Sinirlerim çok bozuk bana yardım edın:(

miyuw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
152
1
46
İstanbul
merhaba kızlar benım 1 senelık guzel devam eden bı ılşkım var ama son bı ayda ıyıce kavgalar anlaşmazlıklar oluo ve sevglım bana her sınırlendıgınde salak mal tarzı seyler soluodu bıkac kez ozur dıledı konu kapandı neyse benım saclrım ılk tanıstgmızda karameldı sonradan sarı dedı sarıya actrdım ama saclrm nası yandı anlatamam zaten kut du modelı ıyıce kırıldı plastık gıbı oldu bende hafta sonu anneme kına yaktrdım cunku cok bakımsız duruodu fön çektrıncede berbat oluodu tutmuodu sımdı sımdı erkek arkddsmda senden bısey ıstıcem dıyıp durdu ve dedıkı en son sacnı karmele boyat bende dedımkı anlatım buakdr olan boyaları ve nasl yıprandgını bana dedıkı ben sevmıyrm böle boyat banane dıyıp durdu nası kırıldım ya bı sac rengı sonucta sınırden küplere bındm ya artık onu tanıyamıyrm bı sac rengı sonucta kızlar son zamanlrda banda bı garıp davranıo ya bana akıl verın ayrılsam ne yıne ozlıcem ama suda var cok ınatcı hep onun ıstedıklerı olsn ısteyp duruo napcam bn:(((

seven seni her halinle sevmeli sana saygısızlık yapmasıda bence hiç hoş değl bugün bu lafları söyleyen yarın daha ağır sözler söyler ve bu senin kendine olan saygınıda bitirir. ilişkini bitirme mvzusna gelince her ilişki başlar ve eğer yürümüyorsa biter ve hiçbir ilişki güle oynaya bitmez sonunda mutlaka kalp acır ama zaman ilaçtır saygı, değer aşktan sevgiden önce gelir benim mantığımda saygı bittiği an herşey biter

ya kavga ettık bıde hemen sımdı nası canım skıldı ya bıde cok nazık bırısydı ılk 6 ay bana bı tek otu söz demedı ama ınanın 2011 yılına gırdk ya bı degıstı bı agır konuyo bı bıseyler sankı hanı ben onun dedıklernı yapmak zorndymısm gıbı ya ınan anlatmıym ıcım okadr dolukı bıde taıle gtcktık salı muhtemelen gtmıcez ıcımden gelmıo sonra dıormkı acaba ben mı buyutyrm bana dıokı sen cok trıpatıosn cok uzatıosn dıo ya ooff bılmıyrm:(

merhaba kızlar benım 1 senelık guzel devam eden bı ılşkım var ama son bı ayda ıyıce kavgalar anlaşmazlıklar oluo ve sevglım bana her sınırlendıgınde salak mal tarzı seyler soluodu bıkac kez ozur dıledı konu kapandı neyse benım saclrım ılk tanıstgmızda karameldı sonradan sarı dedı sarıya actrdım ama saclrm nası yandı anlatamam zaten kut du modelı ıyıce kırıldı plastık gıbı oldu bende hafta sonu anneme kına yaktrdım cunku cok bakımsız duruodu fön çektrıncede berbat oluodu tutmuodu sımdı sımdı erkek arkddsmda senden bısey ıstıcem dıyıp durdu ve dedıkı en son sacnı karmele boyat bende dedımkı anlatım buakdr olan boyaları ve nasl yıprandgını bana dedıkı ben sevmıyrm böle boyat banane dıyıp durdu nası kırıldım ya bı sac rengı sonucta sınırden küplere bındm ya artık onu tanıyamıyrm bı sac rengı sonucta kızlar son zamanlrda banda bı garıp davranıo ya bana akıl verın ayrılsam ne yıne ozlıcem ama suda var cok ınatcı hep onun ıstedıklerı olsn ısteyp duruo napcam bn:(((

