sinirlerim bozuk desteğinize ihtiyacım var

Canım ya kıyamam sana yalnızsın demek bu ülkede
Merak etme paşa paşa gelecek özür dileyecek
Sen kendini kasma küsüz falan diye
Hem suçlu hem güçlü yani,bide gurur yapıyor
Uzaklaşmaz canım sadece o da senden adım bekliyor
Sen şuan adım atarsan hatasının farkına varmaz
Bırak hatasıyla yüzleşsin

sakın bir adım bile atma ona...ilerde tokat yediğin günlere şükredersin..

o el bir kez kalktımı gerisi gelir..sana el kaldırdığı için çok ama çok pişman olması lazım belki ondan sonra özrünü kabul edersin...
seni çok iyi anlıyorum...o kalkan eller kırılsın inşallah...

evet bana karşımı geliyosun dedi. evlenmeden 2 sene görüştük biz böyle değildi. nazımla çok oynardı. evlendikten sonrada zaten fazla değişmedi sevgisini gosteriyor. tatilden yeni gelmiştik her şey çok güzel gidiyordu birden ne olduysa. nazara geldik sanki. ama korkuyorum. ben barışmazsam oda barışmaz diye. benden uzaklaşır diye korkuyorum

Son düzenleme:
Ya kuzum sen neyi dert ediyorsun Allah Aşkına...Sana tokat atan bir adamın seninle konuşup konuşmadığını mı? Nerede senin kadınlık gururun? Bırak, sürüm sürüm sürünsün. Gururundan mı gelemiyor utancından mı bilemem. Ama pişman olduysa eğer boynunu eğip gelecek. Yok pişman olmadıysa ve ilk adımı sen atarsan o nereden anlayacak hata yaptığını? Çok kötü bir durum. Allah düşmanıma yaşatmasın.

amin...
bide elleri kırılsınnnnnn onların...

gözyaşlarımızın hesabını Allahım sorsun onlardan...
evlenmeden önce çiçeğim böceğim,evlendikten sonra
gönder bi osmanlı pokesi....:(

Ya kuzum sen neyi dert ediyorsun Allah Aşkına...Sana tokat atan bir adamın seninle konuşup konuşmadığını mı? Nerede senin kadınlık gururun? Bırak, sürüm sürüm sürünsün. Gururundan mı gelemiyor utancından mı bilemem. Ama pişman olduysa eğer boynunu eğip gelecek. Yok pişman olmadıysa ve ilk adımı sen atarsan o nereden anlayacak hata yaptığını? Çok kötü bir durum. Allah düşmanıma yaşatmasın.

sonuçta sevdiği insan, ne kadar üzücü ve kötü bir durum olsada herkes köprüleri kolay kolay atamaz. herkes farklıdır bunu unutmamak gerek aslında

yemeğini falan hazırlıyorum tabi ama ben ona bakmadığım için bilmiyorum o benim tarafıma bakıyormu diye. eskiden evde sigara içmezdi ama bu günlerde içmeye başladı her akşam yatmadan. bilemiyorum artık üzüntüdenmi.

senden özür dileyene kadar yaklaşma ona canım.ben evde küslüğü sevmem ama ne olursa olsun bir bayana el kaldırmamalıydı
erkek bunu bilmeli bilmiyorsa öğrensin tavrını koy canım eğer hatasını anlamazsa devamı gelebilir.buna izin verme

hay başlıyım onun ütülenmeyen pantolonuna
bana karşı geliyosun ne demek her insan farklıdır
zıtlıklar olabilir bu sana tokat atmasını gerektirmez kesinlikle

ayrıca sen gider barışırsan eğer en ufak bişeyde yine aynı şeyleri yaşarsın :50:
ve o sürekli senin şiddete bile karşı çıkmaman gerektiğini düşünebilir aklınca

naz yapabilirsin normaldir hele hele
gelip özür dilerse bayağı nazını çekmek zorunda bence
ama herşey düzelip normale dönerse aşırıya kaçmamak lazım tabi naz konusunda
bu arada bende küsüm eşime bizde ayrı odalarda oturuyoruz şuan
olabilir yani böyle şeyler evlilikte soğuyacak insan hiçbi sorun yaşamasanda soğur
o şekilde düşünme sakın :29:

olayın çıkışında haklı bile olsa (ki değil) tokat atması onu haksız yapar
özür dilemesi gereken biri varsa oda eşin biraz sabır göstermelisin
ve gelmicek özür dilemicek gibi negatif düşünceleride atmalısın kafandan
gelip özür dilemek zorunda diye düşünmelisin :47:
çünkü yaptığı şey bu mecburiyeti veriyor ona

kesinlikle küs kalmakata haklısın gelip özür dilemeli senden anlaşılan kıyamıyorsun ama o sana kıymış kabahatli sakın yumuşama çok sürmez zaten gelip özür dilemesi eger sen gidersen bunu tekrarlar ve yine seni suçlu bulur keza budurum olagan bir hal alırki buda hiç istenmeyecek bir durum

biz hayla kusuz. bu gun 5 gun oldu, hic bu kadar kus kalmamistik. daha ne kadar boyle devam edecek acaba

konuşmayı teklif edin konuşmak istediniz diye edeceği özürden vazzgeçtiniz anlamına gelmez uzun üre küs kalmak iyi değil "bu böyle küs olmaz ben huzursuzum konuşalım" diyin ve konuşun

her kese meraba. oncelikle hepinize tsk etmek istiyorum bana destek oldugunuz icin, ALLAH razi olsun. dun aksam baristik nihayet. geldi ozur diledi ve bi daha boyle bisey yapmayacagina soz verdi ve baristik. bende artik bundan sonra kusmek huyumu birakmak zorundayim mutlulugumuz icin.

her kese meraba. oncelikle hepinize tsk etmek istiyorum bana destek oldugunuz icin, ALLAH razi olsun. dun aksam baristik nihayet. geldi ozur diledi ve bi daha boyle bisey yapmayacagina soz verdi ve baristik. bende artik bundan sonra kusmek huyumu birakmak zorundayim mutlulugumuz icin.

çook sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin bu son küslük olsuun inşallah..

Back
X