• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirli haller 😛

Cilvelikedicik

pisi pisi🐱
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
936
1.402
33
Herkese merhaba canlar umarım iyisinizdir hayırlı ramazanlarınız olur inşallah 🙏💓 sorum şu sevgiliniz eşiniz herşeye sinirlenen biri midir ? Fazlasıyla sabırlı olup sonradan değişen varmı ? Ufak şeylerde bile hemen sinirlilik hali gösterilmesi hoşunuza gider mi konu sizinle alakalı değil yani iş olabilir yada herhangi bir sebep sinirlenilecek birşey değil . Sinirli es / sevgilinin bu yönünü törpüleyen var mı çözebilen?

Bende sinirliydim tepkilerimi çabuk gösteren biri ama bunu kendim bazı yazılar okuyarak videolar izleyerek karsimdakiyle empati kurarak kendimi sinirlenecegim anlarda sakinleştirerek vs baya körelttim 😊 ama karsi cinste bu durumu nasıl yapacağımı bilmiyorum ona sinirlenecegi birşey olmadığını falan söylüyorum güzel cümleler kuruyorum ama çok etkili olamıyorum yardimci olur musunuz 😊🙏

hepinize şimdiden hayırlı sahurlar Allah karşımıza hayırlı insanları çıkartsın dualarımızı kabul etsin 😻

Hep mi böyleydiniz ?
Yoksa sonradan mı sinirli oldunuz ?
Aslında biraz tepki vermek normal kırıcı olmamak kaydıyla.
Ama kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız
O da kişinin elinde

Biraz karakter meselesi. Bazı kadınlarda öyle, erkeklerde. Yaşanılan şartlar, gün içinde yaşananlar fazlası ile etkileyebiliyor. Mesela Kayinbabam emekli polis 25 sene asayişte çalışmış. O yüzden karakterine oturmuş, aniden tepki verebiliyor. Ha ama bence bu değiştirilebilir bir sey. Evet kötü şeyler yaşamış olabiliriz ama karşımızdaki insani her zaman düşünmek gerek. O yüzden öfke kontrolünü edinmek gerekir,iletişim becerilerinin gelişmesi lazim bunun için.

Herşeye sinirlenen biri değildir, ben de değilim.
Onun sinirli olduğunu anladığımda ben alttan alıyorum, ben sinirli isem o.
İkimiz de sinirli isek, karşılıklı susuyoruz sakinleşene kadar.

Ömrünü tüketmek istiyorsan devam... Benim eşimde neye kime kızsa bana patlardı sabrım çatlayınca 2 pitbull gibiydik. Anladım ki Ezik onlara ses çıkaramıyor benim üzerimden bütün hırsını çıkarıyor.. Onlardan çekinip bana patlaması Sabrımı taşırdı. Şimdi sınırlarımı çizdim Gayet sakiniz.

Hep mi böyleydiniz ?
Yoksa sonradan mı sinirli oldunuz ?
Aslında biraz tepki vermek normal kırıcı olmamak kaydıyla.
Ama kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız
O da kişinin elinde

Ben sinirli olmadım öyleydim ama şükürler olsun kendimi baya körelttim karşımdaki çok sakin sabirli biriyken sinirli birine dönüştü ufak şeylerde bile bir sinirlilik durumu var 😊🙏

Eşim ikizler burcu sinirli ve bir gün dedigini ertesi gün demez ve bunu kabul etmiyor gerisini anlatmıycam canımm sıkılıyor sinirleniyorum

Herşeye sinirlenen biri değildir, ben de değilim.
Onun sinirli olduğunu anladığımda ben alttan alıyorum, ben sinirli isem o.
İkimiz de sinirli isek, karşılıklı susuyoruz sakinleşene kadar.

Bende alttan alıyorum oda ama olmayacak şeyler normal hayattan şeyler herkesin yaşadığı ettiği başına gelen ufacık şeylerde sinirlilik durumu sık sık olmaya başlayınca 😕

Bende alttan alıyorum oda ama olmayacak şeyler normal hayattan şeyler herkesin yaşadığı ettiği başına gelen ufacık şeylerde sinirlilik durumu sık sık olmaya başlayınca 😕
Haklısın, bunlar karşılıklı olaylar. Belki iki kez üç kez alttan aldığım halde yararı olmadığını görsem ben de vazgeçerdim.
En sinirli olduğu zaman ve benim lafımı pek bilemediğim zamanlarda, söylediklerine dikkat eder misin der işte.
İşi stresli mi? Ondan da olabiliyor bazen.

Son olarak sunu da ekleyim. Sinirli biri ile yasamak zor. Cunku yine mi sinirlenecek, aman tek sinirkenmesin diye surekli tetikte yasamak zorunda kalacaksiniz. Hatta adam sinirlenmesin diye hic hayir kelimesini kullanamayacaksiniz, herseye evet diyeceksinuz. Bu da zamanla sizi kolelestirir.

Eşim ikizler burcu sinirli ve bir gün dedigini ertesi gün demez ve bunu kabul etmiyor gerisini anlatmıycam canımm sıkılıyor sinirleniyorum
Benimde eşim ikizler Burcu keza bende :KK11: sinirlenince, volkanlar patlıyor evde soğuk rüzgarlar esiyor, ama 5 dk sürüyor..
saman Alevi gibi, hemen hatasını anlayıp telafi etmeye çalışıyor ben fazla agresif olduğum için çabuk geçmiyor.

