- 18 Şubat 2018
- 13.590
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.791
- 598
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maç başlamak üzere
Erkek: git bi çekirdek alsana (kadına der)
Kadın: sasirir
Erkek: baba al şu parayı da git bi çekirdek al (boşluğa konuşur, sanki kadının babası odadaymis gibi boş koltuğa doğru seslenir)
Kadın: daha çok sasirir
Sesli sesli gülüyorum şu yorumlaraBaba : ben ne alaka
Ne seviyesiz ne saçma bir şaka ya baba ne alaka şimdi o Mücahit dedigi insana saygı duymak zorunda arkasından da önünden de sen yapsan kıyameti koparır amaBabamı keşke baba al şu parayı deseydi babamın ismi Mücahit müco al şu parayı dedi arkadaşlar çıldırmak üzereyim
Karakterler gözümde canlandıMaç başlamak üzere
Erkek: git bi çekirdek alsana (kadına der)
Kadın: sasirir
Erkek: baba al şu parayı da git bi çekirdek al (boşluğa konuşur, sanki kadının babası odadaymis gibi boş koltuğa doğru seslenir)
Kadın: daha çok sasirir
Bence kocanız geri zekalıBabamı keşke baba al şu parayı deseydi babamın ismi Mücahit müco al şu parayı dedi arkadaşlar çıldırmak üzereyim
Cahil adamEşimle oturuyoruz şuan maç başlamak üzere ve bana şakayla git çekirdek alsana dedi sonra dedi ki baban mi alsn babam için ( al şu parayı git çekirdek al ) diye dalga geçti babama diyormuş gibi ( babam Felan yok yanmzda ) ironi yapıyor sözde arkadaşlar böyle şaka mı olur bana mı normal gelmiyor
yok konu sahibinin babası çekirdek alsın, kocasının annesi de çay demlesin.Sende annesinin adını söyleyip koş çekirdek al de. Ödeşin![]()