim yine hakaret etti ayrıldık

merhaba uzun bir ilişkim var toksit oldu artık beş yıllık ilişki sürekli ayrıl barış bir ilişki en son olarak yine beni aradı sözler verdi sevdiğini yapamadığını söyledi barıştık biz dün çarşıya çıkacaktım arkadaşımla beni görüntülü aradı ne giydiğime bakmak için normal pantolon ve bluz tarzı bir şey giydim üstüne de mont bluz altında sol tarafimin sadece iç çamaşır çizgisi gozukmüş güneşten belli olmuş bu kendini parçaladı resmen ben sana kaç kere diycem düzgün giy diye senden bir şey olmaz vs. yarım saat sonra aradı gel yanıma çabuk çabuk diye bağırıyor bende noluyo bu nasıl bir konuşma diye kavga ettik kavga sırasında gelirsem seni bulursam senin ağzını beynini s..... sana değer verdik g*tün kalktı gibi çok iğrenç cümleler kullandi bir kaç saat sonra özür diledi barışmaya çalıştı ama hâlâ suçu bende buluyor istemedim yine hakaret etti ayrıldık
Siz de sürekli adamın küfür etmesiyle ilgili konu açıp duruyosunuz kaç senedir. Yazılacak her şeyi defalarca kez yazdı üyeler. Bizden ne istiyosunuz? Adamın ağzını mı dikelim?

Ekleme: konu sahibini evli bir kadınla da aldatmış küçük bir ayrıntı.

En doğru kararı vermişsin şu erkeklere bu kadar çok müsamaha göstermeyin bu denli alan açmayın ya az aklınız başınızda olsun

Bu adamla birlikte olmayı kabul ettiğin sürece bunlara onay vermiş oldugunu unutma.

Size zerre saygı duymayan adamciklari salin gitsinler. Bunca zaman verdim diye diye ömrünüzü curuttugunuzu anlamıyor musunuz? Bu insanla evlensen dahi mutlu mu olursunuz?

Ayrılıp yeniden barisiyorsun. Kısa zamanda yeni bir konu aynı dertler. Alkolik ağzıyla icemeyen, size sürekli s.git sen karı mısın diye yol veren, aldatan, saygısız bir adama beş yıldir karilik yaptığınız halde size zerre saygı duymayan bir adama , daha bu kafayla bir beş yılinizi daha verirsiniz. Sonra da sadece konudaki yıl sayısı değişir ( altı yıldir sevgiliyiz .. sekiz yıldır sevgiliyiz ...vb )

Bir kulaginizdan girip öbüründen çıkacaksa yine alttan alın barışın gitsin!

Eskiden olsa açar eski yazdiklarina bakardim artik bakmiyorummm...seni evli kadinla aldatmis adamla evlenip cocuk yapmalisin daha ne bekliyorsun her seyi de biz mi soyleyelim yaaaaa annenlere söyle istemeye de gidin

Oh maşallah evlenince de balkona askılıyla çıktın die gözünüzü ağzınızı patlatır akşam gelirken de çiçek ekmek alır özür diler , mis gibi gecinir gidersiniz .
Aman sakın bırakma başkasının başını yakmasın böyle böyle kıcını kaldırıp doğrusunun bu olduğuna inandırdığınız bu davarları bi zahmet kendiniz çekin başkasının başını yakmasın . Aldatıl küfür ye 5 sene maşallah

konusmsya tenezzul bile edilmeyecek dağ ayılarını bulup sevgili yapıyosunuz, sonra vay efendim küfür etti aldattı. evlenin kimsenin başını yakmasın. ama mümkünse üremeyin 🙏🏻

Küfür yemeyi seviyorsunuz herhalde evliliğimin 10. senesindeyim 2 yılda görüşmemiz var eşimin ağzından tek bir küfür duymadım desem yalan olmaz. Trafikte vs insan sinirlenir ağzından kaçırır o bile yok. Bilmiyor mu sizce küfür etmesini yoksa bana saygı mı duyuyor?

Siz alıştırmışsınız rahat rahat ağzından çıkabiliyorsa, ağzı köpüre köpüre size püskürüyorsa burda suçlu aslıda sizsiniz. Ayrıl barış ayrıl barış suyunu çıkarmışsınız zaten yapmayın, kesinlikle ayrılmayın iyice yapışın. Size gerçek yüzünü göstermiş başkasını kandırır filan aman.

Arkadaşlar aldatmadan bahsediyor oda tuzu biberi olsun tatsız tutsuz ilişki olmaz , durmak yok yola devam. Hadi seneye görelim sizi 6. yılınızdan bize yine seslenin.

Ve siz bu iğrenç zihniyetli kişiyle 5 yıldır devam mı ediyorsunuz? Bu sevgi yada aşk değil adamın kumaşı bu değişmez sizinde ayrılmaya niyetiniz yok.Böyle devam eder evlenirseniz çocuk falan yapıp çocuğun hayatını karartmayın

Sakın terketme başkasına giderse ona yazık olur üremeyin yeter .

Geçen de yazdım tekrar yazıyorum. Bazı kadınlarımız bile isteye susup oturuyor ya. Sevgilin olacak kıro bangır bangır diyor ben karaktersizim diye.
Aldatılıyorsun, hakaret ediyor, mağara adamı gibi saçma sapan kıskançlıklar yapıyor sen yine onu kabul ediyorsun.
Senin dünyaya geliş amacın üç kuruşluk erkekten hakaret dinlemek olmamalı ya.

Sen bu konuyu daha önce açmadın mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Burada ne yazılsa kendini iyi hissedeceksin?

Back
X