Terapi de ekstra masraf ayrıca terapistle anlayaşabilecekmiyim o da ayrı konu biraz sempati duymam lazımKanki terapi ilk çözüm yolun olmalıydı zaten son çare değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terapi de ekstra masraf ayrıca terapistle anlayaşabilecekmiyim o da ayrı konu biraz sempati duymam lazımKanki terapi ilk çözüm yolun olmalıydı zaten son çare değil
Materyale harcayacağın parayı en azından terapiye harcaTerapi de ekstra masraf ayrıca terapistle anlayaşabilecekmiyim o da ayrı konu biraz sempati duymam lazım
O zaman önce temel giderleri hesaplayın sonra kalan miktarı biriktirin enflasyon derdiniz yok. Araba ev peşinatı olur birikim hedefi koyun atıyorum 10 bin 5 bin küçük küçük adımlarŞuan yok çünkü zar zor kapatabildim
Çok teşekkür ederim canım, bence çok güçlü bi karakteriniz varO zaman önce temel giderleri hesaplayın sonra kalan miktarı biriktirin enflasyon derdiniz yok. Araba ev peşinatı olur birikim hedefi koyun atıyorum 10 bin 5 bin küçük küçük adımlar
Paranızı bir süre azda olsa yardım kuruluşlarına verin yada direkt ihtiyaç sahiplerine birşeyler alın durumu sizden kötü insanları ziyaret edin bir süre sonra etki eder diye düşünüyorum.Arkadaşlar ben yardım istiyorum siz alışveriş muhabbeti yapıyorsunuz. Bu şekilde olup bunu yenen biri varsa ne olur bana özelden ulaşsın yoksa gerçekten son çare terapiye gidicem![]()
Kendinizi büyük bir borca sokun, araba kredisi fln.. Borç ödemekten aliş verişe para kalmaz,törpülemiş olursunuz bu huyunuzu ister istemezMerhaba arkadaşlar. Benim çok büyük bir sıkıntım/derdim var, o da şu: Alışveriş hastalığı. Özellikle online alışveriş takıntısı. Yurtdışında yaşıyorum ve çalışıyorum hiçte fena kazanmıyorum ama maaşımın hepsi neredeyse alışverişe gidiyor. Aklınıza ne gelirse, kıyafet, çanta, takı, parfüm, makyaj bütün ıvır zıvır şeyler işte. Ve bi takıntım daha var ki o da şu: ucuz eşyaları değersiz görüyorum, yani bütçemin üzerinde alışverişler yapıyorum bilinçsizce anlık tatmin olup iş ödemeye gelince mutsuz oluyorum yıllardır çalışıyorum hiçbir birikimim yok artık bundan kurtulmak istiyorum çünkü bu hayat tarzıyla hayattaki en değerlim anneme de zarar veriyorum. Yardımınıza ihtiyacım var![]()
Yok bu da etki etmiyor.Paranızı bir süre azda olsa yardım kuruluşlarına verin yada direkt ihtiyaç sahiplerine birşeyler alın durumu sizden kötü insanları ziyaret edin bir süre sonra etki eder diye düşünüyorum.
Bence kötü hissetmeyin. Yurtdışında bazı sigortalar karışıyor terapi ya da Türkiye'den online bulun. Ben böyle yapıyorum mesela bu ay 4 tane ürün sattım 1 tanesi çantaydı 3 tanesi dış giyim. Sonra hak ettim yeni ürün almayıÇok teşekkür ederim canım, bence çok güçlü bi karakteriniz var
Hayattan sadece alışveriş yaparak zevk alındığını sanıyor olman bir miktar üzdü.Biri yazmış ayakkabımı da eşim alır bu kadar hevessizlikte kötü bence ya asıl o zaman hayattan zevk alamama durumu olabilir gibi geliyor.
Sadece öyle zevk aldığımı sanmanHayattan sadece alışveriş yaparak zevk alındığını sanıyor olman bir miktar üzdü.