Bir konunda fotoğraflarının sahte olduğu,kızın gerçek kimliği ispat edildi diğer fotoğrafların bir çoğu atıldı bil istedim.

bu kadar güzel olmak istemeni anlayabiliyorum ama herkes bu kadar güzel olamıyor malesef.

Doktorluk vasfına birşey diyemem hatta kıskanılacak bir meslek olduğunu düşünmüyorum tam aksine 7/24 KK'da fink atan bir doktorumuz olduğu için çok üzülürüm. :) Fakat sanırım derslerini iyi dinlememişsin ki mesleki bilgin herkesle aynı düzeyde. Bunun örneğine birçok konuda şahit oldum. Ve tabiki insanları aşağılamanı da anlayabilmiş değilim. Velhasıl kelam; özenilecek,yüceltilecek birşeye sahip değilsin,insanları aşağılama hakkına da sahip değilsin. Kendini çok fazla yükseklerde görüp insanlara tepeden bakan ama aslında olmadığı biri gibi davranan sıradan insanlardansın. Yorumlarımdaki psikolog tavsiyesi hala geçerli. Meslektaşlarından yardım alman gerekli. Bu arada attığın fotoğraf Dakota Rose'a ait,biliyor musun estetiksiz hali tıpkı sana benziyor,internetten mutlaka araştır görürsün

İyi geceler,bir daha da alıntılamazsan sevinirim. :)