Arkadaşlar aranızda komşusu tarafından evde kimse yokken evine girilen ve özel eşyaları çalınan varmı?İnanın çok merak ediyorum birtek benim başımamı geldi böyle iğrenç bişey bilmiyorum.İnanmıyacaksınız ama evdeki yiyecekleri bile birlikte yemişiz ben 3 yıl boyunca fark edemedim.Aralıklarla takılarım kayboluyor eve alınan meyve sebze peynir zeytin yağ ne varsa çabucak bitiyor ve ben bi anlam veremiyordum.Ya telefon rehberine varana kadar almış kadın annem misafir gelmişti onun yüzüklerini bile.Şimdi sıkı durun bu komşu benim üst katımda oturuyordu veeeeeeeeeeeee eşi polis memuru.Yani sonuçta yavuz hırsız ev sahibini bastırır derlerya bizimkide öyle oldu!!!!Hemen taşındık yoksa başımız belaya gircekti meğer bu insanlar hayatlarını böyle idame ettiriyolarmış varın gerisini siz düşünün.Olayın üzerinden 3 yıl geçti ama bendeki etkisi sürüyo ve böyle bir ortamda paylaşmak istedim siz siz olun kiseye güvenmeyin en yakın komşu ve arkadaş olsa bile.CADIARZU tatlicadiarzu Bu yüzden panik atak oldum.Herkese şüpheyle yaklaşır oldum.:enbuyukkk: