Sırat Star Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Star TV'de yakında "Sırat" adlı yeni bir dizi ekrana gelecek. Yapımcılığını Limon Yapım'ın üstlendiği dizide Tardu Flordun, Nur Sürer, Aslı Bayram ve Caner Kurtaran gibi oyuncular oynayacak. Hatice Memiş'in yöneteceği dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde Bursa'da başlanacak.

Başrollerini Rutkay Aziz, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, İlker Kızmaz, Burak Altay ve Aslı Bayram'ın paylaşacağı SIRAT çok yakında Star TV'de ekranlara gelecek.

Kendilerine ait çiftlikte hep beraber yaşayan, dışarıdan imrenilerek bakılan bir aile görünümündeki Sancaktar Ailesi için aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Çekişmeler, intikam duygusunun ezdiği tutkular, ihanet ve aşkın konu alınacağı dizide bu sıra dışı ailenin sürükleyici hikayesini izleyeceğiz.

Büyük bir titizlikle çekimlerine başlanan Sırat için Bursa'nın Gürsu ilçesinde özel bir çiftlik hazırlandı. Limon Yapım / Hayri Aslan yapımcılığında, yönetmenliğini Hatice Memiş'in üstlendiği dizi, bu çiftlik dışında Bursa'nın eşsiz mekanlarını da izleyicileriyle buluşturacak.

Limon Yapım / Hayri Aslan yapımcılığında, yönetmenliğini Hatice Memiş’in üstlendiği, başrollerini Rutkay Aziz, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, İlker Kızmaz, Burak Altay ve Aslı Bayram’ın paylaşacağı “SIRAT”ın oyuncu kadrosuna bir önemli isim daha eklendi.

Yakında Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan Sırat, oyuncu kadrosuna Perihan Savaş gibi güçlü bir ismi daha dâhil etti. “Çekişmeler, intikam duygusunun ezdiği tutkular, ihanet ve aşk”ın konu alınacağı dizinin çekimlerine ise geçtiğimiz günlerde başlandı.
Rutkay Aziz’in canlandırdığı Galip Sancaktar’ın eşi Nesibe Sancaktar karakteriyle ekranlara gelecek olan Perihan Savaş, çekimler için önümüzdeki hafta Bursa’ya gidecek.

Son düzenleme:
jineko ne kadar yaşlanmış ya

ilker kızmazda pek karizma

hiç izlemedim, izleyende yok herhalde, topik hiç up yapmamış:31:

diziyi izlemedim ama tanitim fragmanindan sanki karadaglar dizisinin cakmasi gibi geldi bana

Oyuncular kaliteli,güzel de rol yapıyolar,kurgu performans falan çok etkileyici ama malesef senaryo

resmen tıpatıp Karadağlar ile aynı yani,bu kadar da kopya edilmez ki !...
:19:

Back
X