• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlilik

marlasinger7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
1.066
114
173
35
İstanbul
Kizlar aranizda cok sinirli olan varmi? Mesela ben cok sinirliyim bi turlu yenemiyorum.Onceki gun annem babam oturttu beni karsisina boyle devam ederek hem kendini hem bedenini hem bizi uzuyorsun seni ya psikologa goturucez ya kendin yen sinirini dediler.Psikologa gitmek istemiyorum yenmeye calisiyorum olmuyo.En ufak seyde bagirip cagiriyorum.Kendimi tutamiyorum :14:

Kizlar aranizda cok sinirli olan varmi? Mesela ben cok sinirliyim bi turlu yenemiyorum.Onceki gun annem babam oturttu beni karsisina boyle devam ederek hem kendini hem bedenini hem bizi uzuyorsun seni ya psikologa goturucez ya kendin yen sinirini dediler.Psikologa gitmek istemiyorum yenmeye calisiyorum olmuyo.En ufak seyde bagirip cagiriyorum.Kendimi tutamiyorum :14:

ee canım teklif etmişler ne güzel neden gitmek istemiyosun ki, git bence

o anne baba ne eli öpülesi insanlar al da başına koy onları :54: dinle aileni psikologları sevmem ama asabiyet konusunda gayet iyiler faydaları olur sana...anne babana da sahip çık şükret Allah a ne kadar anlayışlılar...:ssz:

Aynen ben de çok sinirliyim.
Daha geçen telefonumu fırlattım sinirden.
Hiç olmadı oturup ağlarım.
Babam ayağıma dokunsa(ki binlerce uyardım rahatsız oluyor diye) bağırmaya başlarım.
Hep bi fevrilik.
Ne zaman geçecekse bu durum :43:

o anne baba ne eli öpülesi insanlar al da başına koy onları :54: dinle aileni psikologları sevmem ama asabiyet konusunda gayet iyiler faydaları olur sana...anne babana da sahip çık şükret Allah a ne kadar anlayışlılar...:ssz:

Zaten onlar bu kadar sabirli olmasaydi suan cok daha kotu durumda olurdum...mesela kac gundur cenaze ustune cenaze denk geldi.bir suru olumsuzluk yasadim.bunlar beni cok etkiliyor.mide rahatsizligim var kasilip kaliyorum.kusuyorum surekli.bunun gibi seyler.basima agrilar giriyor.birkac gundur annecim babacim konusuyorum kendi kendime yenmeye calisiyorum:26:

Bende öyleym canım herşeye kızıp bağırıyorum psikoloğa gitme imkanın varmış bencede git bende eşime diyorum beni götür diye ama yok. Çünkü en çok ben zarar görüyorum bundan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ben de çok sinirliyim.
Daha geçen telefonumu fırlattım sinirden.
Hiç olmadı oturup ağlarım.
Babam ayağıma dokunsa(ki binlerce uyardım rahatsız oluyor diye) bağırmaya başlarım.
Hep bi fevrilik.
Ne zaman geçecekse bu durum :43:

Ayynen.Yani durum annem babam yenge teyzem degil.Sorun bende bende biliyorum ama napiyim.Kendime soz geciremiyorum sonra dusunuyorum neden boyle yaptim.neden boyle dedim.o anlik sinirle dunyalari yakabilirim yani:44:

Ilk once bence bi dahiliyeye gidin troit ve sekerinize baktirin onlar normal cikarsa psikiyatrise gidin kendinizede etrafinizada zarar vermeyin

Bende öyleym canım herşeye kızıp bağırıyorum psikoloğa gitme imkanın varmış bencede git bende eşime diyorum beni götür diye ama yok. Çünkü en çok ben zarar görüyorum bundan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

stresten vucudumda midemde yara cikti.sacma sapan seylere bile kafayi takiyorum

devlet hastanelerinde, üni hastanelerinde var bu bölümler, sigortanız varsa sorun olmaz

sigortam var annem babam ozel psikologa goturmek istiyor.ya isin para kismi degilde ya psikiyatr olursa kismi yani ilacli kisma gecilirsesi beni korkutuyor daha cok :(

Ilk once bence bi dahiliyeye gidin troit ve sekerinize baktirin onlar normal cikarsa psikiyatrise gidin kendinizede etrafinizada zarar vermeyin

cok tesekkurler cevap icin:16: sekerim hep normal evde seker aletiyle bakiyorum surekli.ama troiten emin degilim.

Ayynen.Yani durum annem babam yenge teyzem degil.Sorun bende bende biliyorum ama napiyim.Kendime soz geciremiyorum sonra dusunuyorum neden boyle yaptim.neden boyle dedim.o anlik sinirle dunyalari yakabilirim yani:44:

Canım ben artık kontrol etmeye calışıyorum.
İçimden sayıyorum sakinim diyorum nefes alıp veriyorum.

Abdest almak sinirleri yatıştırır. Peygamber Efendimiz (s.a.v) Bir hadiste ümmetimden "sinirlenen kimse hemen kalksın abdest alsın , buyurmuştur.

Bende de var canım ama aşırı değil.ufacık ses,hareket beni delirtmeye yetiyor bende ilaç kullandım ama şıp diye geçmiyor belki daha hafifletiyor.beni mutlu eden,güldüren şeylerle ve kişilerle olmaya özen gösteriyorum.kesinlikle bu beni daha iyi hissettiriyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben artık kontrol etmeye calışıyorum.
İçimden sayıyorum sakinim diyorum nefes alıp veriyorum.

Abdest almak sinirleri yatıştırır. Peygamber Efendimiz (s.a.v) Bir hadiste ümmetimden "sinirlenen kimse hemen kalksın abdest alsın , buyurmuştur.

Bende yeni yeni basladim cunku artik herkes benden rahatsiz olmaya basladi.Birine sinirlensem bagiriyorum direk.Sesim surekli kisik.Dua okudugum zamanlar kesinlikle daha iyiyim

Bende de var canım ama aşırı değil.ufacık ses,hareket beni delirtmeye yetiyor bende ilaç kullandım ama şıp diye geçmiyor belki daha hafifletiyor.beni mutlu eden,güldüren şeylerle ve kişilerle olmaya özen gösteriyorum.kesinlikle bu beni daha iyi hissettiriyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle size katiliyorum.Bende boyleyim.Suan okullar tatil oldugu icin arkadaslarimla gorusemiyorum.Bu yuzden zaten.Onlarlayken en mutlu insanim.Ama eve girince canavara donusuyorum.

Back
X