Sıra

Böyle insanlara hayatın her alanında rastlıyoruz maalesef. Ben alıştım artık. Zaten toplumun alt kesiminden birçok insanla muhattap oluyorum, şaşırmıyorum bu çıkışlara.
"Toplumun alt kesimi" enteresan bir tabir. Ben bu tabiri yaşam şartları olarak değil de insanları hor görüp ego patlaması yaşayanlar için kullanacağım bundan böyle. Sanırım ilk talihlim de sen olacaksın. Hayal dünyanın dışında hangi meslekle uğraşıyorsun, ne yapıyorsun bilemiyorum ama ben insan eğitiyorum. İlerde senin gibi egoist ve "toplumun alt kesiminden" olmasınlar diye emek veriyorum. Umarım başarılı olurum aksi taktirde sonuçları hem reelde hem sanalda üzücü oluyor. Ek olarak insanlara sürekli "doktor olmadığımı düşündüren nedir" diye soruyorsun da cevap alamıyorsun ya ben sana cevabını vereyim; insanlar okuyup bir yere gelmiş bir insanın bu yaklaşımlara ve tavıra sahip olabilme ihtimalini konduramıyorlar. Dolayısıyla inanmamayı seçiyorlar. Ama doktor olsan da olmasan da mental bir tedavi şart arkadaşım. Kimse kusura bakmasın yazmadan geçemezdim.

Bu arada konu sahibi, bende yakında Ankara'lı olacağım tayinimiz oraya çıktı. Hadi hayırlısı.

"Toplumun alt kesimi" enteresan bir tabir. Ben bu tabiri yaşam şartları olarak değil de insanları hor görüp ego patlaması yaşayanlar için kullanacağım bundan böyle. Sanırım ilk talihlim de sen olacaksın. Hayal dünyanın dışında hangi meslekle uğraşıyorsun, ne yapıyorsun bilemiyorum ama ben insan eğitiyorum. İlerde senin gibi egoist ve "toplumun alt kesiminden" olmasınlar diye emek veriyorum. Umarım başarılı olurum aksi taktirde sonuçları hem reelde hem sanalda üzücü oluyor. Ek olarak insanlara sürekli "doktor olmadığımı düşündüren nedir" diye soruyorsun da cevap alamıyorsun ya ben sana cevabını vereyim; insanlar okuyup bir yere gelmiş bir insanın bu yaklaşımlara ve tavıra sahip olabilme ihtimalini konduramıyorlar. Dolayısıyla inanmamayı seçiyorlar. Ama doktor olsan da olmasan da mental bir tedavi şart arkadaşım. Kimse kusura bakmasın yazmadan geçemezdim.

Bu arada konu sahibi, bende yakında Ankara'lı olacağım tayinimiz oraya çıktı. Hadi hayırlısı.
:super::KK200:

“Ankaralı” diye yazılır. Bilin de yanlış eğitmeyin insanları.

Kimseyi aşağılayamazsınız kendinize gelin.
Egonuz Everest'e değiyor ne bu havalar. Alt kesimmiş :KK70:
Sizce bunu başkalarının fotoğraflarını kullanarak burada "benim" diyerek yalan söyleyen insanın söylemesi çok ironik değil mi?
Hani fotoğraflarınız yalan,mesleğinizde yalan. Mesleğe dair gram bilginiz yok gelip insanları aşağılıyorsunuz ama kimin ne olduğu buradan çok belli oluyor. Üzüldüm sizin adınıza. Psikolog arkadaşınız :-)-)) vardır,gidip bir tedavi olun,sürekli yalan söylemek ve kendisini olmadığı gibi biri gösterip farklı bir kişiliğe bürünmek bir hastalıktır ama tabii siz bunu zaten biliyorsunuzdur. :KK70:
Benimle alakasız bir kızı bana benzetmişsiniz.
Evet doktorum. Doktor olmam sizi üzüyorsa yapabileceğim bir şey yok.

8FBCD416-D9F3-4DA2-8022-FDF0887238B3.webp
Bu kızın estetiği çok, bende hiç yok. Bilin istedim :KK48:

Mesela sizin neyinize imrenecekler? Sadece meraktan soruyorum.
Yalan olduğu ortaya çıkan fotoğraflarınıza mı,önünü bir türlü alamadığınız yalanlarınıza mı yoksa doktor olmayıp (en ufak bilginiz bile yok,başka bir konuda daha korunma yöntemlerini bile bilmediğinizi açıkça belli ettiniz) doktorculuk oynamanıza mı? :KK70: gerçekten böyle bir kişiliğe imrenmek kim ister? :KK70:

Eki Görüntüle 2215326
Bu kızın estetiği çok, bende hiç yok. Bilin istedim :KK48:
Bir konunda fotoğraflarının sahte olduğu,kızın gerçek kimliği ispat edildi diğer fotoğrafların bir çoğu atıldı bil istedim. :KK70: bu kadar güzel olmak istemeni anlayabiliyorum ama herkes bu kadar güzel olamıyor malesef. :KK70:
Doktorluk vasfına birşey diyemem hatta kıskanılacak bir meslek olduğunu düşünmüyorum tam aksine 7/24 KK'da fink atan bir doktorumuz olduğu için çok üzülürüm. :) Fakat sanırım derslerini iyi dinlememişsin ki mesleki bilgin herkesle aynı düzeyde. Bunun örneğine birçok konuda şahit oldum. Ve tabiki insanları aşağılamanı da anlayabilmiş değilim. Velhasıl kelam; özenilecek,yüceltilecek birşeye sahip değilsin,insanları aşağılama hakkına da sahip değilsin. Kendini çok fazla yükseklerde görüp insanlara tepeden bakan ama aslında olmadığı biri gibi davranan sıradan insanlardansın. Yorumlarımdaki psikolog tavsiyesi hala geçerli. Meslektaşlarından yardım alman gerekli. Bu arada attığın fotoğraf Dakota Rose'a ait,biliyor musun estetiksiz hali tıpkı sana benziyor,internetten mutlaka araştır görürsün :D İyi geceler,bir daha da alıntılamazsan sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk insanında sıra kültürü yok malesef.
Belki önümüzdeki 50 yıl içinde o medeni özellik bizim millete de gelir belki diye umuyorum.

Bir konunda fotoğraflarının sahte olduğu,kızın gerçek kimliği ispat edildi diğer fotoğrafların bir çoğu atıldı bil istedim. :KK70: bu kadar güzel olmak istemeni anlayabiliyorum ama herkes bu kadar güzel olamıyor malesef. :KK70:
Doktorluk vasfına birşey diyemem hatta kıskanılacak bir meslek olduğunu düşünmüyorum tam aksine 7/24 KK'da fink atan bir doktorumuz olduğu için çok üzülürüm. :) Fakat sanırım derslerini iyi dinlememişsin ki mesleki bilgin herkesle aynı düzeyde. Bunun örneğine birçok konuda şahit oldum. Ve tabiki insanları aşağılamanı da anlayabilmiş değilim. Velhasıl kelam; özenilecek,yüceltilecek birşeye sahip değilsin,insanları aşağılama hakkına da sahip değilsin. Kendini çok fazla yükseklerde görüp insanlara tepeden bakan ama aslında olmadığı biri gibi davranan sıradan insanlardansın. Yorumlarımdaki psikolog tavsiyesi hala geçerli. Meslektaşlarından yardım alman gerekli. Bu arada attığın fotoğraf Dakota Rose'a ait,biliyor musun estetiksiz hali tıpkı sana benziyor,internetten mutlaka araştır görürsün :KK70: İyi geceler,bir daha da alıntılamazsan sevinirim. :)
Kendini güzel kandırmışsın.
Evet bu kız dakota rose, benimle alakası yok.
Doktorum, fotoğraflar da benim. Yorumunu okursan kıskançlık ve nefret kusuyorsun. Üzüldüm haline.

Doktorum, fotoğraflar da benim. Yorumunu okursan kıskançlık ve nefret kusuyorsun. Üzüldüm haline.
Qhahbxnxnzhshsh.
Tamam. Bir tavsiye vereyim mi? Bu platformu ve kendini fazla önemsiyorsun. Buradaki kimse gerçekliğinden emin olmadığı birini kıskanmaz. Buna "ben"de dahilim. :) Hayatımda hiç görmeyeceğim,konuşmayacağım biri için fazla iddialı sözler bunlar. İyi günler. :)

Lisede bir alt durağa kostur kostur giderdik o geldi aklıma :KK70:
Kavga edin ne diyelim.

Qhahbxnxnzhshsh.
Tamam. Bir tavsiye vereyim mi? Bu platformu ve kendini fazla önemsiyorsun. Buradaki kimse gerçekliğinden emin olmadığı birini kıskanmaz. Buna "ben"de dahilim. :) Hayatımda hiç görmeyeceğim,konuşmayacağım biri için fazla iddialı sözler bunlar. İyi günler. :)

Her ne kadar DesmondHume banlı da olsa onun topiğini savaş alanına çeviremezsiniz.

Aysenaz93 fake'se ispat edin, iki de bir topiklere yazmayın yasaktır demiştim, Aysenaz93 size de yöneticileri aramanız için site iletişim numarası vermiştim ama aradığınıza dair bir not yok, üyeliğinizi askıya aldım, ki arayın ve görüşün, artık şu alt kesim, fake, doktor değil, fotoğraflar kendisine ait değil vs vs muhabbet bitsin yoksa bu gidişle daha çooook banlanırsınız.

Şimdi rica ediyorum konuya yorum yapınız.

Son düzenleme:
Back
X