• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim bozuldu..ve haddini bildiremedim

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.502
11.358
498
Selam herkese..direk konuya giricegim.erkek arkadasimla yillar suren bi birlikteligimiz var ve cok sukur cok seviyorum ve seviliyorum.bu yazda nisan dusunuyoruz.herneyse.ben bi ozel okulda ogretmenim.iyi bi kurumdayim sukur.erkek arkadasim baska bi sehirde ve oranin buyuk sehir belediyesinde kadrolu su islerinde sef.haftsonlarida direksyon ogretmenligi yapiyor.
Gecen hafta yanima geldi istanbula.ve gezerken okuldan sevdgm bi ogretmen arkadasmla karsilastik.konustuk vs..orda sordu ne is yapiyosun die.bizde fazla aciklma yapmadan beledede dedik.
Neyse bugun okul cikisi uc bes hoca arkasmla yemek yiyorduk.o karslastgmz arkadasta vardi.yemek esnasinda ulu orta "erkek arkasnla cok yakisiyosnz.cok sevecen biri ama yuzune soyluyorum konum olarak sana yakismamis dedi.sen mutavazi davranmissin dedi.bende hayir iyi bi yerde ve hirsli dedim.sinirlerm bozuldu.bunu soyleyen 44yasinda ve hala bekar.tamam olablir ama o an ona"gercek ask aramak yerine konum aradgndanmi hala bekar kaldin"demek istedim ama demedim.o beni kirdi ama ben onun gibi olamadim.erkek arkasm calisp cabalyan biri bi yandan calisiyo dier yandan ikinci unv okuyor.ama bu acklamalari yapamadim.cunku ben esas sevgiyi bularak kimsenin sahp olamaycagi zengnlkte hissediyorum kendmi..herkesn icnde sevglimi kucuk gormesi suan boguyor beni.sizce konusmalimiyim.tavrim ne olmali.silintidan uyuyamadm.insanlar col patavatsiz..ne yapmaliyim?
Not.telefondan yazdgm icn duzgun yazamamis olablrm.lutfen kusura bakmayin

hayatım etrafındaki insanlar o kişinin o yaşa gelip bu halde olduğunu gördüğü için kıskançlık ve hasetlikten böylesine salak ve saçma bir laf ettiğini anlamışlardır hiç merak etme sinirlenme de, sadece ona ne dersen de anlamaz çünkü ruhu ve kalbi yalnızlıktan öylesine yağ bağlamış ki haddini bildiremezsin. söylediğinle kalırsın sonunda sen hazımsız sonradan görme buldum da bulumcuk olursun. yapacağın tek şey hayatından uzak tutmak hatta çıkarmak bazılarıyla savaş olmaz direkt oyunu bırakıp gideceksin. hayatında onun yerini değiştir hatta çıkar arkadaşlık böyle bir şey değil...

hayatım etrafındaki insanlar o kişinin o yaşa gelip bu halde olduğunu gördüğü için kıskançlık ve hasetlikten böylesine salak ve saçma bir laf ettiğini anlamışlardır hiç merak etme sinirlenme de, sadece ona ne dersen de anlamaz çünkü ruhu ve kalbi yalnızlıktan öylesine yağ bağlamış ki haddini bildiremezsin. söylediğinle kalırsın sonunda sen hazımsız sonradan görme buldum da bulumcuk olursun. yapacağın tek şey hayatından uzak tutmak hatta çıkarmak bazılarıyla savaş olmaz direkt oyunu bırakıp gideceksin. hayatında onun yerini değiştir hatta çıkar arkadaşlık böyle bir şey değil...

Tesekkurler cevap yazdigin icin aksi gibi cok severdim onu.canayakin bulurdmki okulda ben disndada sevilen birydi.bunun altnda kalmak istemiyorum.cok ayip deglmi.insanlarda maneviyat hissi sifira inmis.dedgi laf cok ayip.

bence 44 yıllık bekar olmasının tek gerçeği; karşısına bunun huylarını begenen çıkmamıştır.
ne gerek var ki insanların içinde bunu yapmasına?
bir amaç olmalı?

cinsiyeti nedir?

konusma okulda yuzunu cevir.
toplu halde biyerde otururken bu konuyu ac yine
herkes kendince fikrini soylerken yuzune patlat soylemek istedigini herkesin yaninda.

