Sipermiyogram , Laparoskopi sonuçlarımıza göre sorun ve sonuç nedir hocam ?

sifaa

Mucize Prenseslerim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
11.309
137
413

Sayın hocam durumumuz nedir sizce :26: ( doktorumun açıklamalarını duyar duymaz unutuyorum ve çoğu kelimeleri anlamıyorum :26: tekrar tekrar bahsetse bile doktorum ! aklım halaa karışık :18: inşallah çok ciddi değildir :44: )
şimdiden teşekkür ediyorum hocam, kolaylıklar, iyi günler

Son düzenleme:
Bana yolladığınız tahlil sonuçlarını ve de ameliyat raporunuzu size bu işlemleri yapan hekim ile konuşmanızda fayda vardır. Eğer anlaymadığınız bir durum olursa size tavsiyem başka bir hekime tahlillerinizle beraber gidip bizzat muayene olmanızda fayda vardır.
Kişisel görüşüm internet ortamında kişilerin (hastaların ve doktorların) adlarının mahramiyet açısından ifşa edileceği raporların scan edilip gösterilmemesidir.
Saygılarımla

cevabınız için teşekkür ederim , doktorum laparoskopi sonucuma göre ( tüplerimin fonksiyonel olmadığını belirtti )tüp bebek yaptırmamızı önerdi kendi kendine hamile kalma şansımın çok düşük ( % 5 gibi bir ihtimal ) olduğunu belirtti ve tüp bebek tedavisinde ilk denemede muhtemelen % 90 hamile kalabileceğimi de belirtti ben daha çok rapor sonuçlarımızın tüp bebek de olur şansı ihtimali % kaç :26: bunu öğrenmek istiyordum açıkcası şimdiden tekrar teşekkürler kolaylıklar iyi günler

Tüp bebek tedavilirinde başarı şansı hastanın yaşı, yumurtalık rezervi, daha önceki tedavileri, eşinin durumu gibi bir çok faktöre göre değişiklikler göstermektedir. Ancak bir hastaya tüp bebek ile şansının %90 demek çok doğru bir yönlendirme değilidir.Yeni YÜT yönetmeliğiyle beraber başarı şansı kliniğimizde 35 yaşın altında olan hanımlarda maksimum %55 olmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…