Esinizin hayatinda bir degisiklik var mi? Is durumu nasil? Tartistigi kus oldugu birileri var mi? Isteyip de yapamadigi bi seyler var mi? Psikolojik olarak kendini caresiz mi hissediyor? En cok evde kendine deger verilmedigini mi düşünüyor? Bunlari onceden boyle degildi dediginiz icin yaziyorum. Deger gormeyen insan asabilesir. Boyle bir.cumle kurmasi affedilemez evet, ama mesela ben de esime karsi bazen o kadar sinirleniyorum ki nefretle bakiyorum, yumruklarimi skiyorum, tabi onun bundan haberi yok. hakeza cocuklara da oyle, uyumuyor diye.sinirlenip gidip mesela dolaba vuruyorum. Ben normalde sinirki bir.insan degilim. Son 3 4 aydir.boyleyim. kimseyr yansitmamaya calisiyorum ama cok tahammulsuzum. Bunun nedeni de surekli evde olmam, markete.bile cikamamam, esimin gece gelip hemen uyumasi, iki kucuk cocuk, surekli yerlerden cis kaka temizle, en kotusu de cocuklarimi iyi yetistiremiycem stresi vs. Tekrar ediyorum, onceden boyle bir durum yoksa, bir suredir varsa, esinizin skintisini bulmaya calisin yaninda olun derim. Evet bu lafa ragmen. Belki de size nazi geciyordur.