SİNOVAC AŞIDAN SONRA ADET GECIKMESI YASADINIZ MI

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.608
737
123
34
Kızlar ası olduktan sonra adet gecikmesi yasadınız mı? Sınovak 2.dozu oldum normalde gunu gunune olurum düzensiz degıldır ama 2.doz asırdan sonra adetim gecikti yanı hamile olma ıhtımalım sıfır. Anlamadım hava degısımınden mı farklı bı ıle geldım. Neden dolayı olabılır kı pazartesi kadın doguma gıdıcem olmazsam

Ben yasadim. Neredeyse 1 ay geciktim. Sonra ayda 2 kez olmaya basladim. Su anda da saniyorum ki rahim ağzımda yara var. Bu sebeple kanayıp duruyorum. Onu da sinovaca bagliyorum. Enfeksiyon falan olmadim çünkü.

Ben yasadim. Neredeyse 1 ay geciktim. Sonra ayda 2 kez olmaya basladim. Su anda da saniyorum ki rahim ağzımda yara var. Bu sebeple kanayıp duruyorum. Onu da sinovaca bagliyorum. Enfeksiyon falan olmadim çünkü.
Bende sınovaca baglıyrum ya umarım duzelır

Ben 2 doz biontech oldum. İlk aşıyı regl beklediğim günlerde oldum aşırı düzensizlik yaptı. Başta sürekli kahverengi lekeli oldu sonra kanama başladı 3 hafta falan sürdü azaldı ama bitmedi, sonra 2. Aşıyı oldum bu sefer yine kanama yoğunlaştı çok çok yoğun oldu. 1,5 ay boyunca bitmedi. Yani toplamda 2,5 ay boyunca sürekli ped kullandım. Doktorlara gittim bir sorun yoktu. Aşıdan oldu yani ne çektiğimi ben bilirim psikolojik olarak aşırı yıpratıcı bir süreçti

Yaa bende oyleyım cok yordu benıde strese gırıyorum. 7 gun gectı halen olmadım. Bugun ıdrar testı verdım tek cızgı cıktı. Anlamadım bende neden oldu ya yarında bı kan verıcem bakalım sorun varmı yokmu

Bendede 9 gun gecikme oldu kanamam az geliyor normalde koyu renk ve çok gelirdi şuan toz pembe az oluyor çok şişkinligimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…