Herkese merhaba canlar umarım iyisinizdir hayırlı ramazanlarınız olur inşallah 🙏💓 sorum şu sevgiliniz eşiniz herşeye sinirlenen biri midir ? Fazlasıyla sabırlı olup sonradan değişen varmı ? Ufak şeylerde bile hemen sinirlilik hali gösterilmesi hoşunuza gider mi konu sizinle alakalı değil yani iş olabilir yada herhangi bir sebep sinirlenilecek birşey değil . Sinirli es / sevgilinin bu yönünü törpüleyen var mı çözebilen?

Bende sinirliydim tepkilerimi çabuk gösteren biri ama bunu kendim bazı yazılar okuyarak videolar izleyerek karsimdakiyle empati kurarak kendimi sinirlenecegim anlarda sakinleştirerek vs baya körelttim 😊 ama karsi cinste bu durumu nasıl yapacağımı bilmiyorum ona sinirlenecegi birşey olmadığını falan söylüyorum güzel cümleler kuruyorum ama çok etkili olamıyorum yardimci olur musunuz 😊🙏

hepinize şimdiden hayırlı sahurlar Allah karşımıza hayırlı insanları çıkartsın dualarımızı kabul etsin 😻
tam tersi bn asiri sinirli biriyim hemen.patlarim esim cok sakindir idare eder ams bu durumdsn sikayetciyim nasil videolsr izlediniz acababende bakayim

tam tersi bn asiri sinirli biriyim hemen.patlarim esim cok sakindir idare eder ams bu durumdsn sikayetciyim nasil videolsr izlediniz acababende bakayim

Youtubedan öfke kontrolü ayazarsanız psikologların vs bircok videosu var 🙏 sinirliyken sakinleşmek başlığı altında da hatırladığım kadarıyla çok faydalı videolar var ... birde konuşurken falan tartışmamak için biliyorum çok çabuk tepki göstereceğimi susmayi tercih ettim hatta baya zor oldu benim için aradan 2 3 saat geçince anlaşılır ve sakin şekilde anlattım sıkıntımı yazmamak için zor durdugumda engelliyorum o saat içerisinde sevgilim de biliyor engelledi diye triplere girmiyor 😂 aynı ev içinde başka birseye yönelin tamam hayatım vs diyerek kendinizi sakinleştirince oturun yanına tartışma yaratmadan anlatım şundan rahatsız oldum şöyle yapsan daha mı iyi olur falan diye oda size söylesin empati kurun 🙏 ilişkiler hakkında kitaplarda okuyabilirsiniz faydalı olur

Benim eşim yapı itibariyle sakindir kolay sinirlenmez bende öyleyim
Yakınlarımın içinde var böyle biri çok iyidir ama cabuk sinirlenir herşeye hayatı zindan ediyor maalesef eşine şimdi kedi-köpek gibi didisiyolar uzüldüğüm çocuklarının da buna şahit olmasi
Bence daha sağlıklı bi ortam oluşturun kendinize

Benim eşim yapı itibariyle sakindir kolay sinirlenmez bende öyleyim
Yakınlarımın içinde var böyle biri çok iyidir ama cabuk sinirlenir herşeye hayatı zindan ediyor maalesef eşine şimdi kedi-köpek gibi
Youtubedan öfke kontrolü ayazarsanız psikologların vs bircok videosu var 🙏 sinirliyken sakinleşmek başlığı altında da hatırladığım kadarıyla çok faydalı videolar var ... birde konuşurken falan tartışmamak için biliyorum çok çabuk tepki göstereceğimi susmayi tercih ettim hatta baya zor oldu benim için aradan 2 3 saat geçince anlaşılır ve sakin şekilde anlattım sıkıntımı yazmamak için zor durdugumda engelliyorum o saat içerisinde sevgilim de biliyor engelledi diye triplere girmiyor 😂 aynı ev içinde başka birseye yönelin tamam hayatım vs diyerek kendinizi sakinleştirince oturun yanına tartışma yaratmadan anlatım şundan rahatsız oldum şöyle yapsan daha mı iyi olur falan diye oda size söylesin empati kurun 🙏 ilişkiler hakkında kitaplarda okuyabilirsiniz faydalı olur
deneyeceğim bakalım ayni evde uzaktan oldugu gibikolay olmuyor Allah dan esim cok anlayisli.Bu kadar sinirli olmak yasadigim skintilarin bana bir eksisi ne yazikki dogustan agresif degildim😏

Ben sinirliysem kızmışsam kırgınsam fazla iletişim kurmamayı seçerim yapım bu. Karşındaki böyleyse yine aynı yöntemi seçerim. Bazıları küsmek olarak algılayıp olayı sündürüyor gerçi

Öfkenin altında yatan asıl sebebi bulmak gerekir bazen bunun içinde psikolog yardımı şarttır.Tabii mizaçta etkilidir ama çoğu zaman altta yatan etken önemlidir.
Siz neler okuyup izlediniz bu yönde?

Geçmişimde ağır şiddet olayları var
Kendim kadar öfkeli ve kontrolsüz insan çok az gördüm, zaman içinde yendim bunu nasıl derseniz, dua ederek ve kendime telkin vererek. Aşama aşama gittim önce kendi kendime dedim ki kimseye vurmayacaksın, sonra kimseye bağırmayacaksın, sonra kimseye küfretmeyeceksin vs... ortalama on yılımı aldı, şimdi sinirlerim alınmış gibiyim. Çok savaştım kendimle zor bir yoldu

Back
X