Sinüs taşikardisi

liyuzada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
548
316
18
24
Arkadaşlar panik atak ve anksiyete hastasıyım. 2 ayda yaklaşık 10 ekg çektirdim hepsinde sinüs taşikardi çıkıyor. Kalbimde şükür bir sorun görülmedi. Bu durum geçici mi acaba?

kızlar ne olur yardımcı olun ne yapacağımı artık bilmiyorum benim sinüs taşikardim var yakın zaman da da svt ablasyon geçirdim şuan sinüs için Dideral bazen yarım bazen çeyrek alıyorum doktor sinüs işin içmene gerek yok demişti ama ben ilerde kalbim birden durur diye korkuyorum..ve şuanda 6 haftalık hamileyim bu arada ikinci bebeğim 8 yaşında kızım var ilerlerse gebelikte diye çok korkuyorum yataktan kalkar kalkmaz başlıyor ilaç içip etkisinin olmasını bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Psikiyatriye gittim ilaç verdi adet olmayı bekleyip ondan sonra kullanmaya başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim yardımcı olun yazmak istedim buraya sürekli burada ki yazıları okuyorum ilk defa yazıyorum…belki rahatlarım diye düşündüm biraz uzun yazdım kusura bakmayın cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…