• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirli haller 😛

Eşim ikizler burcu sinirli ve bir gün dedigini ertesi gün demez ve bunu kabul etmiyor gerisini anlatmıycam canımm sıkılıyor sinirleniyorum
Cevremde cok var oyle ikizler burcu cok fazla degiskenler ve cok ani parlamaları oluyor abim ikizler burcu hic anlasamayız🤣 Allahtan eşim boğa 🤭
 
Hayır.
Ama boş birşeye sinirlenince çat diye telefonu suratına kapatıyorum.
Ben çok sinirli biriyim.. Kendime hakim olamıyorum genelde.
 
Eşim sakin yapılıdır. 6 yıldır da hayatımda çok şükür öfke kontrol problemini düşündürecek bir şeyine şahit olmadım. Ama işle ilgili kafasını kurcalayan bir durum varsa saçma şeylere aniden parlar ve yarım saat sonra sönmüş olur. Örneğin geçen patlaması sehpanın ayağını niye yamuk yapılmış, bunu yapan marangoz adam mıymış vs. Alakasız ama sehpa 9 aydır bu evde duruyor yani. Ben öyle parlama sırasında asla ne oldu bile demem, sönme anı gelince aslında şu şu şöyle oldu diye kendi anlatır.
 
Bizde de tabi sinir var alttanda alırız yeri geldimi ama erkekler öyle değil alttan almayı pek bilmezler dümdük yürürler :KK76:
 
Back
X