şinitzel buzlukta saklanir mi? acil,lutfen:(

borntofight

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
605
1.337
313
Arkadaslar tavuk gogunden şinitzel yapicam simdi. Ama fazla yapip buzluga koymak istiyorum. Yani herseyini hazirlayip, una, yumurtaya, galetaya bulayip pismeye hazir hale getirip oylece buzlukta saklayabilir miyim? Eger saklaniyosa cikarinca cozdurup mu kizartilir yoksa direk mi?:18:

bende yapiyor buzluga kaldiriyorum canim sinitzeli benim buzluk kutularina bir kat sinitzel bir kat yagli kagit varya ondan koyuyorumki yapismasinlar
sonra direk buzu acilmadan pisiriyorum benn baskasi nasil yapar bilemiyorum

bende yapiyor buzluga kaldiriyorum canim sinitzeli benim buzluk kutularina bir kat sinitzel bir kat yagli kagit varya ondan koyuyorumki yapismasinlar
sonra direk buzu acilmadan pisiriyorum benn baskasi nasil yapar bilemiyorum

Siz bilirsiniz tabi ama bu hiç sağlıklı bir yöntem değil.
Buzlukta ki gıdalar mutlaka dolapta yada serin bir yerde kendi halinde çözülmeye bırakılmalıdır, yoksa bakteri üretir.

aralarına milföylerdeki gibi poşette koyabilirsin. buzluk poşeti vb.

bu işlem çok pratik bir işlem. tavuğu tavuk olarak saklasan daha sağlıklı sanki çözülünce yumurtalar, galetalar kızartırsın hatta fırınlarsan da çok güzel oluyor

Ya haklisin oyle daha saglikli tabii de..mecburum ya. Soyle isten gelince cabucak hazirlancak seyler hazirliom buzluga atiom hep.Oyle cook kolay oluyo. Yoksa yetistiremem Bir suru sey atiyom buzluga da bunu ilk kez denedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…