Tesekkurler cevap yazdigin icin aksi gibi cok severdim onu.canayakin bulurdmki okulda ben disndada sevilen birydi.bunun altnda kalmak istemiyorum.cok ayip deglmi.insanlarda maneviyat hissi sifira inmis.dedgi laf cok ayip.

hiçç takılma ve üzülme öyle çok var ki bunlardan, belki de sni kaybedeceğini düşündüğü için bu kadar saçma laf etmiştir, içini bilemeyiz ama şu ki gör ve ona göre adımını at. sakin ol çok karşılaşacaksın insanlar haddini bilmez ben de o kadar bıktım ki ama şimdi alıştım. rahat ol ve kendine söz ver insanları gözlemle ve ona göre hayatını şekillendir tatlım. ben öyle yapıyorum ve inan çok mutluyum...

kıskanç, çekemeyen,patavatsınızın biri işte...
erkek arkadaşının azmine hayran kaldım...
ne güzel... azimli, çalışkan, kendisi ve çevresi adına, sonucunun iyi olacağına inandığı şeyler için çabalayan insanları takdir ediyorum...
o adamı da takma sen... böyle düşündüğü için yalnız yaşıyo yalnız da gider öteki tarafa :40:
mutluluklar diliyorum size...

Dememen daha iyi olmuş bence. Ne niyetle söyediğini bilemeyiz ama yalnış şeyler söylemiş bile olsa seni düşündüğünden söylemiş gibi geldi bana. Direk onu aşağılayacak, laf sokacak bir konuşmayı herkesin ortasında yapman kötü niyetlice olurdu ve başkaları tarafından da öyle algılanırdı.

Başbaşa olduğunuz bir zamanda herkesin içinde erkek arkadaşım hakkında konuşman beni kırdı, ben seçip hayatıma almışsam, benim belirlediğim kriterleri geçmiş bir adamdır zaten, ayaküstü 5 dakika gördüğün adamı harcadın herkesin ortasında, bozuldum tarzı bir konuşma yapıp, rahatsız olduğunu belirtebilirsin, sevdiğin bir iş arkadaşınsa eğer hatalı bir davranışı oldu diye köprüleri yakmanın bir anlamı yok.

Dememen daha iyi olmuş bence. Ne niyetle söyediğini bilemeyiz ama yalnış şeyler söylemiş bile olsa seni düşündüğünden söylemiş gibi geldi bana. Direk onu aşağılayacak, laf sokacak bir konuşmayı herkesin ortasında yapman kötü niyetlice olurdu ve başkaları tarafından da öyle algılanırdı.

Başbaşa olduğunuz bir zamanda herkesin içinde erkek arkadaşım hakkında konuşman beni kırdı, ben seçip hayatıma almışsam, benim belirlediğim kriterleri geçmiş bir adamdır zaten, ayaküstü 5 dakika gördüğün adamı harcadın herkesin ortasında, bozuldum tarzı bir konuşma yapıp, rahatsız olduğunu belirtebilirsin, sevdiğin bir iş arkadaşınsa eğer hatalı bir davranışı oldu diye köprüleri yakmanın bir anlamı yok.

Daha iyi ifade edilemezdi...

Bana patavatsızcada olsa kötü niyetli bir konuşma gibi gelmedi.Herkesin içinde söylememeliydi doğru ama bu onu kötü niyetli yapmaz.
İçinizden geçeni söylememeniz iyi olmuş.Surat yapmanızı da tavsiye etmem benzer bir konu açılırsa ''Aşk'ın pek kriteri olmuyor,Darısı herkesin başına'' diyip sempatik bir şekilde konuyu kapatabilirsiniz. Büyük ihtimalle bu cevaptan sonra devamı gelmez. Hırslı vs diye açıklama yapmanıza bile gerek yok. Siz sevmiş ve istiyorsanız kimseyi zaten ilgilendirmez.

Bana kalırsa yapılması gerekeni yapmışsın boşversene, o kalitesini belli etmiş zaten. Gereğinden fazla muhattap olma artık bence yeterli.
Aşkı bilmeyen insanlara aşkı anlatmak kadar zor birşey yoktur
:16::16:

kadın milletinin en büyük düşmanı yine kadınlardır :)

iyi niyetli biri olsa herkesin ortasında pat diye bu lafı etmezdi zaten patavatsız..benim de sözde arkadaşlarım sevgililerimin hiçbirini beğenmezlerdi ama ne zaman ki ayrılırdık hepsi değerini bilemediğimi söylerdi :)

ben olsam herkesin içinde ben de onu bozardım..mesela herkesin içinde ee yok mu senin bi kısmetin hala nereye kadar böyle gitcek şekerim derdim:))

canım kimse senin seçimine ve hayatına karışamaz.insanlar öyle ağzı olan konuşur boşuna laf dedikodular çıkmıyo ortaya ya..kendine baksın önce laf olsun torba dolsun diye öyle konuşulurmu benimde sinirim bozuldu yaa şimdi.sıkma canını sen kendi hayatına bak çekemeyenler anten taksın tatlım..çatır çatır çatlasınlar..ondan zaten öyle düşün ki zaten öyle..ohh olsun o diyen adama.. ..:16:

