- 22 Ağustos 2025
- 4
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi kursunsuzkarpuz
Şimdi bizim gururumuz yani takıldığınız 6 kişi ben esra miniesra esma nazar ve zubeyde simdi geçen dönem sonunda zubeyde nazarı kopya çekerken hocaya ispiyonladigi icin (bence kasıtlı degil saçmalarken soyledi)nazar o gün okul çıkışı esma ile okul bandında oturuyorsun işte demişti zubeydeyi ara benim hakkımda konuşan hani ne dicek o sırada ben ve esra eve gitmiştik mini esra ile zubeyde is yerinden bi arkadaşlarıyla alışveriştelermis işte bunlar zubeydeyi arayıp kızı konusturmuslar birde ses kaydına almışlar sonra miniesrayi arayıp bunu anlatmışlar dinlemişler miniesrada zubeydenin ona esma ile ilgili söylediklerini söylemiş bu kız bundan sonra gruptan atıldı simdi biz geçen haftanın sonları bu haftanın başlangıcında sevdiğimiz iki hocayla odalarında çay içip sohpet ederken nazar hocam ben haftasinu eve gidicem istediğiniz bir tatlı varmi felan diye sordu hoca şu tatlıyı severim olurmu felan dedi o buraya gelene kadar bozulur dedi diğer hoca işte pek tatlıysa aram yok dedi bende elmalı kurabiye yap dedim hocalarda evet severiz diye onayladılar hafta sonu WhatsApp gurubuna zehra diye mesaj attı bende efendim yazdim oda sende bisi yaaap yazdi bende ne yapıyoruz dedim unutmuştum sonra dedimki kurabiye dedim oda evet senin yüzünden dedi bende sen dedin illa birsey isteyin eve gidiyorum yapayım diye dedim oda sende söyledin kurabiyesi ben basit birsey yapardım dedi bende bu basit dedim oda yoo sonra esma bosverin kendinizi getirin yeter yazdi bende aynen dedim sonra ben ne getirebilirim aklıma bisi gelmiyor dedim esmada börek yap dedim bende olabilir dedim sonrada dedimki bari piknik yapalim dersten sonra dedim miniesra çalıştığı icin onun disinda herkes birseyler üstlendi miniesra özet geçin yazdi nazardan yazmis kurabiye yapacaktım onu konuştuk dedim zehrada bisi yapsın yazdi bende ben tek değilim hepimiz bisi yapacak dedim oda sakin ol ben tek yaparken iyiydi zaten tekte yaparim yazmis abartma dedibende sakinim sen kendin istedin istemesem şimdide yapmam yazdim bu tartışmadan sonra ben genede kızlarla yeriz diye yapıp götürdüm o da kurabiyeleri sadece hocaya götürmüş ben sesimi çıkarmadım zaten nazar esma miniesra bunlar aynı yurdalar ve bana o gün soğuk geldiler ama dersin sonunda miniesra ile esma bizim eşya getirdiğimiz görünce gidip kola çatal felan aldılar yedik nazardan geldi yedi bu olayda boyle arabada sende zubeyde gibisin işte sen herseyden kendine pay çıkarıyorsun işte hep sorunsuz felan diyor ve ben niyetini ne olduğunu nasil bir tavır takılmam gerektiğini bilmiyorum hani bu olaylarda ortamda kapanmış gibi ama ne onda nede bende kapanmadı işte boyle