- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
Herkese merhaba canlar umarım iyisinizdir hayırlı ramazanlarınız olur inşallah 
sorum şu sevgiliniz eşiniz herşeye sinirlenen biri midir ? Fazlasıyla sabırlı olup sonradan değişen varmı ? Ufak şeylerde bile hemen sinirlilik hali gösterilmesi hoşunuza gider mi konu sizinle alakalı değil yani iş olabilir yada herhangi bir sebep sinirlenilecek birşey değil . Sinirli es / sevgilinin bu yönünü törpüleyen var mı çözebilen?
Bende sinirliydim tepkilerimi çabuk gösteren biri ama bunu kendim bazı yazılar okuyarak videolar izleyerek karsimdakiyle empati kurarak kendimi sinirlenecegim anlarda sakinleştirerek vs baya körelttim
ama karsi cinste bu durumu nasıl yapacağımı bilmiyorum ona sinirlenecegi birşey olmadığını falan söylüyorum güzel cümleler kuruyorum ama çok etkili olamıyorum yardimci olur musunuz 

hepinize şimdiden hayırlı sahurlar Allah karşımıza hayırlı insanları çıkartsın dualarımızı kabul etsin

Bende sinirliydim tepkilerimi çabuk gösteren biri ama bunu kendim bazı yazılar okuyarak videolar izleyerek karsimdakiyle empati kurarak kendimi sinirlenecegim anlarda sakinleştirerek vs baya körelttim

hepinize şimdiden hayırlı sahurlar Allah karşımıza hayırlı insanları çıkartsın dualarımızı kabul etsin