- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bence bu yaşadıkların bir şeylerin birikmesi sonucu meydana gelecek bir olay. Sana bişey anlatayım 23 günlük evliyim bugün. düğünden 15 gün önce dedemi kaybettik. Kına gecem için öyle çok plan ve organizasyon yapmıştum ki anlatamam ama babannem bir şekilde kına gecesinin dualı olmasını istedi ve anneanneme söylemiş . Bende çok sinirlendim sinir krizi geçirdim resmen ve kına gecesini bir telefonla iptal ettim kapora filan yandı gitti. Bu olaydan sonra düğüne kadar kendime gelemedim her sn ağladım neredeyse büyük tepkiler verdim aynı senin gibi. Düğün günü geldi . eşim damatlığının içine bir yelek birde kuşak almıştı . kuşağı nikah anında kullandı yeleği sonra kullanacaktı. Ama ablası salonda yeleği kaybetti ve bir daha bulamadılar düğün günü sabah aynı ablası damat gömleğini yakmıştı ve ben bu yüzden kuaför randevuma 30 dk geç kaldım. düğün sonunda arabada eşim ablasına aynı senin gibi patladı ve bir sürü şey saydı susturmaya çalıştım ama dinlemedi çünkü birşeyler birikmişti . bense 10 gün boyunca o kadar laf saydım konuştum ağladım ki o gün üzerime sakinlik gelmişti . demem o ki belkide senin birşeylere birikmişliğin vardır. Ayrıca haklısın bence yüzüğü bulamamak nedir allah aşkına
Çok ama çok uyumlu birisiniz bence. Bana anaanne babaanne değil kralı gelse iptal ettiremezdi o Kınayı. Bu sizin özel gününüz başkalarının asla değil olamaz da. Mutluluklar dilerim bir ömür boyu