Kızlar ben Sinop'ta yaşıyorum ama aslen Samsun'luyum.İlk kez test yaptım ve pozitif çıktı.Doktora gidicem ama Sinop'ta iyi bir doktor varmı bu konuda tedirginim.Eşim Oktay Mertoğlu dedi ama hakkında bir bilgim yok.Aslında Sinop'ta 1 tane hastane var ve hem merkeze uzak hemde ben iyi bakarlarmı orada doğum olaylarında nasıldır?Sinoplu olup orada doğumu olan veya doğuracak olanlar bir fikir yazabilirmi?
Mesela burda hiç özel hastane yok.Burdan son 2 ayıma kadar o doktora kontrollere gidip Samsun'da iyi bir yerde doğumumu yapabilirmiyim onuda düşünüyorum.Hemde çok korkuyorum kızlar moralim çok bozuk :18:
heyoooo..
inanamıyorum sonunda sinoptan birini gördüğüme evet canım ben merkezdeyim.bende önemli kontrollere testlere falan kastamonuya gidiyorum ama onun dısında ssk ya bi görünüyorum.sende merkezdemisin?yeniymiş bebiş hayırlı ugurlu olsun insallah canım..
heyoooo..
inanamıyorum sonunda sinoptan birini gördüğüme evet canım ben merkezdeyim.bende önemli kontrollere testlere falan kastamonuya gidiyorum ama onun dısında ssk ya bi görünüyorum.sende merkezdemisin?yeniymiş bebiş hayırlı ugurlu olsun insallah canım..
özel mesaj atamıyorum gönderilmiyo cnm ben gerze ilçesindeyim ben hiç ssk ya gitmedim medibafraya gidiyorum.yaşım 24 kısmetse ilk bebiş olcak seninde ilkmi dogumun hangi aya denk geliyor
heyoooo..
özel mesaj atamıyorum gönderilmiyo cnm ben gerze ilçesindeyim ben hiç ssk ya gitmedim medibafraya gidiyorum.yaşım 24 kısmetse ilk bebiş olcak seninde ilkmi dogumun hangi aya denk geliyor