ya kavga ettık bıde hemen sımdı nası canım skıldı ya bıde cok nazık bırısydı ılk 6 ay bana bı tek otu söz demedı ama ınanın 2011 yılına gırdk ya bı degıstı bı agır konuyo bı bıseyler sankı hanı ben onun dedıklernı yapmak zorndymısm gıbı ya ınan anlatmıym ıcım okadr dolukı bıde taıle gtcktık salı muhtemelen gtmıcez ıcımden gelmıo sonra dıormkı acaba ben mı buyutyrm bana dıokı sen cok trıpatıosn cok uzatıosn dıo ya ooff bılmıyrm:(

valla anlatıklarından kimin mal olduğu gayet açık anlaşılıyo
ya canım dünyada erkek mi yok
şimdi sana mal, salak diyen yarın neler demez
hem seni saçının rengi içinmi seviyo, bu kadar şekilci biriyle asla yola devam etme derim
adama bak ya, bugun sarı yarın karamel
hey allahım
sen büyütmüyosun hatta az bile büyütmüşsün
yaşın küçük sanırım benden sana abla tavsiyesi bu adamdan koca olmaz, vaktini boşa harcama

Pasaya bak sen! Ben karamel istiyorum yapmak zorundasın isin ne modlarında.
Sen onun yerde olduguna eminmisin?
Bana bi tarafı hava da gibi geldi de.. :37:

dediğini yaptırmak istiyo demişsn hayat geçmez bence onunla birde seven insan her hali ile sever okadar karışmaz

cnm daha ne bekliyosn ki ayrıl bence seni nekadar üzüyoo baksana seni her halinle sewmesi lazım kalbin önemli olan istekleride bitmiyo pessss :63::63:

Bu nasıl bir yazım şekli. Okuduğumdan hiçbir şey anlamıyorum. Bu kadar zor mu şu Türkçe'yi düzgün yazmak?

şırmatmışsın onu kendısını bulunmaz hint kumaşı sanmıs sızın ılışkınızde saygıda yokkı saygısız bır ılışkı yurumez bence hemen ayrıl saçlarmıs maçlarmıs bunlarda bahane haberın olsun cnm

Bunlar kol kılı değil saç de :D

benceede :60:

cocuk ne yapmaya calışıyo acaba.. senin sabrınımı sınıyo.. alcan onu karşına :41: bi süre sonra erkekler kendini gösterio seninkide 6 ay sonra gösstermş demek.ama bukadar kısıtlanmak hoşuna gidiosa devam et yoksa ona tuttunman için bi sebep yok gibi ..:130:

ayrılmalısın bencee.eski sevgilimde böyleydi.değmiyorr.saçlarına yazık hem.ne anlar ki onlar.sende ondan böyle şeyler iste.mesela kulağı delik değilse gitsin deldirsin.banane ben öyle istiyorum falan de.görsün nasıl oluyormuşş

ay canım bırak ayrıl kurtul. benim eski erkek arkdaşımda öledi. resmen kahve rengi çanta görsün bak bu çantanın kahverengisine boyat diodu :1: uçmuştu yani. ama keldi ondan kendi saçınla uğraşamıyor benimkilerle uğraşıyor diyordum. aman saçını kestirme. saçını arkaya toplama, saçına tac takma, karamel yap, bakır yap, ıyyyyyy bıkmıştım. ve artık tahammül edemiyordum. gerçi başka sebeplerle ayrıldık ama ayrıldığım gün gittim küt kesitirdim uzun saçlarımı. ohhh dünya varmış dedim. bence bırak sende bu ne ya şuna boyat buna boyat. annen baban eminim böle emretmiyordur sana. bırak gitsin seni her halinle sevecek birini bulursun elbet

Sende onun kafasını yeşile boyamasını iste çim kafa gibi gezsin ortalıklarda ot beyinli! Canım elini sallasan ellisi kimse vazgeçilmez değil. Böyle şekilci bi insandan hiçbi şey bekleme. Allah korusun bişey olsa sakat olsan terkeder seni yalnız bırakır gider kendini gününü gün eder.

Back
X