• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinsi komşuluk ilişkiler

KAXSXEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
13
0
86
56
Bartın
Arkadaşlar aranızda komşusu tarafından evde kimse yokken evine girilen ve özel eşyaları çalınan varmı?İnanın çok merak ediyorum birtek benim başımamı geldi böyle iğrenç bişey bilmiyorum.İnanmıyacaksınız ama evdeki yiyecekleri bile birlikte yemişiz ben 3 yıl boyunca fark edemedim.Aralıklarla takılarım kayboluyor eve alınan meyve sebze peynir zeytin yağ ne varsa çabucak bitiyor ve ben bi anlam veremiyordum.Ya telefon rehberine varana kadar almış kadın annem misafir gelmişti onun yüzüklerini bile.Şimdi sıkı durun bu komşu benim üst katımda oturuyordu veeeeeeeeeeeee eşi polis memuru.Yani sonuçta yavuz hırsız ev sahibini bastırır derlerya bizimkide öyle oldu!!!!Hemen taşındık yoksa başımız belaya gircekti meğer bu insanlar hayatlarını böyle idame ettiriyolarmış varın gerisini siz düşünün.Olayın üzerinden 3 yıl geçti ama bendeki etkisi sürüyo ve böyle bir ortamda paylaşmak istedim siz siz olun kiseye güvenmeyin en yakın komşu ve arkadaş olsa bile.CADIARZU tatlicadiarzu Bu yüzden panik atak oldum.Herkese şüpheyle yaklaşır oldum.:enbuyukkk:

Çok küçükken kiracılarımızdan birinin kızı yapmıştı böyle şeyler. Ama küçüktü geçti gitti... Bizi asıl şaşırtan annemin kol kanat gerdiği, herşeyine koşturduğu halamızdan yadigar kuzenimin eşinin, abilerimin zincirleri, ablamın çantasındaki parasına kadar çalmasıdır.-Ki farketmiş olmamıza rağmen pişkin pişkin evimize gelmeye devam etmesidir. Allah iyilerle karşılaştırsın arkadaşım. Ancak bu devirde herkese kapı açmamakta fayda var ...

benim anlamadığım konu anahtarmı çıkartmış sizin eve girmek için.. allah bizi kötü düşünceli insanlardan korusun.geçmiş olsun

bu bir hastalık biliyorsunuz..çalma hastalığı..önemli olan çalınan şeyin maddi değeri yada manevi değeri değil..sizin komşunuzun yaptığı bence hastalıktan kaynaklanıyor....ben bir olay anlatayım sizlere,dün gibi aklımda....
benim lise son sınıf dönemlerim,çünkü dersaneye gitmek için evde hazırlanıyordum o ara samimi olduğum bir arkadaşım,hemde mahalle komşumuzun kızı evimize geldi..ben hazırlanırken bir ara bizim odaya girdi öyle bakınmak için..o an hiç aklıma birşey gelmedi,ona dikkat bile etmedim..daha sonra odadan çıktığını gördüm ama ortada birşey yokmuş gibi ortalarda dolandı sonrada gitti....ben hazırlandım çok sevdiğim güneş gözlüğümü aradım ama bulamadım neyse dedim akşama ararım yoksa geç kalacaktım..dersaneye gittim ama aklımda zerre kadar kuşku yok...akşam eve geldiğimde aklıma takıldı ,anneme sordum,ama emindim koyduğum yerden...2 gün geçti aradan yine dersaneye gitmek için evden çıktığımda onunla karşılaştım ama beni görünce hemen arkasını döndü sanki birşeylerle uğraşıyor gibi...ama ben göreceğimi görmüştüm...bekledim onu yanıma gelene kadar..beraber yürüdük gözlüğü saklamıştı ..kendi kendimle o kadar savaş ettim ki ama söylemem lazımdı,neden diye sormam lazımdı ve sordum ama ben yine onu kırmadan yaptım bu işi,isteseydi seve seve ona vereceğimi söyledim...kısa keseyim o bana çıkardı hem gözlüğümü verdi hemde yine bulamadığım gümüş yüzüğümü...işte bazılarına kızamıyorsunuz..dedim ya hastalık...
sevgiler...

Son düzenleme:
Nasıl insanlar var böyle okuduklarıma inanamıyorum:1shok: bide utanmadan eşyalarını çaldıkları insanların yüzlerine bakabiliyolar evlerine girip çıkıyolar :oklava: Allah hepimizden uzak etsin böylelerini inş.

