Sıra balayina gelince

Karadeniz bolgesi harika .. ben bir kere tur sirketiyle gitmistim, yeni evli bir cift balayinlarina ayni turla katildi.. bence guzel fikir..

Balayında Uzungöl'deydim birdaha gitmeye Tövbe ettim arkadaşım ben kapalıyım deniz kenarına gitsek ben yüzmeyeceğim (o zaman su korkum vardı şimdi baya yendim) o sıcağı çekemem Karadeniz'e gidelim dedik ama altımızda aracımız yoktu uçakla gitmiş ordan araç kiralarız demiştik ne mümkün bir tane araç bile bulamadık dönüş biletlerimizde alınmıştı önceden değiştiremedik iki gün sonra sıkıntıdan patladık zaten sağın solun arap turist doğası güzel ama düğündeki yorgunluktan sonra Alışık olmayanı hava fena çarpıyor çok kötü hasta olmuştum Ateşler içinde yatarken bi araç bulamadık hastaneye gitmek için Uzungöl'e çıkan ve inen araçlar akşam yedi oldumu seferlerini bitiriyor zaten saat başı minibüsten bozma araç var emekli gibi tıkılıp kalıyorsun otele küçük bi sağlık ocağı var oda ona keza ağrı kesiciler markette satılıyor sen düşün yani en yakın ilçenin hastanesi zaten efsane uykusundan kaldırdığımız nöbetçi doktordan bi dayak yemediğimiz kalmıştı nöbetçi eczacı Nöbeti evinde Çizgili pijamalarıyla tutuyordu camda yazan numarayı arayınca pijamalarıyla geldi adam ilacı verip eczaneyi yine kapatıp gitti Velhasıl balayımız burnumuzdan geldi bütün hastanelerin acil servisini gezmek zorunda kalmıştık uçak parası kadarda taksi parası ödedik en son Trabzon Tıp Fakültesi'nde Teşhis koymuşlardı orda ne olursa olsun ben memleketime gitmek istiyorum diye yalvardım eşime tek iyi Hatırladığım Sümela Manastırı'nı merak ediyordum oraya gittik oda bir günümüzü aldı zaten sabah Trabzon'a in ordan turla Sümela'ya çık sonra yine Trabzon'a dönüş tekrar Uzungöl'e dön 2 saat Sümela'da durduk 5,6 saat otobüs içindeydik otel güzeldi ama bungolalarda kalmıştık heryer ahşap baya otantikti benimki böyle kötü bi anı olarak kaldı

Merhaba arkadaşlar ...düğünüm 30 temmuzda balayi için Antalya tarafı istemiyorum . O sicakta ayder yaylasi güzel gider ferah ve dinlendirici olur diye düşünüyorum. Nişanlım Karadenizli oradan da geze geze memlekete gideriz diyoruz. Birkaç gün kafa dinleyip gezicez yani. Daha önce gidenler varsa yaptığım araştırmalarda doğa Resort Otel gözüme çarptı ama tavsiye edeceğiniz mekanlar var mı?
ben 2014 te gittim aydere gittiğim oteli hatırlamıyorum ancak o tarihlerde çok dolu oluyor ve otellerin hemen hemen hepsi aynı.şimdiden yer ayırttın derim.ben cok zorlanmıştım

Karadeniz miii ? Cennet yer benim için. Bencede saçma akdeniz sahillerinden bodrumlardan milyon kat iyidir eşsiz bir yer çok doğru seçim yapmışın. Yayla evleri var ahşaptan ufak köy evi orları pansiyon gibi kiraya veriyorlar dağın bir köşesinde ben orları tercih ederdim süper .

Back
X