- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
Artık çok yıprandı psikolojim.
Bunun farkındayım.
Kizmayacagim şeylere bile hemen sinirleniyorum.
Nişanlımın yüzüğü kırılmıştı o gün nisanlimin sinavi vardı gidemezdi kayınvalidem de sarrafa gidecek diye verdi işte bekledik yapılacak diye o sırada şehir dışı bir şeyler oldu yüzük yok ortada...
Yaptırdim ama nereye koydum bilmiyorum diyor ayy çıldırcam ya.
Bütün evi aradı tarafı nişanlım bulamadi.
Normalde takmam takacak olsam birlikteyken yaptıralım olmaz derdim.
Ama bizim için manevi değeri olan bir şeyi neden önemsemiyorlar emanet olarak vermişiz değil mi?
zaten nisanliyiz gibi görmüyorlar gibi geliyor iyice sinirleniyorum.
En son nişanlıma zaten ağzımdan kaçırdım bugün zaten bizi nişanlı gibi görmüyorlar ki sevgili gibi görüyorlar neden önemsesinler ki bizi daha çok bekleriz biz böyle hareket etmezsen diğer işlerini herkes ayarlayacak derken yaslaniriz dedim bir şey diyemedi beklemiyordu sanırım böyle bir tepkiyi.
Öyle duruyorum duruyorum bir anda çıkış yapıyorum. O çıkışlarda üst üste oluyor.
Bunun farkındayım.
Kizmayacagim şeylere bile hemen sinirleniyorum.
Nişanlımın yüzüğü kırılmıştı o gün nisanlimin sinavi vardı gidemezdi kayınvalidem de sarrafa gidecek diye verdi işte bekledik yapılacak diye o sırada şehir dışı bir şeyler oldu yüzük yok ortada...
Yaptırdim ama nereye koydum bilmiyorum diyor ayy çıldırcam ya.
Bütün evi aradı tarafı nişanlım bulamadi.
Normalde takmam takacak olsam birlikteyken yaptıralım olmaz derdim.
Ama bizim için manevi değeri olan bir şeyi neden önemsemiyorlar emanet olarak vermişiz değil mi?
zaten nisanliyiz gibi görmüyorlar gibi geliyor iyice sinirleniyorum.
En son nişanlıma zaten ağzımdan kaçırdım bugün zaten bizi nişanlı gibi görmüyorlar ki sevgili gibi görüyorlar neden önemsesinler ki bizi daha çok bekleriz biz böyle hareket etmezsen diğer işlerini herkes ayarlayacak derken yaslaniriz dedim bir şey diyemedi beklemiyordu sanırım böyle bir tepkiyi.
Öyle duruyorum duruyorum bir anda çıkış yapıyorum. O çıkışlarda üst üste oluyor.