Sinirlerim alt üst oldu şuanda :(((

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Evet kızlar sinirlerim alt üst oldu suanda ya nekadar bahtsiz bir insanmisim anlamiyorum evlenmeyi istiyorum ve bunun icinde dua ediyorum bunun için edilcek dualari okudum baya bi haftadir.bugunde beni tanidik bi abi aradi seni biri sordu asla insanları küçümsemiyorum inanin adam şoför ve benden 10 15 yaş büyük 40 li yaslarda ya napacağmi bilemedim sinirden bende bi kamu kurumunda güzel bir pozisyonda calisiyorum suan cildirmak üzereyim sanirim ne düşüncemi bilemiyorum okadar kötüyüm ki yaa bu kadarmi insan nasipsiz olur anlamiyorum

Kac yasindasiniz ki bu kadar evlilik fikrine takildiniz.

Cok iyi anliyorum sizi. Soylerler bana da boyle cok soyleyen oldu. Ben de boyle baya tepki gostermistim bana uygun olmayan biri soylenildiginde ama alistim artik. "Belki kabul eder" diye soyluyo iste insanlar. Bu arada simdi sizi anlamayan insanlar cikar ve elstirir simdi. Takmayin

bi haftadır dua okuyorum karşılığı bu mu filan mı diyosunuz?

yani ne bileyim kınamak istemiyorum da iş güç vs yok mu? hayatınızın bi akışı ne bileyim günlük dertleriniz yok mu? tabi ki insan evlenmek isteyebilir bunun için dua da edebilir ama ne bileyim özellikle 'evlilik duası' okumak ve karşılık beklemek bana oldukça garip geliyor.

Yasi yasina, işi işine uygun birini istemek elbetteki senin hakkin. Uzulme lutfen. Ama burasi Turkiye. Malesef Turkiyede kadinlar belli bir yastan sonra evde kalmis muamelesi goruyor. Isi gucu ne olursa olsun. Bu zihniyeti yikamadik malesef. Bu yuzden de insanlar, nasilsa evlenememis belki beni alir diye dusunerekden rahatca teklif goturebiliyorlar malesef. Bence evlilik fikrine bu kadar odaklanmayin. Akisina birakin. Bu tur seyler ne kadar pesine duserseniz o kadar uzak oluyor sanki. Ve de bu dusunceyle hareket edince insan yanlis bir evlilik yapabiliyor malesef. Yasiniz da genc daha. Simdi insanlar 30 undan sonra evleniyor. Is guc kariyer yaptiktan sonra. Ki bence en dogrusunu yapiyorlar. Hakkinizda hayirlusi olsun. Umarim gonlunuze gore biri cikar karsiniza.

nasip bu işler ben nasip istedim Allah zamanında karşıma çıkardı ama adam melake olsa bile içime sinmedi.nasibim değilmiş.nasibe ufak şeylerde bahane olabiliyor. siz hiç nasip olmuyor diye aklınıza getirmeyin herkesin bir nasibi vardır.adam trilyoner olur geçinemezsin.sütçü olur zengin olursun. ben anlıyorum küçümsemiyorsun.çünkü zengin fakir farketmez evliliğin gerçekleşmesi bile nasip işidir.

Sorarlar öyle sen niye üzüldün ki buna olmaz dersiniz olur biter

Siz dua ettiniz,duanızın karşılığı da bu adam değilki.
Böyle inanarak harap olmadınız inşallah???

Allahtan hayırlısını isteyin,beğenmediğiniz teklifleri reddedip önünüze bakın.
Doğru kişi doğru zamanda elbet gelecektir,29 yaş nedirki.

o sizi abinize soran adam 30 yasinda kariyerli ve cok yakisikli olsaydi sizin yine sinirlenmeniz gerekirdi kusura bakmayin hic. askin sevginin yasi yok. evlilik yasiniz da gecmis degil tam o cagin icindesiniz bence. isim gucum var diyorsunuz. mutlaka birileri cikicaktir. dogal yollarla ilişki kurup ilerletebilirsiniz. arkadas cevresi vs. dua okumak nedir evlenmek için yahu?

boyle düşüncelere kapildikca negatif enerjinizle kendi kismetinizi kapatirsiniz haberiniz olsun.

29 yaş nedir Allah aşkına? Evrene olumsuz mesaj yayıyorsunuz..

Ayrıca evlenince kimseye bir şeyler bahşedilmiyor merak etmeyin. Evlendim çok şükür eşimden memnunum. Ama evlilik amacınız olmasın. Gezin tozun eğlenin.
Çok da matah bir şey değil evlilik. Çevre baskısına boyun eğmeyin.
Bu gidişle yanlış kararlar vermeniz olası. Bir arkadaşım bu yüzden mutsuz.

Bu kadar önemli mi evlenmek. Dualar edip karşılığında (sizin kriterlerinize göre) olmayacak bir kısmetin çıkması neden bu kadar yıkar insanı anlamam.
Biraz oluruna bıraksanız olmaz mı?

Allahin çomağı yok. Koca istemişsin vermiş işde. Yok allahim bunu beğenmedim... şöfer olmaz... bana muhendis, doktor gerek de... birde citir olsun diye ekle.

Allahin çomağı yok. Koca istemişsin vermiş işde. Yok allahim bunu beğenmedim... şöfer olmaz... bana muhendis, doktor gerek de... birde citir olsun diye ekle.
Ay cok acimasiz oldu elestiriniz valla uzaktan haklisiniz size göre belki çünkü bu konuda ağir seyler yaşadim yıprandım. Bu konuda dua etmenin kötü bisey oldugunu düşünmüyorum sadece üzüldüğüm ben acaba dua etmeyemi bilmiyorum nerde yanlis onu anlamaya calisiyorum.yoksa elbetteki ben istedim diye rabbim vermek zorunda değil

29 yaş nedir Allah aşkına? Evrene olumsuz mesaj yayıyorsunuz..

Ayrıca evlenince kimseye bir şeyler bahşedilmiyor merak etmeyin. Evlendim çok şükür eşimden memnunum. Ama evlilik amacınız olmasın. Gezin tozun eğlenin.
Çok da matah bir şey değil evlilik. Çevre baskısına boyun eğmeyin.
Bu gidişle yanlış kararlar vermeniz olası. Bir arkadaşım bu yüzden mutsuz.
Hayır amacim değil tabide yani anormal bi durum olduğunu düşünmüyorum evlenmek istemenin

Cok iyi anliyorum sizi. Soylerler bana da boyle cok soyleyen oldu. Ben de boyle baya tepki gostermistim bana uygun olmayan biri soylenildiginde ama alistim artik. "Belki kabul eder" diye soyluyo iste insanlar. Bu arada simdi sizi anlamayan insanlar cikar ve elstirir simdi. Takmayin
Ancak böyle seyler yasayanlar anlayabiliyor çünkü canm kimse anlamiyor malesef

Bazen bazı konular ne yazacağımı bilemiyorum. Yaşınız büyük değil, işiniz var, sağlıklısınız daha ne olsun.
Bu işler kısmet işleri ne zaman ne olacağı belli olmaz. Belkide bu kadar evlilik endeksli olduğunuz için ilişkiler yürümüyor ya da insanlar olur olmadık insanlar için arıyorlar.
Bilemiyorum ben 23 de evlendim belkide ondan böyle düşünüyorum. Her zamanın bi keyfi var. Tadını çıkartın. İşinzde varmış. Böyle turlara katılın, kurslara kayıt olun hem çevreniz artar hemde havanız değişir.

Back
X