Kızlar selam.
Normalde gram umrumda değil, dert edindiğimden değil ama bana oldukça tuhaf geldiği için paylaşmak istiyorum sadece.
Kurumsal bi hukuk ofisinde çalışıyorum stajyer olarak. Ofiste genelde kim erken geldiyse filtre kahveyi o demler, gün içinde de hem çalışanlar hem avukatlar tarafından yenilenir, bir kuralı yok açıkçası. Ofiste bir tek ben türk kahvesi hastasıyım, yaparken de millete sorarım içmek isteyen var mı diye, tamamen kibarlıktan yani elime mi yapışcak mentalitesiyle :))
Neyse dün ofiste sadece manager ve diğer stajyer arkadaş vardı, gidip x bey türk kahvesi yapıyorum ister misiniz siz de? diye sordum. Sevinerek kabul etti.
Ben 3ümüze kahveyi yaptım. Biiip sesini duyan diğer stajyer kız geldi taa içerden, kahveyi ben götürürüm diyip elimden kaptı. Yok gerek yok falan dedim ama bildiğin kendi götürmek için savaştı. Gidip kendi yapmışçasına koydu adamın masasına, manyak mı ne

Bana çok saçma ve yersiz geldi açıkçası. Hoşlandığım da bir kızdı yani mesai çıkışı da görüşmüştük birkaç kere. Buz gibi soğudum bu davranışından sonra. Hey yarabbim ne insanlar var yaw.