Sinirlenmek

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Anne sinirlenince bişey olur mu Allah korusun tabi sizce riskli hamilelikte

Anne sinirlenince bişey olur mu Allah korusun tabi sizce riskli hamilelikte
Bebek herşeyden etkileniyor emin olun bebeğimin ilk hareketini agladigim anda hissettim diyebilirim sanki ağlama der gibi bazen kahkaha atıyorum o zamanda vuruyor şimdi yani gerçekten herşeyi hissediyor ve etkileniyorlar

Evet hissediyorlar bir araba yanımızda ani fren yaptı benimde camım açıktı ve çok korktum bebiş o gün aşırı tekmeledi

Aaa evet Sen maşallah tekmeleri hissetmeye başlamışsın ya. Benimkiler ikiz, geçen perşembe bir kere attılar yanlış anlamadıysam, daha da yok. Kıskanıyorum tekme yiyenleri
Evet üç gündür hiç bir kıpırtı yoktu az önce yine hissettim oturdum ağladım çok farklı bı fuygu yaa cinsiyetleri ne acaba ben 12+3 haftalıkken vidyo çekiyordum hastanede doktor bakarken ordada tekmeliyordu ama hissetmiyordum uslu bebek olacaklar demekki hissedersin 24. Haftaya kadar yolu var aaaa aslında çikolata yiyip uzan ve kendini dinle 1 saat bide benimki elimi karnıma koyunca duruyor hoşlanmıyor kendisine dokunulmasından ben çikolata yiyip öyle uzanıyorum bekliyorum bide şarkı açıyorum sadece bi şarkıya tepki veriyor

Yaa maşallah ultrasonda kıpır kıpırlar aslında ama ben hissedemiyorum henüz. Zayıfımda aslında ama bilemedim. Çikolatayı deneyeyim şimdi. Ben karnımı okşayınca sertleşiyor hemen, bir de ben uyurken sertleşiyor o an uyanıyorlar onu hissediyorum Biri kız, biri erkek. Senin? Müzik kulağı da var erkenden desene maşallah

Tansiyonunuz düşer kötü etkilenirsiniz ben hamileyken sinirlendiğinde agladigimda eşim derdi ki ne gerek. Var karnındaki de ağlıyor şimdi hiç düşünmüyor musun derdi gözyaşlarını dilerdim tabi ki etkisi olur stres yapmayın hissediyor kolik olur huysuz olur yapmayın ...

Benim ki erkek gün içinde benim kide bı yere toplanıyor hatta dışardan belli oluyormus bugün eşim soledi sağ tarafım neden daha şiş diye sonra dokundu bebek ordaydi demekki siz dinlenmeye geçince kıprasiyorlar annem erkek bebek çok toplanır bı tarafa derdi acaba seninde mi erkek bebek toplanıyor o yüzden sert oluyormuş

Evet ben yatınca sertleşiyorlar hemen. Ya ikizler daha geç hissediliyormuş sanırım o yüzden. Daha bilemiyorum ki hangisi bir aşağıda biri yukarıda benimkiler ama genelde orta alanda sağ ya da solda oluyor toplanma kestiremiyorum daha anlayamıyorum dillerinden

Yaa yerim onları ya minncıklar tek yumurta ikizi mi çift mi çok güzel degilmi rabbik aynı anda bi erkek bı kız nasip ediyor çok özeniyordum ikiz bebekleri olanlara gerçekten

Mecbur olduğum için kayınvalde evinde kalıyorum öfkeli öfkeli konuşuyordu ordan kızdım sonra eşime anlatınca biz geriliyoruz doktor ağlama bile dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…