Kekler - Pastalar şipşak çikolatalı misafir pastası(resimli)

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
KIZLAR ANİ GELEN MİSAFİRLERİMİZ İÇİN MALZEMESİ HAZIR UĞRAŞ GEREKTİRMEYEN TADI ÇOK GÜZEL NEFİS BİR PASTA AFİYET OLSUN ŞİMDİDEN:))))))))

krem şanti hazırlanacak

1. hazır çikolatalı pastatabanı
2.1 paket kakolu krem şanti
3.1 paket pasta kreması
4.2 bardak süt
5.vişne suyu
6.1 adet muz

ilk önce pastatabanımızı vişne suyuyla ıslatıyoruz daha sonra krem şantimizi 1 bardak soğuk sütle çırpıp dolapta bekletiyoruz. daha sonra pasta kremasınıda 1 bardak sütle çırpıp onuda hemen pasta tabanımızın alt kısmına sürüyoruz onun üstüne muzlarımızı dizip kalan üstünü kapatıp onun üstüne krem şantiyi sürüp kapatıyoruz isteğe göre üstüne hindistan ceviziylede süsleyebiliriz bu kadar herkese bool pasta yemeler:)))))))

019kp.jpg

Son düzenleme:
vallahiii ışınlanıp zemuszemus ekranın içine düşesimmmm geldiiii olumunekankayizsmile ellerine sağlıkkkkk

tamam tatlım geliyorum.valla süper olurdu.arkadaşlarımla karşılıklı kahve içmeyeli uzun zman oldu.ikizlerim olduktan sonra onlar tüm dünyamı kapladıkları için eski öğretmen arkadaşlarımı çevremi çooook özlüyorum.

tamam tatlım geliyorum.valla süper olurdu.arkadaşlarımla karşılıklı kahve içmeyeli uzun zman oldu.ikizlerim olduktan sonra onlar tüm dünyamı kapladıkları için eski öğretmen arkadaşlarımı çevremi çooook özlüyorum.

aynen canım pastayı yapmak bişey değilde yanında kahvenle içip muhabbet edebileceğin biri olsa keşke:sinifsinif: eşim akşam geldiğinde artık onunla yerimzemuszemus ondan bana kalırsa tabikaydirigubbakcemile3

ahhhhhhh keşke valla yakın olmayı isterdim seninle ne güzel kuzularımız birlikte oynar bizde kahve içer sohbet ederdik.çalışan bir bayan olunca çok fazlada komşularla gidip gelemiyosun ıkulum bitti iş sonra çocuklar şimdide sadece onların eğitimleri.....

Tabi evde malzemen hazırsa bazen öyle oluyo ki ben telaşa düşüyorum misafire ne ikram edicez diye annemin umrunda değil misafir bulduğunu yer diyo..

Ellerine sağlık nefis görünüyo.

Back
X