Herkese cok tesekkue ederim kizlar tek tek yazamiyorum bunu soyleyende kiz bu arada erkek degil

Belediyede çalışmanın nesi aşağılamış ki ona göre.
Böyle tipler vardır cnm her yerde. En güzeli muhattap olmamak gülüp geçmek, bundan sonra da bu kimseleri ciddiye almamak.
Siz mütevazı davranıp belediyede deyip kısa kesmişsiniz, ya bir gün memleketteyiz çok yaşlı bir teyzeyle karşılaştık koyun otlatırken nasılsın dedik tüm torunlarının doktorasına kadar öğrendik. Üzüldüm o gün açıkçası eskiden insanlarımız ahlakı sevgîyi ön plana koyardı adam olsun da derdi. Şimdi ise bilen bilmeyen herkesin ağzında master doktora formasyon bir nasihatler bir böbürlenmeler.
Ahlakı etiği olmayan ne olursa olsun bence biz insani yönümüzü unutmuşuz. Ne yarıştırıyorsalar artık üzücü.

Durumayacım dudak bük geç saygı hak eden insanlar değil bu konuşanlar hem kime neyi ispatlayacaksın dimî ama.
Siz mutlusunuz her açıdan da birbirinize denksiniz ya aman kim ne derse desin. Cevap vermek önemsemektir. Önemsemeye değmez.

evde kalmış,kafasına uygun birini bulamamış,sizide kıskanmış çok belli hiç takılmayın bence aynı şeyi tekrar yaparsa tepkiniz sert olur anlar zaten böyle konularda ona laf düşmediğini...benimde eşim evlenince çalışmamı istemiyordu ve nişanlıyken çalıştığım mağazadaki 40 yaşındaki bayan müdürüm ne senaryolar yazardı bana yok işte bu adam seni çalıştırmıycak sana nasıl böyle bişey söyleyebilir yol yakınken dön,bu adam kıskançlığından sana çalışma diyor daha neler neler...sonradan öğrendimki kadın işe hep zorla geliyomuş,kocasıyla sürekli tartışıyomuş ben çalışmak istemiyorum artık bıktım falan diye ama adamın çok borcu olduğu için çalışmak zorundaymış...bende sanıyodumki kadın ekonomik özgürlük adına bana bunları anlatıyo...

Son düzenleme:
Bence umursamayın
Bi daha birşey derse o zaman söylersiniz ama şimdi o esnada söylememişken birden yine konuyu oraya getirmeyin

Zaten bu tarz insanlar kıskandığı için yaparlar
44 yaşında ve bekar olduğuna mı yanıyor yoksa hala her anlamda dört dörtlük birini mi arıyor bilemedim de gereksiz yere insanların özeline burnunu sokuyor..

Buram buram kıskançlık kokuyor :) kendisi neden evlenememis belli. Canım bu lafın altında kalma valla birgün konu ac sonra icinde kalanı söyle. Ne insanlar var ya.Belediyede calısınca ne oluyormus belki üst düzey bi yönetici mimar vs falan oradan belli kıskandıgı hem isci olsa ne olur ya burada esi dr. Avukat gibi mesleklerden olup aldatilan mutsuz olan bir sürü bayan var önemli olan insanlık karakter.. hayır daha görür görmez ne is yaptigini neden sormus ki sinir oldum sabah sabah he:23:

Ona neymiş? Gerçekten insanlar hadlerini bilmiyor. Ama kıskançlık bence birazda çekememiş sizi, bundan sonra iletişim kurmamayı deneyin.

Bazı insanlar başkaları mutlu olsun istemez, mutsuzluktan beslenir bu tipler. Boşver hiç üzerinde durma, yeri geldiğinde teke tek olduğunuz bir ortamda bu konuşmanın seni incittiğini söylersin içinde kalmaz en azından. Sonuçta insanlar ne derse desin sen seçimini yapacak akla ve olgunluğa erişmişsin, gerisi boş

Back
X