Sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum..

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.455
448
Burcumun etksmi yoksa tamamen başka nedenlerden dolayı mı bilemiyorum ama barut gibi sinirliyim.
İkizler burcu bu aralar çok asabiymiş öyle duydum.

Sizler de bu durum varmı.?

Şu aralar vara yoğa tepkili ve sinirlimisiniz.:S

Son düzenleme:
malesef bende çabuk sinirlenebilen ortalığı yakıp yıkanlardanım
keşke böyle olmasaydım neden mi?
çünkü sinirlendiğimde birşeyler oluyor titreme vs bütün hormanlarım atak yapıyor buda insanoğlunun bir numaralı düşmanı.

bende aşırı sinirliyim ve hemen hemen sönmüyo bu sinirim..birie karşı da öfkelendiysem maleseff agzıyla kuş tutsa yinede düzelemiyorum en çokta nişanlımla aramı etkiliyo bu tutumum..
bu arada bende ikizler burcuyumm

bende sinirli biriyim
eşime karşı barutum
iş yerimde de öyle çekinmeden insanlara cevap veriyorum
ama benim burcumla alakalı değil sanırım
benim yapım böyle
dışardan melek içi şeytan olandan sanırım

Dönem dönem ben de hakim olamıyorum maalesef!
Zaten insan yaşlandıkça asabileşiyor mu ne? Eskiden bu kadar değildim..
Biri hoşuma gitmeyen bişiy deyince ya laf sokuyorum ya da içime kapanıyorum kendi kendimi yiyorum...
Böyle olmak istemiyorum ben artık!

ah bende öyleyim. öfke kontrolu semineri felan bulsam hemen gidcem.

umarım bu sinirlerimizi kontrol altına almayı başarabiliriz. ben sanırım kendi hayatıma öfkeliyim neden bu durumdayım diye kendi kendime kızıyorum ... zaman zaman geliyorlar ama maneviyat güçlendirmek işe yarıyor

Son düzenleme:
kızlar bende öleyim yaa aniden parlıyorum çevremede zarar verebiliyorum of nasıl yenicez bunu bir ilaçı falan varmı yaa

Aynen bende bu şekildeyim.Birde vara yoğa hemen ağlama krizi geliyor.

Demek ikizler burcu bu aralar asabiymiş haa,doğru galiba.Nişanlımın beynimi okumasını bekliyorum ve düşündüğüm gibi gitmeyince bazı şeyler sinir küpü oluyorum.Tabii onun bundan haberi bile olmuyor çoğu zaman...

evet kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım.Maneviyat gerçekten cok önemli,sabırlı olma erdemini kazanmamız lazım..Hz.Mevlana'nın bir sözü vardır.(yanlış hatırlıyor olabilirim ama buna yakın bi sözdü)''Herkese,herşeye verilecek cevabım var ama suskunluğum asaletimdendir.'' Susmayı,sakin olmayı deneyin şekerlerimmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…