- 23 Ağustos 2018
- 12
- -1
- 86
- Konu Sahibi beyzabeyazbeyza
-
Bence Allah seni ondan koruyor. Uzak durmak lazım boyle insanlardan. Daha sonra fazla üzülmemek icin şimdi daha az üzül hatta kafaya takma5-6 aydır görüştüğüm çocuk durup dururken artık ona yazmamamı söyledi. Daha 2 gün önce gayet iyiydik. Kendisi çok barlarda takılan, bana daha önce çok kızla takıldığını söyleyen biri. Ayrılmıştık fakat barışma aşamasındaydık. Her ayrılığımızda da her seferinde o adım attı. En son bana cinsellik konusunda saygı duyacağını söylemişti, artık ciddi ilişki istediğini söylemişti ben de kandım maalesef. Dün sabah mesaj attığımda “yazma bana, eski sevgilimle barıştım” dedi. 2 günde barışması mümkün olmadığı için “yalan söylüyorsun, benle ciddi düşünmediğin ve benle yatamadığın için birden vazgeçtin dimi” dedim. İnkar etmedi. Bana böyle yapmanın gerçek sebebini anlatmasını istediğimde de engelledi. Barışmak isteyen de oydu aslında, şaşırdım o yüzden. Siz ne düşünüyorsunuz?
Keşke o kadar kolay olsa az üzülmek... Aylarca bir şeyler düzelir belki diye uğraştım, beni sevdiğine inandırdı ve birden bire böyle bir şey yaşandı. Boşa giden emeklerime üzülüyorum, ayrıca içimde büyük bi hırs var bunu bana nasıl yapabildi diye. Bana sürekli ümit verdi çok uğraştım ama olmadı maalesefBence Allah seni ondan koruyor. Uzak durmak lazım boyle insanlardan. Daha sonra fazla üzülmemek icin şimdi daha az üzül hatta kafaya takma
Zaten cinsellik yaşamadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bunca zaman sürekli peşimden koşunca sevdi sandım, sürekli bana vaatler verdi. Neden onca kız varken ve onlarla da beraber oluyorken bana kancayı taktı hiç bilmiyorum. Düzelsin diye o kadar çok uğraştım ki, hiç dinlemedi beni. O iğrenç hayatı bana tercih etti.Cinsellik yaşayınca da durum pek farklı olmayacaktı .adam bu sefer 1-0 sıfır üstün ayrılmanın sevincini yaşayacaktı.
Engelleyince sen istediğini yapar geri dönersin diye ayak yapıyor işte. Boşver ,yoluna bak !
Haklısınız, teşekkürlerGeçmiş olsun canım üzme kendini saygısız birisiymiş iyi bir terbiye alamamış ki cevap bile vermemiş yok saymış gerçekten karaktersiz bunlar diyecek pek bir şey de bulamıyorum ama umarım mutlu olursun.
Elalemin çocuğunu terbiye etmek sana mi kaldı ,boşversene. Doğuranlar baksın icabına.Zaten cinsellik yaşamadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bunca zaman sürekli peşimden koşunca sevdi sandım, sürekli bana vaatler verdi. Neden onca kız varken ve onlarla da beraber oluyorken bana kancayı taktı hiç bilmiyorum. Düzelsin diye o kadar çok uğraştım ki, hiç dinlemedi beni. O iğrenç hayatı bana tercih etti.
Intikam duygusu devreye giriyor dimi. Iyi anlıyorum seni, ama daha sonrasında iyiki bitmiş diyorsun. Onu en çok üzecek şey senin mutlu olman. Sosyal medya hesaplarında seni görebiliyorsa yada whatsapp ta falan. Gayet mutlu pozlar paylas. Eglen keyfine bak. Çünkü bunlar ancak boyle kıymet anlıyor. Ben öyle yaptim Allah'a cok dua ettim bana geri dönsün diye, dönse bile ben kabul ermeyecektim, etmedim de zaten. Sonra sürünüyorlar peşinden.Keşke o kadar kolay olsa az üzülmek... Aylarca bir şeyler düzelir belki diye uğraştım, beni sevdiğine inandırdı ve birden bire böyle bir şey yaşandı. Boşa giden emeklerime üzülüyorum, ayrıca içimde büyük bi hırs var bunu bana nasıl yapabildi diye. Bana sürekli ümit verdi çok uğraştım ama olmadı maalesef
Intikam duygusu devreye giriyor dimi. Iyi anlıyorum seni, ama daha sonrasında iyiki bitmiş diyorsun. Onu en çok üzecek şey senin mutlu olman. Sosyal medya hesaplarında seni görebiliyorsa yada whatsapp ta falan. Gayet mutlu pozlar paylas. Eglen keyfine bak. Çünkü bunlar ancak boyle kıymet anlıyor. Ben öyle yaptim Allah'a cok dua ettim bana geri dönsün diye, ve döndü bir cok kez. dönse bile ben kabul ermeyecektim, etmedim de zaten. Sonra sürünüyorlar peşinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?