Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
markafoniden 11 nisan da birtakım kıyafet alaraktan alışveriş yaptım tahmini gönderim süresi 21/23 nisan olarak göstermişler fakat bugün oldu ve halen gelmedi sizce tarih olarak normal mi alışveriş yapan kişiler bu konuda yardımcı oalbilirler mi ?
sonuç ne oldu?
kampanya bitimine kadar bekliyorlar sonra,tedarik sürecine geçiyorlar,belirttikleri tarihte gelir eğer geçtiyse müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeliydin
sonuç ne oldu?
kampanya bitimine kadar bekliyorlar sonra,tedarik sürecine geçiyorlar,belirttikleri tarihte gelir eğer geçtiyse müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeliydin
yoğunluk var heralde ondan kaynaklı oldu neyse ualştım nasıl olsa siparişleirme ben merak ettiğim için konuyu açtım yani normal mi bu süre diye ama şimdilik sorun yok benim açımdan