Şirin Payzın: 'HDP'lileri Ekrana Çıkardığınızda Size Otomatikman PKK’lı Deniyor'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
CNN Türk’ün programcılarından Şirin Payzın, HDP’li vekilleri ekrana çıkardıklarında ‘PKK propagandası’ yapmakla suçlandıklarını söyledi.

CNN Türk'te "Ne Oluyor?" programında, Şirin Payzın, Etyen Mahçupyan'ı ağırladı.

Payzın, "AK Partililer ne diyerek iktidara geldi? Bunları bir daha asla kimseye yaşatmayacağız. Bizim dönemimizde kimse tehdit edilmeyecek. Kimseye ekrana çıkma yasağı konulmayacak..." dedi ve ekledi: “Peki geldiğimiz nokta ne?”

Mahçupyan’ın “Kimi çıkaramıyorsunuz ekrana?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

HDP’lileri çıkartabiliyor muyuz? Çünkü çıkardığınız zaman otomatikman PKK’lı deniyor. Başka kanallar için söylüyorum. CNN Türk için söylemiyorum. Bir HDP’linin sözünü koyduğunuz zaman, Mithat Sancar ile röportaj yapıyoruz, otomatikman şöyle deniyor: PKK Propagandası yapıyorsunuz. Sancar HDP milletvekili.”

https://o nedio.com/haber/sirin-payzin-hdp-lileri-ekrana-cikardiginizda-size-otomatikman-pkk-li-deniyor-588271

evet aynen öyle oluyor hatta aynı şey kk da bile var, bazı üyeler tarafından, bu adamlar 80 milletvekili ile mecliste bence dertleri ne çıkıp onlarında konuşması gerekiyor, gazetecilere bu linç kampanyasını saçma buluyorum

evet aynen öyle oluyor hatta aynı şey kk da bile var, bazı üyeler tarafından, bu adamlar 80 milletvekili ile mecliste bence dertleri ne çıkıp onlarında konuşması gerekiyor, gazetecilere bu linç kampanyasını saçma buluyorum
Katılıyorum, halk seçti.

Seçim sonucuyla ilgili konuda burada Hdp`yi tebrik etmiştim. İnandılar, çalıştılar ve istediklerini aldılar diye. Geçenlerde burada bir yoruma denk gelmiştim. Kimdi, hangi konuydu hatırlamıyorum ama o yoruma göre ben de teröre destek vermişim gibi hissettirmişti. Ne acı...
7 Haziran sonrası hiçbir vekil çalışmadan para alıyor derken, seçilmiş 80 vekil çıkartmış parti nasıl bu kadar suçlu anlayamadım. Bu vekillerin bir kısmı daha önce de meclisteydi oysa. Daha öncesiyle şimdiki fark ne?

seçimden sonra birden ortalık karıştı, adamlar zaten barajı geçmiş bunu neden riske atsın, bence özellikle tek ve yegane sorumlu hdp diye gösteriliyor, masum mu hayır değil, tek suçlu mu hayır değil

valla arkadaşlar o dediğiniz fotoları görmedim ama doğruysa haklısınız ama doğru olsa bile yine bu söylediklerinde o da haklı çünkü aynı şey kk da bile var, biliyosunuz geçen bi arkadaş sanal lince uğradı burda bu yüzden, hdp hakkında haber paylaştığı için, ama üyeler hakkında yazmak yasak olduğundan başka bişey demiyorum anlamışsınızdır

öyle bir fotoğraf var Chess Chess
ben aslında küstüm buraya,bazen ara ara okuyup beğendiğim yorumları okuyup beğenip çıkıyorum,oysa diyecek o kadar çok şey varki...
o konuya denk gelmedim ama başka bir konudaki yorumlarda hangi arkadaşın üstüne gidildiğini,olup bittiğini okudum ve şaşırmadım.keşke gitmeseydi diyorum,ben de burada akp li bir arkadaş tarafından neden akp ye oy vermiyorsun bak ben kürt olduğum halde hdp ye vermiyorum yazmıştı,:KK57:sanki arada chp ve mhp diye yada başka parti yok,direkt hdp li yapmıştı beni,kaldı ki o da olabilirdi ama değildi işte.bazen cinnet geçiriyor insan pes etmemek lazım.