Benimde cok samimi oldugum arkadasim yapmisti aldigi sey cok segersizdi keske isteseydi :(
_O arkadasimla halla gorusuyorum bekarken cok samimiydik okula gidip gelmeler kalmalar..
Babasi bir bankada genel mudur durumlari cok iyi bir ailenin kiziydi..
Bana teyzemin kizi o aralar yeni cikmisti kalin bileklik vardi gumusten hediye etmisti ve cok
sevmistim o takiyi arkadasimda cok begenmisti ..sonra uctu gitti cok sevdigim bileklik..
sonra onda gordum bana dedi yeni aldim ama imkansizdi benim di o. :((( dedim nerden aldin
beraber gidip alalim biliyorsun benim kayip oldu bana gidemeyecegim bir yer isimleri soyledi..
bir bileklik icinde gitmezdim oralara..ama onu geri aldim kalbini kirmadan bu benim demeden..
Erkek arkadasiyla buluscakti ailesi tek benimle cikmasina izin verirleri beni kullanacakti bende
bir hediye verirsen kabul ederim dedim gulerek saka yapmistim oda tamam dedi bilekligimi vermisti :)))))
kendi malimla bana rusvetr vermisti...olan olmustu onun kalbini kirmaya gerek yoktu..oda sucuunu anlamis olacak ki hemen bilekligi one surdu sana hediye vercem diye oysaki saka yapmistim ben :)

benim anlamadığım konu anahtarmı çıkartmış sizin eve girmek için.. allah bizi kötü düşünceli insanlardan korusun.geçmiş olsun

Öncelikle ilginiz teşekkür ederim.Eşi polis olduğu için onlara kilit ne yapsın.Birde üstü kapalı tehtitler savurdular hem benim eşyalarımı al sonrada dön tehtit et aklıma geldikçe hala geriliyorum.O kadar ustaca ve sinsice planlı girmişler evden çıkmamızı takip edip.Neyse o evden çıktıktan sonra bizim ev bereketlendi 3 yıl boyunca bir maaşla biz iki ev geçinmişiz :uhm::tomato:

bu bir hastalık biliyorsunuz..çalma hastalığı..önemli olan çalınan şeyin maddi değeri yada manevi değeri değil..sizin komşunuzun yaptığı bence hastalıktan kaynaklanıyor....ben bir olay anlatayım sizlere,dün gibi aklımda....
benim lise son sınıf dönemlerim,çünkü dersaneye gitmek için evde hazırlanıyordum o ara samimi olduğum bir arkadaşım,hemde mahalle komşumuzun kızı evimize geldi..ben hazırlanırken bir ara bizim odaya girdi öyle bakınmak için..o an hiç aklıma birşey gelmedi,ona dikkat bile etmedim..daha sonra odadan çıktığını gördüm ama ortada birşey yokmuş gibi ortalarda dolandı sonrada gitti....ben hazırlandım çok sevdiğim güneş gözlüğümü aradım ama bulamadım neyse dedim akşama ararım yoksa geç kalacaktım..dersaneye gittim ama aklımda zerre kadar kuşku yok...akşam eve geldiğimde aklıma takıldı ,anneme sordum,ama emindim koyduğum yerden...2 gün geçti aradan yine dersaneye gitmek için evden çıktığımda onunla karşılaştım ama beni görünce hemen arkasını döndü sanki birşeylerle uğraşıyor gibi...ama ben göreceğimi görmüştüm...bekledim onu yanıma gelene kadar..beraber yürüdük gözlüğü saklamıştı ..kendi kendimle o kadar savaş ettim ki ama söylemem lazımdı,neden diye sormam lazımdı ve sordum ama ben yine onu kırmadan yaptım bu işi,isteseydi seve seve ona vereceğimi söyledim...kısa keseyim o bana çıkardı hem gözlüğümü verdi hemde yine bulamadığım gümüş yüzüğümü...işte bazılarına kızamıyorsunuz..dedim ya hastalık...
sevgiler...
Canım tamam hastalıktır onu anlar ve üzülürüm.Benim asıl kızdığım eşi kadın çalıyor adamda kabul edyor bu insan birde polis olcak.Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın ne deyim çok zor günlerdi.En çok üzüldüğüm çocuklarım çok etkilendi bu olaydan.Hala insanlara güvensiz yaklaşıyorum:teselli:

aile apartmanında bile yasanan seyler..aklıma getirdin herseyi :((

Hepimiz karşılaştık bu tip insanlarla Sadece komşu olması değil çok yakının olması, arkadaş,akraba daha acıtıyor içimizi.

bu tip insanlarla herhalde hepimiz birkezde olsa karsilasmisizdir ki bende karsilastim.
yesilimin dedigi gibi yakin tanidiklarimizin yaptigi bizleri daha cok acitiyo ve kiriyo.

