benim anlamadığım konu anahtarmı çıkartmış sizin eve girmek için.. allah bizi kötü düşünceli insanlardan korusun.geçmiş olsun
Canım tamam hastalıktır onu anlar ve üzülürüm.Benim asıl kızdığım eşi kadın çalıyor adamda kabul edyor bu insan birde polis olcak.Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın ne deyim çok zor günlerdi.En çok üzüldüğüm çocuklarım çok etkilendi bu olaydan.Hala insanlara güvensiz yaklaşıyorum:teselli:bu bir hastalık biliyorsunuz..çalma hastalığı..önemli olan çalınan şeyin maddi değeri yada manevi değeri değil..sizin komşunuzun yaptığı bence hastalıktan kaynaklanıyor....ben bir olay anlatayım sizlere,dün gibi aklımda....
benim lise son sınıf dönemlerim,çünkü dersaneye gitmek için evde hazırlanıyordum o ara samimi olduğum bir arkadaşım,hemde mahalle komşumuzun kızı evimize geldi..ben hazırlanırken bir ara bizim odaya girdi öyle bakınmak için..o an hiç aklıma birşey gelmedi,ona dikkat bile etmedim..daha sonra odadan çıktığını gördüm ama ortada birşey yokmuş gibi ortalarda dolandı sonrada gitti....ben hazırlandım çok sevdiğim güneş gözlüğümü aradım ama bulamadım neyse dedim akşama ararım yoksa geç kalacaktım..dersaneye gittim ama aklımda zerre kadar kuşku yok...akşam eve geldiğimde aklıma takıldı ,anneme sordum,ama emindim koyduğum yerden...2 gün geçti aradan yine dersaneye gitmek için evden çıktığımda onunla karşılaştım ama beni görünce hemen arkasını döndü sanki birşeylerle uğraşıyor gibi...ama ben göreceğimi görmüştüm...bekledim onu yanıma gelene kadar..beraber yürüdük gözlüğü saklamıştı ..kendi kendimle o kadar savaş ettim ki ama söylemem lazımdı,neden diye sormam lazımdı ve sordum ama ben yine onu kırmadan yaptım bu işi,isteseydi seve seve ona vereceğimi söyledim...kısa keseyim o bana çıkardı hem gözlüğümü verdi hemde yine bulamadığım gümüş yüzüğümü...işte bazılarına kızamıyorsunuz..dedim ya hastalık...
sevgiler...
İnanın ,okuyunca dehşete düştüm.Nasıl eve yukarıdan mı inmiş ? yoksa anahtar mı yaptırmış? bir de nasıl farkına vardınız yani emin misiniz yakaladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?