• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerime hakim olamıyorum!

Aynı dert bendede var o yüzden eşimle sürekli aramız bozuk çevremdeki herkes şikayetçi ama engel olamıyorum sinirlerime bununda nedeni yoğun tempolu gergin stesli bi işim olması 7 sendir muhasebecilik yapıyorum ve buda benim sinirlerimi çok bozdu artık hiç bir yanlışa kötü söze daha doğrusu hiç bişeye tahammülüm kalmadı. ve iyimi kötümü bilmiyorum yaptıklarımdan kırdığım kalplerden dolayıda hemen pişman oluyorum :(

aynen bende muhasebeciyim. benimde hiçbirşeye tahammüllüm yok bazen eşime bile. ama beni yaşadıklarım daha çok etkiliyor. evlendim 10 ylık evliyim gelinlik giyemedim düğünüm olmadı 2 ay önce maddiyat yüzünden kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. artık ağır geliyor bunlar bana hemde çok. ve eşimle konuşamıyorum bunları o hep kendini suçluyor ve daha çok kavga ediyoruz. ne yapacağım ben böleee.

arkadaslarım allah yardımcınız olsun bu mübarek üçaylarda bol bol dua edin derim size aslıdan her zaman edin ama bu aylarda dua kapıları hep açıktır...kendi bir huyumuz sevmıyorsak allahım bu huyumu benden al diye dua edebilirmişiz sizde siniriniz için edebilir siniz belki inş. işe yarar bide size bir dua önericem KENZÜL ARŞ dua sı biraz araştırın hikmetlerine sizde nail olursunuz inş. allah hepmizin yardımcısı olsun...

fiziksel rahatsızlıklar duygusal durumumuzu da etkiler. tiroidinizde bir sıkıntı varsa sinirli bir insan olabilirsiniz örneğin..bence bir check up yaptırın..

Back
X