sipariş üzerine yaptığım örgülerim

kedersizim gezerken gördüm gerçekten çok güzel şeyler yapıyosun arkadaşım ellerin dert görmesin inş..benim bebeğimde olursa ilk müracaat sana olacakkk

kedersizim gezerken gördüm gerçekten çok güzel şeyler yapıyosun arkadaşım ellerin dert görmesin inş..benim bebeğimde olursa ilk müracaat sana olacakkk
canımsın yaaa
teşekkür ederim birtanemm

inşallah canım inşallah bebişinin cicişlerini ben yaparım

canımsın yaaa
teşekkür ederim birtanemm

inşallah canım inşallah bebişinin cicişlerini ben yaparım

ay bitanem yaaaa sende benim canımsın
akşam diyorum eşime bizim veledin cicileri hazır bile dedim adamda şaşırdı walla ne ara buldun diyooo
cnm benim tekrar söylüyorum elletin dert görmesin eline emeğine sağlıkk

canım arkadaşım bu yapmış olduğun harika cicişleri inşallah ilk başta kendi bebişine giydirirsin sonra sıra bize gelir sipariş manyağı yaparız kendimizi :86: hayırllı ve bol kazançlar

doğmamış çocuğa don biçmek seninkii
Allahım en kısa zamanda nasip etsin bizlere canımm

El emegi göz nuru insan bunlari satmaya kiyamaz ki
maalesef giydirecek çocuk olmayınca yapıp satıyorum bende

canım arkadaşım bu yapmış olduğun harika cicişleri inşallah ilk başta kendi bebişine giydirirsin sonra sıra bize gelir sipariş manyağı yaparız kendimizi :86: hayırllı ve bol kazançlar
canım benimm sağol Allah razı olsunn
inşallah en kısa zamanda görcez o günleri

2 çocuklu bir bayan olarak yapmak isteyipte beceremediğim tek şey örgü herbiri çok güzel emeğinize sağlık ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…