Katılıyorum, halk seçti.evet aynen öyle oluyor hatta aynı şey kk da bile var, bazı üyeler tarafından, bu adamlar 80 milletvekili ile mecliste bence dertleri ne çıkıp onlarında konuşması gerekiyor, gazetecilere bu linç kampanyasını saçma buluyorum
öyle bir fotoğraf varChess
ben aslında küstüm buraya,bazen ara ara okuyup beğendiğim yorumları okuyup beğenip çıkıyorum,oysa diyecek o kadar çok şey varki...
o konuya denk gelmedim ama başka bir konudaki yorumlarda hangi arkadaşın üstüne gidildiğini,olup bittiğini okudum ve şaşırmadım.keşke gitmeseydi diyorum,ben de burada akp li bir arkadaş tarafından neden akp ye oy vermiyorsun bak ben kürt olduğum halde hdp ye vermiyorum yazmıştı,sanki arada chp ve mhp diye yada başka parti yok,direkt hdp li yapmıştı beni,kaldı ki o da olabilirdi ama değildi işte.bazen cinnet geçiriyor insan pes etmemek lazım.
tabiiki kalbim tamamen senin dediklerinin yanında,keşke terör bitecekse konuşsunlar,konuşmalılar...insanlar zaten dışlamadıklarını haziranda onlara gösterdiler ama iyi değerlendirebildiklerini sanmıyorum.yok canım ben yok demedim görmedim dedim
ama hdp lilerle konuşan ya da tv ye çıkaranların direk pkk lı damgası yemesi gerçeğini değiştirmiyor bu, bu tespitte haklı yani onu diyorum, eğer terörün bitmesine katkıları olacaksa onlarda diğerleri kadar tv de gazetelerde yer almalı, tamamen dışlamak ters teper bence
Algıyla çok çabuk oynuyor medya.
Önce asla olmaz diyenler şimdi " hımm olabilir , sonuçta halk seçti" demeye başladı.
Seçimden öncede " sempatik bu adam ya " dedirten yine medya oyunu değil miydi ?
Adamlar açıktan , saklamadan pkk ya destek oluyorlar.. İnkar eden yok ki aralarında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?