mrb arkadaşlar...ben daha öncede açmıştım derdimi.durumum kötü ölümle yaşam arasında gelip gidiyorum hani derler ya hayattan zevk almıyorum işte öyle.biri derdini hafifletmek için senin derdin benden kötü çok şükür halime filan diyolar,insanlar bizimde kızımız var allah korusun falan filan...her neyse benim 7 senelik ilişkim vardı son 3 sene nişanlıydık eylüle düğün olacaktı ayrıldık ocak ayı gibi.beni 34kez belkide daha fazla aldattı,4 kez dayak attı vilada sopası üzerimde kırıldı.sonrada aileme kızınla birlikte oldum dedi ve çekti gitti tabi kendi ailesinede.ailesinin ağzı gevşek orada burada nişanlıyken birlikte olmuşlar hadi o erkek kıza noluyo kendi ayağıyla gitti yattı bi sürü şey.biliyorum o kadar dayağa nasıl katlandın diyeceksiniz işte hep o 2 damla kanın esiri oldum.sustum hep ailesine hiç bişey diyemedim beni rezil etmek istemiş amacı oymuş ve yaptıda bunu ben kendisine nasıl hayat kuracam peki dedim bitli baklanın kör alıcısı olur üzülme dedi bunu diyen benim eski nişanlım...onun ailesinden birini görünce sinirlerime hakim olamıyorum ağlıyorum herşey içimde kaldı ben boğuluyorum gerçekten...her namazımın arkasına tek dediğim şey ben nasıl çaresizsem o da dermansız dertlere düşssün nasıl çaresiz olunuyomuş görsün...