Sinirlerim bozuldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhaba..
Yaa kizlar bu erkekler hep mi böyle?
Beş yillik ilişkimiz var. Önümüzdeki yaz nişanlanmayı düşünüyoruz. Ama sevgilim o kadar isteksiz ki.

O da artık ciddi bir şeyler olmasını istiyor biliyorum. Ama laf arasinda bile nişan konusu açılsa susup konuyu değiştiriyor. Mesela ben nişanımızda şöyle yapalım diyorum, o hemen daralıyor nedense.
O üniversite son sinif öğrencisi. Benim okulum bitti.

Bu kadar çabuk olmasini istememizin sebebi, şu an aileler tam olarak bilmiyor. Buluşmak, görüşmek çok zor. Dişarida birisi görecek korkusuyla vakit geçiremiyoruz. Gidip bi yerde oturuyoruz beş yildir böyle... Ve takdir edersiniz ki uzun ilişkiler bi süre sonra ciddiye gitmeyince tadi kaçabiliyor.

Onu seviyorum, beni sevdiğini biliyorum. Güveniyorum da. Ama bu kadar isteksiz olmasi kafami kariştiriyor. Erkekler hep mi böyle heyecansiz bu konularda?

Son düzenleme:
Erkekler ay nişanım böyle olsun, gelinlik şöyle olsun diye düşünen canlılar değil. Ama evlilik konusunda isteksiz sanki. Evlilik meraklısı kızlar gibi davranıp çocuğu iyice soğutma...

Bu kadar çok istekli görünürsen onun isteyeceği varsa da vazgeçer, benden söylemesi. İlişkinin sonunda evlenmek isteseler bile, evlilik meraklısı gibi davranan Kızlar çok itici geliyor onlara. Garip yaratıklar işte

5 yılda gizli kapaklı iyi idare etmişsiniz .. sadece abinin bir sözüyle mi vazgeçti ? Açık açık konuş , seni isteksiz buluyorum bu konuda , bilmediğim bir sıkıntı mı var falan desen

Evet öyleler. Evlenmek için de boşanmak içinde istekleri olmuyor. Değişime direnç gösteriyorlar

Erkekler ay nişanım böyle olsun, gelinlik şöyle olsun diye düşünen canlılar değil. Ama evlilik konusunda isteksiz sanki. Evlilik meraklısı kızlar gibi davranıp çocuğu iyice soğutma...
Hayir konu evlilik olunca, ayni evde yaşamak olunca en büyük hayallerinden. Benden çok o istiyor.
Ama nişan konusu olunca tık yok.

Bu tarz konular erkekleri heyecanlandırmıyor,bizim gibi yürekleri ağızlarında beklemiyorlar. Tecrübe ile sabit.

5 yılda gizli kapaklı iyi idare etmişsiniz .. sadece abinin bir sözüyle mi vazgeçti ? Açık açık konuş , seni isteksiz buluyorum bu konuda , bilmediğim bir sıkıntı mı var falan desen
Kendisine de böyle mantikli geldiği için vazgeçmiş olabilir. Ama sonuçta bizim ortak kararimizdı.
Abisi kim de böyle bizim hayatimizi etkiliyor anlamıyorum

Kendisine de böyle mantikli geldiği için vazgeçmiş olabilir. Ama sonuçta bizim ortak kararimizdı.
Abisi kim de böyle bizim hayatimizi etkiliyor anlamıyorum
Yani sadece abisi mi derken şu amaçla sordum ; eğer sadece abiden etkileniyorsa evlenince her şeyinize karışır çok ciddi sıkıntılar yaşarsınız

Her zaman evliliği alttan alttan işleyip erkeğin istemesi saglanmalı görüşündeyim
Kız istiyo görününce erkeklere bi soguma bi isteksizlik geliyo nedense

Yani sadece abisi mi derken şu amaçla sordum ; eğer sadece abiden etkileniyorsa evlenince her şeyinize karışır çok ciddi sıkıntılar yaşarsınız
Evet o herkesten etkilenir böyle.
19 yaşında bi yeğeni var, başka bir konuda da onun sözü mantikli geldiği için vazgecti.

Bu özelliğin beni korkutuyor evlenince de boyle olmandan korkuyorum dedim. Ben birilerinin sözüyle karar değiştirmiyorum, mantikli olan onun dediği dedi :-(

Her zaman evliliği alttan alttan işleyip erkeğin istemesi saglanmalı görüşündeyim
Kız istiyo görününce erkeklere bi soguma bi isteksizlik geliyo nedense
Peki bunu nasil yapabiliriz ki:-( Sanirim benim hatam istediğim her seyi doğrudan söylemek.

İnşallah öyledir ..

Kendi adiniza konusun bence, adam hic istiyor gibi gozukmuyor.
Dediginiz gibi heyecansiz degil, gayet istemiyor gibi.
Konusu acilinca konuyu degistiriyor ya da nisan ornegi gosteriyorsunuz cevap vermiyor.
Sizin hevesli hallerinize evet hayatim tamam hayatim olur hayatim deseydi erkekler boyle konulardan anlamiyor hevesi yok diyebilirdik ama adam hic nisan mevzusuna bile girmiyor.

Peki bunu nasil yapabiliriz ki:-( Sanirim benim hatam istediğim her seyi doğrudan söylemek.
Valla sende artık olay gecmiş bile suanda yapabilecegin sadece
Bi süre istemiyor gözük derim
Ne video begen gönder ne plan yap
İlk aklından cıksın bi
O bişey derse eh istemem yan cebime koy vari cevaplar verebilirsin
Sonra sonra belki ailem bana görücü bulmus illa tanıştırmak istiyor gibi baslayabilirsin

Peki, denerim.
Sizce erken olduğu için mi böyle? Yoksa erken değil de tam zamanı mı nişan için? Sonuçta okulu bitiyor. Öğrenciyken bile evlenen arkadaşlarım varken, erkenlik bana bahane gibi geliyor

Peki, denerim.
Sizce erken olduğu için mi böyle? Yoksa erken değil de tam zamanı mı nişan için? Sonuçta okulu bitiyor. Öğrenciyken bile evlenen arkadaşlarım varken, erkenlik bana bahane gibi geliyor
Size göre zamanı gelmiş geciyor bile ancak erkek beyni öyle işlemiyor malesef onlar bizden baya geriden geliyorlar
Cok üstüne gelmişsiniz kacmıs sogumus
Birde abisi dolduruyor belliki abilere düşkün olunur genelde
Abisi yüksek ihtimal erken evlendigine pişman ve kardesini dolduruyor
Hazır değil psikolojikman haberiniz olsun

Erkek arkadaşınız evlilik sorumluluğu almaya hazır hissetmiyor galiba kendini onu frenleyen kariyerinin önce gelmesi olabilir..yaş olarak da acele etmemesi gerektigini düsünüyor belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…