öyle bir fotoğraf var Chess Chess
ben aslında küstüm buraya,bazen ara ara okuyup beğendiğim yorumları okuyup beğenip çıkıyorum,oysa diyecek o kadar çok şey varki...
o konuya denk gelmedim ama başka bir konudaki yorumlarda hangi arkadaşın üstüne gidildiğini,olup bittiğini okudum ve şaşırmadım.keşke gitmeseydi diyorum,ben de burada akp li bir arkadaş tarafından neden akp ye oy vermiyorsun bak ben kürt olduğum halde hdp ye vermiyorum yazmıştı,:KK57:sanki arada chp ve mhp diye yada başka parti yok,direkt hdp li yapmıştı beni,kaldı ki o da olabilirdi ama değildi işte.bazen cinnet geçiriyor insan pes etmemek lazım.

yok canım ben yok demedim görmedim dedim

ama hdp lilerle konuşan ya da tv ye çıkaranların direk pkk lı damgası yemesi gerçeğini değiştirmiyor bu, bu tespitte haklı yani onu diyorum, eğer terörün bitmesine katkıları olacaksa onlarda diğerleri kadar tv de gazetelerde yer almalı, tamamen dışlamak ters teper bence

yok canım ben yok demedim görmedim dedim

ama hdp lilerle konuşan ya da tv ye çıkaranların direk pkk lı damgası yemesi gerçeğini değiştirmiyor bu, bu tespitte haklı yani onu diyorum, eğer terörün bitmesine katkıları olacaksa onlarda diğerleri kadar tv de gazetelerde yer almalı, tamamen dışlamak ters teper bence
tabiiki kalbim tamamen senin dediklerinin yanında,keşke terör bitecekse konuşsunlar,konuşmalılar...insanlar zaten dışlamadıklarını haziranda onlara gösterdiler ama iyi değerlendirebildiklerini sanmıyorum.

Algıyla çok çabuk oynuyor medya.

Önce asla olmaz diyenler şimdi " hımm olabilir , sonuçta halk seçti" demeye başladı.

Seçimden öncede " sempatik bu adam ya " dedirten yine medya oyunu değil miydi ?

Adamlar açıktan , saklamadan pkk ya destek oluyorlar.. İnkar eden yok ki aralarında..

Pess hem suçlu hem güçlü :KK67:

kk da bile bazılarınca akepeye oy vermeyen herkes hain:KK51:

Mehmet Ali Birand da Abdullah Öcalan'la röportaj yaptı diye linç edilmişti bir zamanlar. Adamın üzerine leke gibi yapışmıştı bu röportaj. Oysa o kadar iyi bir gazeteciydi ki. İşini seven, sürekli gerçeğin peşinde koşan, araştırmacı. Hala kanal d de haber izlerken gözlerim onu arıyor bazen.

Sonuç olarak bunlar gazetecidir. Elbette herkesle konuşacaklar/konuşturacaklar. Söz hakkı verecekler. Bunlar haber değeri taşıyan şeyler. Dün Abdullah Öcalan'la röportaj yapıp yayınlamak bile alına sürülen kara lekeyken. bugün Abdullah Öcalan hükümetin muhattabı olabiliyor. Nevruz mesajı meydanlarda okunuyor. Abdurrahim Boynukalın'ın deyimiyle binlerce türk oğlu türk bu mesajla duygulanıyor. Bak benimde gözlerim yaşardı şimdi o barış güvercinin nevruz mesajını hatırlayınca tekrar duygulandım.

Dengeler değişiyor, bugün ayak olanlar yarın baş olur. Olan yine linç edilen gazetecilere olur.

Algıyla çok çabuk oynuyor medya.

Önce asla olmaz diyenler şimdi " hımm olabilir , sonuçta halk seçti" demeye başladı.

Seçimden öncede " sempatik bu adam ya " dedirten yine medya oyunu değil miydi ?

Adamlar açıktan , saklamadan pkk ya destek oluyorlar.. İnkar eden yok ki aralarında..

PKK sizi tukuruguyle boğar diyen bir milletvekili

Biz sirtimizi ypg'ye dayadik diyen bir eş başkanı

Türk ordusu ve polisi yenilecekler diyen bir genel başkanı var bu partinin. İnsanların böyle dusunmesi çok normal. Hdp kendi eliyle yapti bunu.

Back
X