Sırça Fanus

pembeinek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
433
605
103
Çok istediğimiz bir şeyi nasıl olur kılarız? Bazen deriz ya tek bu olsa başka bir şey istemem.Var mı bir yolu?Var mı hiç istediğini mutlaka elde edebilenler?

Daha güçlü olmayı dilerdim.
Ben artık çok yoruldum istediğim hiçbir şeyin olmamasından.Yaşamak öyle yavan ki.Hava kararıp eve geldiğimde...öyle ki sürünüyorum zihnimde.
Sevdiğim kimse beni sevmedi.Demekki bir yerde bir hata yapıyorum.Benim sevdiklerim beni sevsin istiyorum sanırım.

Onunla konuştuğumda nefesim kesiliyor kendimi küçük düşürüyorum ama elimden de başka bir şey gelmiyor.Kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan hüzünlü ve korkak gibi onu izlemeyi de kendime yediremiyorum.Gece gündüz onu düşünüp birlikteyken geçirebileceğimiz güzel zamanların hayalini kurarak yaşamaya devam etmeye çalışıyorum.Ona söyleyemiyorum.Zamanı geri alabileceğimi bilsem söylerdim.Ama kalbim asla dayanmaz aksine.

Birilerine söylemek istediğim duygularım.Sadece içimi dökmek istedim.Cevap yazmanıza gerek yok, parmaklarınızı çaresi olmayan bir dert için yormayın.
Sırça fanus hep üzerimde.Sadece bazen varlığını unutuyorum, yuvarlanıp gidiyorum.Bir dahaki krize kadar.Sonra bakıyorum zihinsel olaral aslında hep aynı yerdeyim.

Sadece çok merak ediyorum; sevdiğin kişinin seni sevmesi nasıl bir duygu acaba.Belki de asla tadamayacağım.
Çok depresif oldu.Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Hımmmm.... Sanırım küçük yaşta bir kardeşimizin yalnızlık depresyonu ile karşı karşıyayız gene...
Gençler neden sürekli karşı cins tarafından sevilmemeyi bu kadar dert ediyor anlamıyorum.
Oysa ki nasip denen olgunun dualarla en güzelinin geleceğini idrak edemezler, hiç anlamam...

söylemesi kolay diyeceksiniz ama bir gün sevdiğiniz ve sizi seven biri çıkacaktır.Karşınıza o insan çıkana kadar dünyada varlığından bile habersiz oluyorsunuz.yolunuzun kesişmediği,henüz tanışmadıklarınızdadır mucizeleriniz emin olun.Her nasip vaktini bekler.Sizi umursamıyor mu ya da hiç bilmiyor mu anlayamadım ama emin olun siz ondan kıymetlisiniz çünkü onu özel kılan sizsiniz.Hayatta daha büyük acılar var insanlar nelerle sınanıyor derim ben ve hiç bir aşk sonsuz değildir.Böyle düşünmeye bakın.
Gerçi ne desek size faydasız.yaşadığınızı siz bilirsiniz.Umarım gün gelir her şey çok daha güzel olur sizin için...

Çok teşekkür ederim.Elbette başka dertler yanında bu ne ki.Herkesin derdi de kendine büyük işte.

Bunlar da tatlı heyecan..

Kimbilir belki de hayallerin gerçeklerden daha sıcak daha güzel .. Belki beraber olsanız kurduğun hayallerdeki kadar iyi vakit geçiremeyeceksiniz.

Depresif olmanı gerektirecek bi durumun yok.

Yeter ki büyümek için acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…