Sinirlerim bozuk!

sizce ona nasil davranmaliyim

• boyle devam burnu surtsun!

• bu seferlik son kez affet.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Bugun esim isten ogle iznine geldi yakinlasmak istedim yorgunum deyip uyudu 1 saat uyandi ve (hergun oldugu gibi) banyoya girdi ben o sirada bulasik yikiyordum ve
Ses soluk yok diye banyoya gittim gitmez olaydim kndisini tatmin ediyordu kapiyi vurdum ve ciktim. Kahve istemisti kahveyi yapip gorebilecegi bir yere doktum neden doktun dedi sanane dedim sus yaa dedi sen hala konusuyormusun deyip bardagi firlattim ve odaya gittim birsey demedi giderken oglumu sevecekti defol git o bnm oglum senin degil dedim sinirlendi aksamda eve gelme istemiyorum seni dedim alay eder gibi ciddimisin dedi evet bende simdi cikiyorum zaten dedim nereye dedi sanane dedim gidersen bak ne oluyo dedi normalde birsey demez gitmeme bayy dedim sonra sinirlenmesin diye arayip ben gidiyorum dedim yine nereye dedi sanane be sanane dedim iyi git dedi.
Normalde boyle konussam asla kabul etmezdi ama suclu oldugunu biliyor ben boylr seylerden nefret ederim bundan once yakaladigimda kiyamet kopmustu soz vermisti yapmayacam diye.
Lutfen bunu normal karsilayanlar yorum yapmasin.
BEN ANORMAL KARSILAYAN VE BU TUR SEYLERDEN NEFRET EDEN BIRIYIM..
sizce gelince ne yapayim nasil davranayim aksam ne gibi bir yol izlemeliyim?
Ve cinsel hayatimiz eskisine gore daha az o hep yorgun.
1.5 senelik evliyim ve 7 aylik oglum var. evlendikten sonra hemen hamile kalmistim.

daha 1,5 yıllık evlilik nedir ya?
cinsel hayatınızın çok aktif olması gereken bir dönem ama işte hemen hamile kalınca cinsellikten biraz uzaklaşmış olabilir eşiniz.
kendisine çeki düzen vermesi gerekir, böyle devam edemez.

sinirlenmesin diye arayip ben gidiyorum dedim

Çok komiksiniz

Siz önce oturun bir düşünün. Ne istiyorsunuz? Eşinizin mastürbasyon yapmamasını. Peki o ne istiyor? Mastürbasyon yapmaya devam etmek, söz verdiği halde hem de.

Ortada uzlaşılamayan bir konu var.

Sizce çözümü ne?

Adamın kendi çocuğu için "O benim çocuğum, senin değil" demek mi?
"Sana ne" diyerek ortaokul çocuğu seviyesinde iletişim kurmak mı? Bardak fırlatmak mı?

Çocukluktan çıkın artık, oturun düşünün. anne olmuşsunuz, eş olmuşsunuz. Azıcık olgun davranın.

daha 1,5 yıllık evlilik nedir ya?
cinsel hayatınızın çok aktif olması gereken bir dönem ama işte hemen hamile kalınca cinsellikten biraz uzaklaşmış olabilir eşiniz.
kendisine çeki düzen vermesi gerekir, böyle devam edemez.
bnde bu yuzden cok sinirlendim

eşinle bu konuyu sakince konuşmalı ve bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu üstüne basa basa söylemelisin
ben bu şekilde devam edemem demelisin
çünkü bu sağlıklı bir evlilik olmaz

Kızmakta haklısın da
Dialoglara şaştım ben
Git gelme, o tek benim oğlum, defol git..
Kızmasın diye aradım gidiyorum dedim ama nereye deyince sana ne be sana ne ?
sacma evet ama gercektrn sinirle ne dedigimi bnde bilmiyorum offffff bu aralar zaten sinir problemim var

eşinle bu konuyu sakince konuşmalı ve bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu üstüne basa basa söylemelisin
ben bu şekilde devam edemem demelisin
çünkü bu sağlıklı bir evlilik olmaz
konustuktn sonra konusmanin etkusi onda 1 gun surer snra yine aynii biliyorum

Çok komiksiniz

Siz önce oturun bir düşünün. Ne istiyorsunuz? Eşinizin mastürbasyon yapmamasını. Peki o ne istiyor? Mastürbasyon yapmaya devam etmek, söz verdiği halde hem de.

Ortada uzlaşılamayan bir konu var.

Sizce çözümü ne?

Adamın kendi çocuğu için "O benim çocuğum, senin değil" demek mi?
"Sana ne" diyerek ortaokul çocuğu seviyesinde iletişim kurmak mı? Bardak fırlatmak mı?

Çocukluktan çıkın artık, oturun düşünün. anne olmuşsunuz, eş olmuşsunuz. Azıcık olgun davranın.
komik oldugumuzu soylemenuzi degil fikir vermenizi istedim sadece

bence guzelce konus eşinle cok fevri davranmışsın..
Hamilelik lohusalık derken eşin otomatikmen uzaklaşmış olabilir.
Cok daha bakımlı olmanı öneririm ve eşine guzel suprizler yap..

Sana ne diyeceksen hiç aramasaydın yani

Bi ara açık açık konuşmanız lazım yoksa sinirin geçmez tabi
keske konusmaktan anlasa zaten cocugumda hasta sinirlerim cokmus durumda aniden parliyorum hetkese bu aralar ve daha kalici ona etkusi olsun istedigim bir cozum ariyorum isin kotu yani kus kalmayida beceremem

komik oldugumuzu soylemenuzi degil fikir vermenizi istedim sadece
Ama hakkaten diyaloglar oldukça komik. Küçücük çocuklar evcilik oyarken bu cümleleri sarfetseler sizde gülersiniz. Heleki yetişkin bir insana hiç yakışmıyor. Eşinizin yaptığı doğru değil kabul ediyorum ama ona öfkenizi bu şekilde dile getirmekte hiç doğru değil. Empati kurun lütfen.

Ama hakkaten diyaloglar oldukça komik. Küçücük çocuklar evcilik oyarken bu cümleleri sarfetseler sizde gülersiniz. Heleki yetişkin bir insana hiç yakışmıyor. Eşinizin yaptığı doğru değil kabul ediyorum ama ona öfkenizi bu şekilde dile getirmekte hiç doğru değil. Empati kurun lütfen.
farkindayim sagolun fakat bu sekilde cvp vermesi gereksiz bayanin

zor bir durum olsa gerek, güzellikle oturup konusun, bu olayin sizi git gide sinir hastasi etmeden cözmeye bakin..

bence guzelce konus eşinle cok fevri davranmışsın..
Hamilelik lohusalık derken eşin otomatikmen uzaklaşmış olabilir.
Cok daha bakımlı olmanı öneririm ve eşine guzel suprizler yap..
herzamn olmasa bile yapiyorum hatta dun aksam supriz yapmistim

Back
X