Kızlar okuduğum bi haber artık beni çileden çıkardı .
Müge anlida ortaya çıkan Palu ailesi.
Netten girerseniz bi bakın derim
Ama ben artık bu kadarına da pes diyorum. Insanlardan nefret ediyorum . Bu başroldeki adamı bana verseler yemin ediyorum gucumun yetip yetmedigine bakmam gözümü zerre kurpmam yakarım sigarami acita acita öldürürüm
Kafayı yiyecem o küçücük çocuklara yapılanlar nedir ya . Siyirmak üzereyim sinirden
Bi adam var cinci hocayı m dır herkesi kandırıyor
Eşinin gözü önünde baldizina 4 cocuguna yegenlerine yengesine tecavüz edio ve bu insanlara enjektorle korkutuyor iğne vuruyor vs vs bir suru daha bir suru şey
Okursanız daha ıi fikir sahibi olursunuz
Ama bn şuan deliriyorum
Açan var mı bilmiyorum ama konu kapanmasin lütfen bn artık bunlara herkes bi yerlerden tepki gosterilsin artık susturulmayalim susmayalum gözümüzü açalım bu insanlar eziyet hak etmiyor bebekler taciz olmasın Anne kucağında olsun YETERRRRR
Bi adam var cinci hocayı m dır herkesi kandırıyor
Eşinin gözü önünde baldizina 4 cocuguna yegenlerine yengesine tecavüz edio ve bu insanlara enjektorle korkutuyor iğne vuruyor vs vs bir suru daha bir suru şey
Okursanız daha ıi fikir sahibi olursunuz
Ama bn şuan deliriyorum
Ama ben artık bu kadarına da pes diyorum. Insanlardan nefret ediyorum . Bu başroldeki adamı bana verseler yemin ediyorum gucumun yetip yetmedigine bakmam gözümü zerre kurpmam yakarım sigarami acita acita öldürürüm
Kafayı yiyecem o küçücük çocuklara yapılanlar nedir ya . Siyirmak üzereyim sinirden
Haklısın psikolojik olarak toplum çöküyor
Ama bir yönden de ıi herkesin gözü açılıyor millet bu şarlatanlar a taviz vermez bilgi sahibi olunuyor
Hepimizin kardeşi bebeği var
Haklısın psikolojik olarak toplum çöküyor
Ama bir yönden de ıi herkesin gözü açılıyor millet bu şarlatanlar a taviz vermez bilgi sahibi olunuyor
Hepimizin kardeşi bebeği var
bu istismara uğrayanlar isim isim yüzleri açık vaziyette televizyonlarda bas bas anlatılırken bu insanlar o köylere kasabalara ilçelere dönecekler gene orada hayatlarını devam ettirecekler diye düşünülmüyor mu acaba
bu istismara uğrayanlar isim isim yüzleri açık vaziyette televizyonlarda bas bas anlatılırken bu insanlar o köylere kasabalara ilçelere dönecekler gene orada hayatlarını devam ettirecekler diye düşünülmüyor mu acaba
Tabi uğrayanlar için zor haklısın o kişiler gizlenilmeli ama yapan kişi asla ama asla
Aslında topluma bu konuda eğitim verilmeli demek ıstiyorum ama bizim topludan da kaynaklı akıllı olmayı bilmiyorlar
bende konuyu sosyal medyadan öğrendim ve günlerdir aklımdan çıkmıyor hatta rüyalarıma bile girdi...
fakat şöyle bir düşününce ülkede böyle 100 lercesi hatta 1000 lercesi var.
açın Müge anlıya bakın, bir köyde biri kayboluyor yada öldürülüyor, o araştırılırken hooop köyde kimin eli kimin cebinde kim kiminle aldatıyor ne rezillikler ortaya çıkıyor. bunları yapanlar da seni beni beğenmeyen yaşlı başıl teyzeler...
hep söyledim yine söylüyorum cehalet savaşabileceğimiz bir şey değil
bende konuyu sosyal medyadan öğrendim ve günlerdir aklımdan çıkmıyor hatta rüyalarıma bile girdi...
fakat şöyle bir düşününce ülkede böyle 100 lercesi hatta 1000 lercesi var.
açın Müge anlıya bakın, bir köyde biri kayboluyor yada öldürülüyor, o araştırılırken hooop köyde kimin eli kimin cebinde kim kiminle aldatıyor ne rezillikler ortaya çıkıyor. bunları yapanlar da seni beni beğenmeyen yaşlı başıl teyzeler...
hep söyledim yine söylüyorum cehalet savaşabileceğimiz bir şey değil