- 21 Eylül 2010
- 1.927
- 2.305
- 248
ewet arkadaslar aksama eltimler gelcek.yemeklerim hazir tatli olarak ne yapsam dedim.ewde 1 tane bu aileboyu kekler varya ondan vardi ve bende pasta yaptim.nasil mi iste boyle.
Malzemeler :
1 paket kek
yarim paket kremsanti
yarim su bardagi sut
islatmak icin sut veya recel
suslemek icin : findik,fistik ne warsa.
Yapilisi:
keki eninden ikiye kestim. Alt yarisini azicik sutle islattim.uzerine kremsanti surdum,onun uzerinede evde visne recelim vardi onu gezdirdim. Biraz findik fistik serptim. Kekin diger yarisinida biraz islatip ustune kapattim ve kremsantiyle kapladim.biraz findik,biraz fistik ve yine recelle susledim.ufak bi pasta oluyo.az kisi icin ideal.kocaman pasta yapip kalmasindansa bana gore boylesi daha ii. Fotolarda burdaaaa.
Malzemeler :
1 paket kek
yarim paket kremsanti
yarim su bardagi sut
islatmak icin sut veya recel
suslemek icin : findik,fistik ne warsa.
Yapilisi:
keki eninden ikiye kestim. Alt yarisini azicik sutle islattim.uzerine kremsanti surdum,onun uzerinede evde visne recelim vardi onu gezdirdim. Biraz findik fistik serptim. Kekin diger yarisinida biraz islatip ustune kapattim ve kremsantiyle kapladim.biraz findik,biraz fistik ve yine recelle susledim.ufak bi pasta oluyo.az kisi icin ideal.kocaman pasta yapip kalmasindansa bana gore boylesi daha ii. Fotolarda burdaaaa.