- Konu Sahibi SipidiGonzales
...........................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar uzun araştırma serüvenimden sonra dr. Ömer ambarcıoğluna ameliyat olmaya karar verdim. Ve ameliyat günümü önümüzdeki perşembe olmasına karar verdik, hemde doğum günüm oluyor :) Neyse bir sürü doktor araştırdım İstanbul,Ankara ve Trabzon fiyatlar çok yüksek tabiki en uygun fiyatı bana bu doktor verdi 1000 tl. ama tamamen esteik değil tabiki burnumda deviasyon var asıl amaç bu, bunun yanı sıra da küçük bir kemerim var o düzeltilecek ve burnumun ucu düşük birde onu kaldıracak doktor çok müdahaşe etmeyeceğm ufak dokunuşlar olacak dedi o nedenle 1000 tl, normalde 2000 tl estetik operasyonları. Burda tanuştığım kendisi rizede olan arkadaşımlada buluşup gittik, bütün doktorlarla görüştük öncesi sonrası fotoğraflarını da gördük ama içimize sinen ömer bey oldu yaptığı burunlar gerçekten başarılı hastalarıylada şans eseri görüşme imkanı bulduk tecrübelerini konuştuk derken son kararımı bu şekilde verdim. Şu an tek korkum ameliyatım sedasyon+lokal anestezi ile olacağım o yüzden çok korkuyorum arkadaşlar benim gibi sedasyon+lokal ile olan arkadaşlar lütfen tecrübelerini yazsıneyvahedigeldismile
Evet canım septum deviasyon var birde burun ucum düşmüş :) ufakk tefek estetik için bir şeyler yapacak doktor ama burnumu kırıp yenien şekillendirmeyecek hafif törpü felan... az kaldı ameliyata ve çok heycanlıyım umarım kolay geçer...