Bizimde kiracımız hep yaptı bunu ev müstakil olunca herşey ordadaydı ve ufak tefek şeyleri hep aldı. Ablamla ben başımızın gözümüzün sadakası olsun dedik ama annem o kadın yüzünden hasta oldu, panik atak hastası.Allah ıslah etsin...

İnanın ,okuyunca dehşete düştüm.Nasıl eve yukarıdan mı inmiş ? yoksa anahtar mı yaptırmış? bir de nasıl farkına vardınız yani emin misiniz yakaladınız mı?

Canım emin olamadığım için üç yıl geçti zaten.Birde bizde emin olmak için eve bazı tuzaklar deyim artık elimizden geleni yaptık ve sonuçta tespit ettik bi şekilde.Kadın hem şizofren hemde çalma hastalığı varmış ve kocasıda bunları bile bile çalınan her şeyi kabulleniyo tabi niye kabul etmesin masrafı yarıya indi giyim kuşam erzak derken.:sm_cool: Ama dışarıdan ilk intiba oldukça dürüst ve mütevazi görünüyolar kendilerini güzel kamufle ediyolar.Bu yaşadığımı paylaşma nedenim öyle bir devirde yaşıyoruzki artık güven kavramı kalkmış kimseye güvenmek yok artık bunu ben baya zor atlattım inanın herşeyde yazılmıyorki anlayın işte.O yüzden paylaşmak istedim insanlara neler oluyor nereye gidiyor bu toplum.Hastalıklı bi nesil yetişiyo yavaş yavaş güzel değerlerimiz kayboluyor.Neyse canım inşallah kimse böyle şeyler yaşamaz.Herşeye rağmen ümitliyim hayattana.s. :nazar:

çalınanlar çok değerli değil cana geliceğine mala gelsin herşeyimi yavaş yavaş aldım tekrar ama yinede üzülmeyim diyorum olmuyor.Tanıyıp inandığın birinin böyle biri çıkması zoruma gitti kabullenemedim hala panik atak tedavim sürüyor.Ya arkadaşlar takılarıma çok üzüldüm kolay alınmıyoki hiç bişey birikim olsun diyosun aman aman büyük şeyler değil ama. Sözün özü hem maddi hemde büyük bir manevi zarara uğratıldım.En en en kötüsü oğlum o sene sınava hazırlanıyordu tabiki bir yıl kaybı oldu bu yaşananlar yüzünden.İlginize teşekkürler sağolun paylaşmak çok güzelmiş......!

benimde başıma geldi
dershaneye gidiyordum hem okul hem dershane arkadaşım pek samimi değildim ama böyle yapacağını da hiç tahmin bile edemezdim dershane lavabosuna girdim o zaman taksitle cep telefonu almıştım aydan aya ödüyordum çantamı kıza verdim içinde tabii cep telf var sen kalk içinden çıkart neyse hiç fark etmedim hiç düşünmedim bu tel niye çalmıyoo neyse eve geldim çantayı boşaltıyorum tel yok ara sor yap et hiç aklımada o gelmedi öyle bi kaç gün geçti okulda yakaladım telf elinde koştum yanına dövecektim ama kendimden utandım neyse sağ salim teli geri aldım ve tüm okulada rezil oldu bu ona yeter böyle bi durum karşısında ne olursa olsun kim olursa olsun susmayın cıngar da çıkarmayın açıklayıcı bir dille anlatın bugün küçük bi şey arkasında büyük şeyler tüm yaşayanlara geçmiş olsun tabii bi de düğünümde altınlarımın çalınmasıda cabası

kendi evimde hiç böyle birşey yaşamadım allahta yaşatmasın. ama yeni gelinken anneme sık sık giderdim. gene gittiğim zamanların birinde annemin komşusu geldi teyzem eniştem ev kalabalık yemek yedik içtik teyzem annem eniştem bahçeye çıktılar.bende bulaşıkları yıkayıp çay demlicektim. neyse bulaşıkları yıkıcam diye gelinlik saatimi masanın üstüne koydum.annemin komşusuda içerdeydi o dışarı çıkmadı. bulaşıkları yıkadım çöpü atmaya dışarı çıktım. o arada ben saatimi zaten unuttum. ertesi günü eve dönücem aklıma geldi .ara ara saati yok. düşün düşün aklıma gelmiyor. sonunda nasıl olduğunu anlatınca annem komşusundan şüphelendi. çünkü daha öncede başkalarından duyduğu birşeyler varmış annemin.ama ben kimsenin günahını almak istemem ne yapayım giden gitti. cansağlığı olsun

Back
X