Sinirli es

hödüğe bak dövmek istiyormuş..
denecek bir şey yok, konuşmayıp hatasını anlasın bence. sessiz kalman en doğrusu gibi.
sinirli insanla hayat zor :KK12:

Esinizin hayatinda bir degisiklik var mi? Is durumu nasil? Tartistigi kus oldugu birileri var mi? Isteyip de yapamadigi bi seyler var mi? Psikolojik olarak kendini caresiz mi hissediyor? En cok evde kendine deger verilmedigini mi düşünüyor? Bunlari onceden boyle degildi dediginiz icin yaziyorum. Deger gormeyen insan asabilesir. Boyle bir.cumle kurmasi affedilemez evet, ama mesela ben de esime karsi bazen o kadar sinirleniyorum ki nefretle bakiyorum, yumruklarimi skiyorum, tabi onun bundan haberi yok. hakeza cocuklara da oyle, uyumuyor diye.sinirlenip gidip mesela dolaba vuruyorum. Ben normalde sinirki bir.insan degilim. Son 3 4 aydir.boyleyim. kimseyr yansitmamaya calisiyorum ama cok tahammulsuzum. Bunun nedeni de surekli evde olmam, markete.bile cikamamam, esimin gece gelip hemen uyumasi, iki kucuk cocuk, surekli yerlerden cis kaka temizle, en kotusu de cocuklarimi iyi yetistiremiycem stresi vs. Tekrar ediyorum, onceden boyle bir durum yoksa, bir suredir varsa, esinizin skintisini bulmaya calisin yaninda olun derim. Evet bu lafa ragmen. Belki de size nazi geciyordur.

Esinizin hayatinda bir degisiklik var mi? Is durumu nasil? Tartistigi kus oldugu birileri var mi? Isteyip de yapamadigi bi seyler var mi? Psikolojik olarak kendini caresiz mi hissediyor? En cok evde kendine deger verilmedigini mi düşünüyor? Bunlari onceden boyle degildi dediginiz icin yaziyorum. Deger gormeyen insan asabilesir. Boyle bir.cumle kurmasi affedilemez evet, ama mesela ben de esime karsi bazen o kadar sinirleniyorum ki nefretle bakiyorum, yumruklarimi skiyorum, tabi onun bundan haberi yok. hakeza cocuklara da oyle, uyumuyor diye.sinirlenip gidip mesela dolaba vuruyorum. Ben normalde sinirki bir.insan degilim. Son 3 4 aydir.boyleyim. kimseyr yansitmamaya calisiyorum ama cok tahammulsuzum. Bunun nedeni de surekli evde olmam, markete.bile cikamamam, esimin gece gelip hemen uyumasi, iki kucuk cocuk, surekli yerlerden cis kaka temizle, en kotusu de cocuklarimi iyi yetistiremiycem stresi vs. Tekrar ediyorum, onceden boyle bir durum yoksa, bir suredir varsa, esinizin skintisini bulmaya calisin yaninda olun derim. Evet bu lafa ragmen. Belki de size nazi geciyordur.
Maddi sikintilari var ama evlendigimizden beri var o sikintilar ( babasinin borclari) ama genel anlamda her istedigimizi yapariz aliriz gezeriz vs. Oyle bizi cok etkileyen bi sikinti degil ama ic dunyasinda onu nasil etkiliyor bilmiyorum.
Peki ben bu durumu nasil duzeltebilirim cozum de istiyorum lutfen

Dinsizin hakkından imansız gelir.

Bence ortam, zaman bakmadan tam da sinirden ağzından çıkanı duymadığı o anda
sen öyle bir tersle ki o kulakları açılır birden!

Hanım bir eş istiyorsa beyfendi gibi davranmayı öğrenecek.

Dinsizin hakkından imansız gelir.

Bence ortam, zaman bakmadan tam da sinirden ağzından çıkanı duymadığı o anda
sen öyle bir tersle ki o kulakları açılır birden!

Hanım bir eş istiyorsa beyfendi gibi davranmayı öğrenecek.
Ben de ona ayni sekilde davraniyim. Bakalim insan ne hissediyormus anliyor mu

Maddi sikintilari var ama evlendigimizden beri var o sikintilar ( babasinin borclari) ama genel anlamda her istedigimizi yapariz aliriz gezeriz vs. Oyle bizi cok etkileyen bi sikinti degil ama ic dunyasinda onu nasil etkiliyor bilmiyorum.
Peki ben bu durumu nasil duzeltebilirim cozum de istiyorum lutfen

Ayni sekilde davranmak onu iyice sinirli yapacak, siddete basvurursa donusu olmaz., bir daha asla eskisi gibi olamazsiniz. Sakinlestirmeniz lazim. Beklentileri neler bunlari karsilamaya calisin. eve geldiginde ferahlasin. Kendi haline birakin. Bunlari yapmasi cok zor hele de cocukla ama bosanmiycaksaniz ,bu yuvayi ayakta tutacaksaniz neden daha iyisi olmasin. Esini siz tanirsiniz, biraz alttan alip yumusak guleryuzlu olmaya calisin, onu kendi haline.birakip kendi isinize bakin. Bir sure deneyin bakalim. Belki gercekten maddi skintilardan etkilenmistir.

Sizi mi dövmek istiyor
BEnce eşiniz bir uzmana görünmeli.
Böyle diyen erkekleri normal görmüyorum.

Ben de ona ayni sekilde davraniyim. Bakalim insan ne hissediyormus anliyor mu
o sinirliyken yapmayın sakın, şiddete başvurabilir.
tam en keyifli anında birden öfkelenin ama ona değil de gömleğindeki düğmeye mesela, tv kumandasına. hatta bazen abartıp kumandayı yere atın. bu evi yakıp yıkmak istiyorum deyin.
5 dk sonra sakinim, kusura bakma hayatım arada öfke nöbeti yaşıyorum, senden bulaştı galiba deyin.
belki anlar.
sonra da mutsuz olduğunuzu, öfkesinin nedenlerini, sakin bir insan olmasını söyleyin.

Back
X