sinirli bebek :(

Ciceklerdesolar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
122
11
68
33
slm arkadaşlar oğlum 11 aylık inanılmaz haraketli ve yaramaz cok ta sinirli son günlerde herkese vurmaya başladı anne baba büyük küçük farketmez kimin yanına gitse vuruyor sinirlerim bozuluyor artık üst kaata 12gun büyük kuzeni var her yanyana geldiklerinde dövüyor bu alışkanlığı nasıl unutturabilirim lutfen yardım edin((

Canim cok kucuk o laftan anlamaz hani hayir falan de ama pek kizmandan anlayacagini sanmiyorum. Bizim verdigimiz tepkileri iyi kotu ayirt edemiyorlar tepki verdikce yine yapiyorlar 2 yasta daha da artacak bu tripleri maalesef.
Benim sana tavsiyem hemen dikkatini baska birseye cevirmeye calis.. zaten balik hafizali oluyorlar bu donemlerde atlayacaktir diye tahmin ediyorum.

elimden geleni yapıyorum dikkatini dağıtmak için o an unutuyor sonra tekrar gidip vuruyor elinde arabasi varsa onunla vuruyor kucağıma alır almaz yuzume saldırıyor babasının yüzünü çizmiş kac yerden korkuyorum ya hep boyle olursa diye

bilmiyorum çalışıyor musun, belki ilgi çekmek için yapıyordur yaramaz :) ya da kolikli bir bebek miydi kolikli bebekler daha da agresif olabiliyorlar çok sıkıntı çektikleri için minicikken. canım valla bu çocuk büyütmek zor iş, bizimki de 2,5 yaşında istemediği bir şey olduğu an ağlayarak uzaklaşıyor ve kafasını yere vurmaya başlıyor :)) görmemezlikten geliyorum. biraz şımarıklar ve kontrolü ele geçirmeye çalışıyorlar. kitaplardan yardım almaya çalışıyoruz teorikte ama pratikte uygulamak pek kolay olmuyor !!

yok cnm çalışmıyor um ama kolikti cok cektirdi bize halada cektiriyor bugün sinirden oturup ağladım ne zaman sakinlesecek bilmiyorum cok agliyor sansa erken yürüdü 9aylık basladi pesindeyim surekli kendine zarar verecek diye tükendiği mi hissediyorum

Canim ya bence uzmanina sor bazen cok basit cozumleri olabiliyor bu kadar ugrasmak zorunda kalmazsin kucuk ama yinede aliskanliklarini deistirmek icin yontemler vardir mutlaka. Sana su sekilde yardimci olabilirm prima nin internet sitesinde anne bebek sayfasinda anne bebek kulubu var orda pedegog sevil hanim var. uyeligin varsa ona danisabilirsin en azindan sormus olursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok tesekkurler bakarım oraya umarım biran önce biter bu derdim bugün yine ağlama krizi yaşandı sinirlenip verdiği tepkiler şaşırtıyor beni çok kötü durumdayım psikolojim bozuldu artık hersey üstüste geliyor bunaliyorum

Canim ya benim oglum daha 3 aylik ama oda cok sinirli senin bebegin ilk aylarda da sinirlimiydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…